Inny przykład kreatywnej promocji:
Dodaje to wszędzie gdzie się da xD
https://x.com/MASTERHAZE8888/with_replies
[beef] Szynken vs Taco Hemingway
Re: [beef] Szynken vs Taco Hemingway
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- marmolad_k2
Faktycznie 
Ehh już inni amatorzy się pchają do zabawy i sztucznymi dymami chcą podbujać cyfrę
Dodano po 1 godzinie 39 minutach 44 sekundach:
Patrzcie jak kasuje, jak wyłancza. Patrząc po komentarzach pod postem na IG jak kopiowałem link to ludzie się nie dali nabrać, to trzeba podumać jednak nad innym sposobem marketingu niż sztuczne dymy.
Na powyższym poście był post z IG Glamrapu udostępniający video Mako CEO, uczestnika programu Rap Generation który narzekał jak mu trudno, jak mu źle bo Warner coś tam krzywa akcja, oszukali mnie ludzie z lejbelu;(
Dodano po 52 sekundach:
https://glamrap.pl/malik-montana-nazwal ... wytwornia/ link do usuniętego artykułu
Spoiler

Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Kompromitacja cwela.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Naprawdę labelom tak trudno wyłowić młodych, nieznanych ale dobrze rokujących wykonawców z podziemia, że wolą ich samemu stworzyć od zera? Czy chodzi o to, że tworząc ich od zera mogą narzucić frontmenom statystom niekorzystną umowę, nie mając obaw o to że wykonawca wpierw skonsultuje umowę z prawnikiem, i w razie jakby taki wypalił mainstreamowo byłyby tylko dziwki, basen i machanie kutasem wśród zarządu wytwórni spijających piankę? Pytanie kto chciałby na dłuższą metę słuchać takich produktów jak Oki, wykonawców wydmuszek
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ