co jej do łba strzeliło, żeby to nagrać
Kasia Babis
Re: Kasia Babis
kiedy Mes na feacie?
myślałem, że jej przyzwoicie idzie jako streamerce, na chuj jej to śpiewanie
- Haczapurjan
Po prostu atencjuszka pcha się na afisz, chce być wiecznie młodą fajnociocią, ale z drugiej strony wolałaby być postrzegana jako rówieśniczka najmłodszych Zetek, no i pajacuje.
Nie bez powodu running memem/jokiem jest Babis jako „najstarsza nastolatka w Polsce”
fajnociocia ale ja ja lubiem
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
za co?
laska siada i pierdoli co się tam jej wydaje. taka to ma wartość jak streamy nitrozyniaka, a charaterologicznie wydaje się jakaś śliska i podejrzanie creepy
laska siada i pierdoli co się tam jej wydaje. taka to ma wartość jak streamy nitrozyniaka, a charaterologicznie wydaje się jakaś śliska i podejrzanie creepy
mówicie za co @baqlashan zaraz wam wyjaśni, że nie ma zgody na lubienie osoby, której on nie lubi
imo te argumenty nietrafione. chociaż najczęściej, kiedy widziałem jakiś jej materiał(choć przyznam że próbka mała, bo ciężko przebrnąć), to nie zgadzałem się z jej tezami, to rozumiem jej, odmienną od mojej, perspektywę. potrafi w miarę racjonalnie uargumentować swoje zdanie, wchodzić w chociaż w quasi-logiczną dyskusję, w sensie nie jest jakimś orłem ale na pewno jest dość inteligenta i dość oczytana, więc nie nazwałbym tego 'pierdoleniem co się tam jej wydaje'. śliskości i creepowości też nie bardzo widzę, jak już miałbym się czegoś doszukiwać to bycie przemądrzałym frustratem i bezbectwo.
a muzyczka ujdzie ale taka humorkowa stylistyka się szybko przejada, a na coś innego to chyba będzie brakować wokalu
imo te argumenty nietrafione. chociaż najczęściej, kiedy widziałem jakiś jej materiał(choć przyznam że próbka mała, bo ciężko przebrnąć), to nie zgadzałem się z jej tezami, to rozumiem jej, odmienną od mojej, perspektywę. potrafi w miarę racjonalnie uargumentować swoje zdanie, wchodzić w chociaż w quasi-logiczną dyskusję, w sensie nie jest jakimś orłem ale na pewno jest dość inteligenta i dość oczytana, więc nie nazwałbym tego 'pierdoleniem co się tam jej wydaje'. śliskości i creepowości też nie bardzo widzę, jak już miałbym się czegoś doszukiwać to bycie przemądrzałym frustratem i bezbectwo.
a muzyczka ujdzie ale taka humorkowa stylistyka się szybko przejada, a na coś innego to chyba będzie brakować wokalu
- Haczapurjan
No laska ma najbardziej hardcorowe i najbardziej progresywne tejki. Z końcem mogłaby się stykać końcówami generalnie
jeśli tejki babisowej sa hardkorowe to pora umierać
generalnie ja jej nie oglądam, bo streamy z zasady to pierdolona strata czasu dla mnie, ale po drodze mi z jej poglądami, uważam że jest inteligentna i z lewicowych „komentatorow(?)” bardzo sensowna, nawet jeśli opakowuje to niezbyt poważnie. Materiały o deweloperce i seksizmie w polskiej fantastyce na pewno props
generalnie to „sympatyzuje raczej z ukosa” aniżeli „jestem entuzjastą twórczości”, głównie z uwagi na to że laska jest niestety chodząca definicją kryzysu wieku średniego
generalnie ja jej nie oglądam, bo streamy z zasady to pierdolona strata czasu dla mnie, ale po drodze mi z jej poglądami, uważam że jest inteligentna i z lewicowych „komentatorow(?)” bardzo sensowna, nawet jeśli opakowuje to niezbyt poważnie. Materiały o deweloperce i seksizmie w polskiej fantastyce na pewno props
generalnie to „sympatyzuje raczej z ukosa” aniżeli „jestem entuzjastą twórczości”, głównie z uwagi na to że laska jest niestety chodząca definicją kryzysu wieku średniego
Ostatnio zmieniony 30 cze 2026, 23:26 przez sebring, łącznie zmieniany 1 raz.
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Mnie przekonała do siebie stwierdzeniem, że życie pozaziemskie nie istnieje i tejkiem "Sai Baba zajebał mu radio"
Jest nas ze trzy dychy, nikt z nas nie ma laski
Ale mamy instynkt bandycko - chuligański
Ale mamy instynkt bandycko - chuligański
Ja ja tylko na urywkach na twitterze widuje, szanujmy sie xD
Baklazan nie dostrzegasz autoironii? My tez tu sobie pierdolimy co nam sie wydaje, ziomki nie przejma wladzy nad swiatem
Hardkorowe tejki na przyklad zeby dzieci nie glodowaly i inne takie xD
Baklazan nie dostrzegasz autoironii? My tez tu sobie pierdolimy co nam sie wydaje, ziomki nie przejma wladzy nad swiatem
Hardkorowe tejki na przyklad zeby dzieci nie glodowaly i inne takie xD
świadomość swojej ignorancji
- Haczapurjan
- Haczapurjan
- nobezprzesady
Prawa człowieka = hardcore.
Przecież ona nawet nie stała obok jakiejkolwiek skrajności.
Przecież ona nawet nie stała obok jakiejkolwiek skrajności.
- Haczapurjan
Też zapierdalałeś z kartonami pizzy na granicę?
Im feminazistka now I guessHaczapurjan pisze: ↑wczoraj, 23:35No jeżeli nadal jest piłowanie mordy o uciskane kobiety przy jednoczesnym jebaniu „facecików” czy wpierdalaniu alienowanych ojców do jednego wora z alimenciarzami, to tak, będę używał tego pojęcia
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
- Haczapurjan
weź już te swoją czerwoną pigułkę i wracaj na Twittera, bo posty o Ukraińcach same się nie wkleją
I znajdź se babę może to wtedy pogadamy kto jest wykastrowany i ciotowaty
I znajdź se babę może to wtedy pogadamy kto jest wykastrowany i ciotowaty
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
- Haczapurjan
Ty możesz wziąć niebieską pigułkę na flaka co najwyżej chłoptasiu co szuka seksizmu w filmach/fantastyce XD
dziękuję za troskę o moje zdrowie seksualne, ale jestem w pełni sprawny i w dodatku szczęśliwy w swojej relacji liczonej w latach
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS