MOJA PROPOZYCJA

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Czy jesteś za usunięciem tego punktu w regulaminie?

Tak
8
47%
Nie
9
53%

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Re: MOJA PROPOZYCJA

Post autor: SWN »

camzat pisze: 21 sty 2026, 8:36 Przykladowo jakiś ryży pet mnie wyzywał po czym w odwecie dostał pierdol się. Prawilniak zgłosił post ale to że chwilę wcześniej się cisną jest ignorowane a to ja dostaje warna
Czak pisze: 21 sty 2026, 8:58 imo powinien być zapis że użytkownicy są karani za obelgi po zgłoszeniu od danego usera
Tzn? Dwóch userów obraża sobie matki, wystarczy że jeden z nich zgłosi i warny dostają obaj biorący udział?
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

nie no camzat mnie wyzywa od kurwy, ja go od cwela, ja go zgłaszam bo nie jestem kurwą i dostaje warna, ale on nie zgłasza i ja nie dostaję warna, tak bym to widział
a camzat chyba opisuje jakąś swoją historię
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

No to teraz tak jest chyba

Ale co to dał SWN to dobry pomysł, żeby przy wyzywaniu obydwie strony konfliktu dostały warna przy ewentualnym rozjebaniem się jednej ze stron
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Czak

Burak pisze: 21 sty 2026, 10:21 No to teraz tak jest chyba
tylko rozmawiamy o bezsensownym zapisie o powtarzających się agresywnych zaczepkach, co ciężko jest obiektywnie ocenić a jak pokazują poprzednie posty, czasem nie muszą być one powtarzające się
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Czak pisze: 21 sty 2026, 10:24 czasem nie muszą być one powtarzające się
Wtedy warna dostają modzi za odwalanie kaszany, po uprzedniej weryfikacji przed admina. Co pan na to, @SWN ?
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Czak

a ty wypierdalasz na bana za multi co ty na to godhand kurwo bezhonorowa
Awatar użytkownika
dr zjeb

#StopPomówieniom, howgh.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Ja uważam tak samo jak niedawno napisał Czarny, tj.

- obecny sposób moderowania jest zajebiście liberalny w porównaniu do większości miejsc dyskusyjnych w internecie
- dopóki obie strony chcą wspólnie obrzucać się błotem i żadna z nich tego nie zgłasza, to powinni mieć taką możliwość
- CHYBA ŻE taka wymiana obrażania matek trwa np. całą stronę i nie zawiera nawet tematu dyskusji, wtedy nie mam problemu żeby dać po warnie (już bardziej za utrudnianie korzystania, niż wyzwiska) i poprosić o kontynuowanie na PW

Ten warunek powtarzalności faktycznie można przemyśleć czy jest tam jeszcze potrzebny, bo często bywa tak, że moderatorzy dają warna już po pierwszej rundzie, a wymaganie od nich żeby najpierw studiowali cały przebieg beefu to sporo biorąc pod uwagę że płacę im minimalną (w zasadzie PFRON, nie ja).
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

właśnie, chyba złe dane podałeś, bo wciąż nie mam żadnego przelewu
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

ode mnie leci propozycja odebrania uprawnień moderatora gogiemu w offtopicu
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Nie podoba mi się to że można sprowokować kogoś z dwoma warnami (tu akurat plus ze Przemo nie wyświetla ile ktoś ma warnów) do bitwy na wolno, a potem się na niego rozjebać i posłać na przymusowe wakacje przez co forum traci bo jednego aktywnego użytkownika mniej.

Nie tak być powinno, tak mi się wydaje
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Ty przekraczasz próg dochodowy adwokacie100k

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

Czak pisze: 21 sty 2026, 10:19 nie no camzat mnie wyzywa od kurwy, ja go od cwela, ja go zgłaszam bo nie jestem kurwą i dostaje warna, ale on nie zgłasza i ja nie dostaję warna, tak bym to widział
a camzat chyba opisuje jakąś swoją historię
a proszę pani proszę pani bo ja a bo ja....

czak kiedyś taki fajny ziomek a teraz jak gamoń z 1b dla którego dla beki mówisz że obsrał gacie a ten a ten zaczyna krzyczeć i wyrywać sobie kudły. Wyluzuj, jest już dobrze ekolego
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

ten patent warn-za-zgłoszenie w założeniu jest spoko, tylko nie uwzględnia, że są ludzie z sowieckim mentalem i wszystko się zmienia w jakąś dziwną w grę w kto pierwszy mrugnie albo w na ile sobie mogę pozwolić, zanim mnie zgłosisz

więc dla mnie jedynym rozsądnym wyjściem przy tej sytuacji jest przyjęcia, że lekka hipokryzja/lekko wybiórcze stosowanie regulaminu nie jest szkodliwe społecznie i uwzględnianie w procesie decyzyjnym czynnika starego dziada łowcy komuchów, który znowu uprzejmie donosi

ale jestem otwarty na feedback ze strony użytkowników
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Burak pisze: 21 sty 2026, 10:54 Nie podoba mi się to że można sprowokować kogoś z dwoma warnami (tu akurat plus ze Przemo nie wyświetla ile ktoś ma warnów) do bitwy na wolno, a potem się na niego rozjebać i posłać na przymusowe wakacje przez co forum traci bo jednego aktywnego użytkownika mniej.

Nie tak być powinno, tak mi się wydaje
Jasne że tak, przy czym tak jak napisałem - w praktyce ciężko wymagać od hobbystycznego moderatora, że będzie rozpisywał przebieg beefu, sprawdzał od którego momentu się zaczął (a może jeszcze wcześniej w innym temacie?), a jak weźmiemy pod uwagę edycje postów gdzie może coś wcześniej było, a może nie, to już w ogóle.
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

SWN pisze: 21 sty 2026, 10:10 Tzn? Dwóch userów obraża sobie matki, wystarczy że jeden z nich zgłosi i warny dostają obaj biorący udział?
Ty, nie głupie :lol:
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Lowrider pisze: 21 sty 2026, 11:02 więc dla mnie jedynym rozsądnym wyjściem przy tej sytuacji jest przyjęcia, że lekka hipokryzja/lekko wybiórcze stosowanie regulaminu nie jest szkodliwe społecznie i uwzględnianie w procesie decyzyjnym czynnika starego dziada łowcy komuchów, który znowu uprzejmie donosi
A to też wydaje mnie się że jest już standardem, choćby przez sam fakt, że 100% zgłoszeń NIE JEST rozpatrywanych, część moderatorzy zamykają albo zamykam je ja, właśnie jak chodzi o taką ewidentną upierdliwość.
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Lowrider pisze: 21 sty 2026, 11:02 więc dla mnie jedynym rozsądnym wyjściem przy tej sytuacji jest przyjęcia, że lekka hipokryzja/lekko wybiórcze stosowanie regulaminu nie jest szkodliwe społecznie i uwzględnianie w procesie decyzyjnym czynnika starego dziada łowcy komuchów, który znowu uprzejmie donosi
Właśnie o to od ponad miesiąca czepia się mnie @dr zjeb, więc odpada.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

camzat pisze: 21 sty 2026, 11:07Ty, nie głupie
Na pewno premiowałoby to NIErozpierdalanie się w beefach, które samemu się podjęło plus dokładało dodatkową taktykę w postaci obliczania kto lepiej na tym wyjdzie (ilość warnów), ale chyba zbyt dużo możliwości dziurawych scenariuszy w których nie byłoby to sprawiedliwe plus tak jak pisałem - uważam że obecny model jest git.
Awatar użytkownika
dr zjeb

gogi pisze: 21 sty 2026, 11:10
Właśnie o to od ponad miesiąca czepia się mnie @dr zjeb, więc odpada.
Gdyby jaśnie pan znalazł chwilkę żeby wyjaśnić, dlaczego karę za X stosuje do sytuacji Y, to by się nie czepiał, proste.
ODPOWIEDZ