fakemink - The Boy who cried Terrified . (2026)
Re: fakemink - The Boy who cried Terrified . (2026)
Sztos kawałek
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Sprawdziłem fragmenty i ja się pytam co to kurwa jest?
Asłuchalne po prostu.
No nie wyszło za dobrze. Wiele niewydanych kawałków miał o niebo lepszych. Liczę na lepsze LP.
Też jestem ciekaw o co tu chodzi byq, bo po fali spustów na forum sprawdziłem parę numerów i się zmęczyłem jak skurwensyn
gość jest autentyczny w tym co robi, robi to z pasji i serca, kocha fanów, nie jest kolejnym rapującym w kolko o hajsie i dziwkach, osobowość nawet może ma trochę autystyczna - myślę ze głownie za wszystko to ludzie go polubili
co do muzyki to tworzy swój styl - świetnie miesza gatunki (podgatunki?) przy czym odświeżając cloud rap i tez sam produkuje
co do muzyki to tworzy swój styl - świetnie miesza gatunki (podgatunki?) przy czym odświeżając cloud rap i tez sam produkuje
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
No oryginalny jest trzeba mu to przyznać. Jeśli chodzi o kawałki to dla mnie na razie hit or miss, podobnie miałem z Yachtym. Specyficzny głos bywa męczący ale w wielu trackach fajnie brzmi to jakby mantra, zlewa się z podkładem w pozytywnym znaczeniu. Czekam na oficjalny debiut, coś by mogło się zmienić w tym nudnym jak pizda mainstreamie (nie licząc paru wyjątków)
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)