The Blood of Dawnwalker
Moderator: con shonery
Re: The Blood of Dawnwalker
No wiem, że czas nie leci w czasie rzeczywistym. (śmiesznie brzmi xd) Masz pokazane przy akcji co powoduje upływ czasu z doby, a co nie.
A walka to podstawa, żeby była dobra i satysfakcjonująca. Podobno będzie można sobie dostosować realizm do własnych preferencji, ale w jakim stopniu to się okaże.
A walka to podstawa, żeby była dobra i satysfakcjonująca. Podobno będzie można sobie dostosować realizm do własnych preferencji, ale w jakim stopniu to się okaże.
- Haczapurjan
No więc duży plus, że nie trzeba biegać jak kot z pęcherzem. W takim „ Sid Meier’s Pirates!” się nie pieścili. Bohater się starzeje i jak chcesz uratować jego rodzinę, to musisz się sprężać, a nie tylko plądrować porty i dokonywać abordażu.
Inna sprawa, że tak jak pisałem - IMO opcja ze skracaniem doby powinna być fakultatywna, ale pewnie chcą, żeby gra miała większy repeat value i ludzie mogli zagrać co najmniej kilka razy, żeby zobaczyć różne warianty zakończeń etc.
- genocidegeneral
tryby graficzne na konsolach, 60 fps niet
waleczka też dojebana
waleczka też dojebana
Spoiler

"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"
xdddddddddd
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

- nobezprzesady
Zajebiście się będzie grało jak za jakieś dwa czy trzy lata będzie w katalogu gier PS Plus.
Ja nie mam jakiegoś hajpu na to, kiedyś pewnie zagram, ale wątpię, że w najbliższym czasie, ale no o ile sam nie lubię presji czasu w grach, tak z jednej strony ludzie lubią narzekać, że ehh wszystkie te gry te same mechaniki mają, a jak twórcy próbują coś innego zrobić, to mam wrażenie, że każdy by chciał, żeby to był Wiedźmin 3,5 mechanicznie, tylko z innym settingiem i fabułą.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- Haczapurjan
Pewnie gdyby nie to, że opierdoliłem PS5 zaraz po przejściu rimejku Gothica, to bym ograł.
BTW. Oni rozumiem docelowo ogarną te 60 FPS-ów na konsole czy jednak ciężary?
BTW. Oni rozumiem docelowo ogarną te 60 FPS-ów na konsole czy jednak ciężary?
Nie ogarną, przecież masz film wyżej, że będą 2 tryby:
- quality 30 fps
- balanced 40 fps
- quality 30 fps
- balanced 40 fps
Ostatnio zmieniony 21 sie 2026, 17:40 przez oldschool, łącznie zmieniany 1 raz.
- Haczapurjan
Kurwa ja myślałem, że to dlatego, że to jakiś testowy build czy coś takiego.
Widzę, że 60 FPS-ów nawet na PS5 PRO to będzie coraz częściej rarytas xddd
ja podziękuję i poczekam na 60fps patch
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Spoiler

Premiera jest 3 września, szansa na to, że ogarną na premierę 60 FPS jest absurdalnie mała, ale w sumie nie jest to niemożliwe.Haczapurjan pisze: ↑21 sie 2026, 17:32 Kurwa ja myślałem, że to dlatego, że to jakiś testowy build czy coś takiego.
Dlatego jeśli już to kupię na PC i wtedy powinno być 60 FPS. Ale to jest UE5, nigdy nie wiesz jak będzie.
- genocidegeneral
będzie tryb wydajności 60 fps
to bardzo ciekawe, że udało im się tego tak szybko dokonać
xd
to bardzo ciekawe, że udało im się tego tak szybko dokonać
xd
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"
- Haczapurjan
Kolejni co myśleli, że gracze przyjmą tę informację z uśmiechem na ustach i nagle ciężki szok, że Anno Domini 2026 nikt nie chce grać w 30 FPS-ach