Tzn? Dwóch userów obraża sobie matki, wystarczy że jeden z nich zgłosi i warny dostają obaj biorący udział?
MOJA PROPOZYCJA
Moderator: Moderatorzy
Re: MOJA PROPOZYCJA
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
nie no camzat mnie wyzywa od kurwy, ja go od cwela, ja go zgłaszam bo nie jestem kurwą i dostaje warna, ale on nie zgłasza i ja nie dostaję warna, tak bym to widział
a camzat chyba opisuje jakąś swoją historię
a camzat chyba opisuje jakąś swoją historię
No to teraz tak jest chyba
Ale co to dał SWN to dobry pomysł, żeby przy wyzywaniu obydwie strony konfliktu dostały warna przy ewentualnym rozjebaniem się jednej ze stron
Ale co to dał SWN to dobry pomysł, żeby przy wyzywaniu obydwie strony konfliktu dostały warna przy ewentualnym rozjebaniem się jednej ze stron
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Wtedy warna dostają modzi za odwalanie kaszany, po uprzedniej weryfikacji przed admina. Co pan na to, @SWN ?
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
a ty wypierdalasz na bana za multi co ty na to godhand kurwo bezhonorowa
#StopPomówieniom, howgh.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Ja uważam tak samo jak niedawno napisał Czarny, tj.
- obecny sposób moderowania jest zajebiście liberalny w porównaniu do większości miejsc dyskusyjnych w internecie
- dopóki obie strony chcą wspólnie obrzucać się błotem i żadna z nich tego nie zgłasza, to powinni mieć taką możliwość
- CHYBA ŻE taka wymiana obrażania matek trwa np. całą stronę i nie zawiera nawet tematu dyskusji, wtedy nie mam problemu żeby dać po warnie (już bardziej za utrudnianie korzystania, niż wyzwiska) i poprosić o kontynuowanie na PW
Ten warunek powtarzalności faktycznie można przemyśleć czy jest tam jeszcze potrzebny, bo często bywa tak, że moderatorzy dają warna już po pierwszej rundzie, a wymaganie od nich żeby najpierw studiowali cały przebieg beefu to sporo biorąc pod uwagę że płacę im minimalną (w zasadzie PFRON, nie ja).
- obecny sposób moderowania jest zajebiście liberalny w porównaniu do większości miejsc dyskusyjnych w internecie
- dopóki obie strony chcą wspólnie obrzucać się błotem i żadna z nich tego nie zgłasza, to powinni mieć taką możliwość
- CHYBA ŻE taka wymiana obrażania matek trwa np. całą stronę i nie zawiera nawet tematu dyskusji, wtedy nie mam problemu żeby dać po warnie (już bardziej za utrudnianie korzystania, niż wyzwiska) i poprosić o kontynuowanie na PW
Ten warunek powtarzalności faktycznie można przemyśleć czy jest tam jeszcze potrzebny, bo często bywa tak, że moderatorzy dają warna już po pierwszej rundzie, a wymaganie od nich żeby najpierw studiowali cały przebieg beefu to sporo biorąc pod uwagę że płacę im minimalną (w zasadzie PFRON, nie ja).
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
właśnie, chyba złe dane podałeś, bo wciąż nie mam żadnego przelewu
ode mnie leci propozycja odebrania uprawnień moderatora gogiemu w offtopicu
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Nie podoba mi się to że można sprowokować kogoś z dwoma warnami (tu akurat plus ze Przemo nie wyświetla ile ktoś ma warnów) do bitwy na wolno, a potem się na niego rozjebać i posłać na przymusowe wakacje przez co forum traci bo jednego aktywnego użytkownika mniej.
Nie tak być powinno, tak mi się wydaje
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- zemsta1camzata
Ty przekraczasz próg dochodowy adwokacie100k
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
a proszę pani proszę pani bo ja a bo ja....
czak kiedyś taki fajny ziomek a teraz jak gamoń z 1b dla którego dla beki mówisz że obsrał gacie a ten a ten zaczyna krzyczeć i wyrywać sobie kudły. Wyluzuj, jest już dobrze ekolego
ten patent warn-za-zgłoszenie w założeniu jest spoko, tylko nie uwzględnia, że są ludzie z sowieckim mentalem i wszystko się zmienia w jakąś dziwną w grę w kto pierwszy mrugnie albo w na ile sobie mogę pozwolić, zanim mnie zgłosisz
więc dla mnie jedynym rozsądnym wyjściem przy tej sytuacji jest przyjęcia, że lekka hipokryzja/lekko wybiórcze stosowanie regulaminu nie jest szkodliwe społecznie i uwzględnianie w procesie decyzyjnym czynnika starego dziada łowcy komuchów, który znowu uprzejmie donosi
ale jestem otwarty na feedback ze strony użytkowników
więc dla mnie jedynym rozsądnym wyjściem przy tej sytuacji jest przyjęcia, że lekka hipokryzja/lekko wybiórcze stosowanie regulaminu nie jest szkodliwe społecznie i uwzględnianie w procesie decyzyjnym czynnika starego dziada łowcy komuchów, który znowu uprzejmie donosi
ale jestem otwarty na feedback ze strony użytkowników
Jasne że tak, przy czym tak jak napisałem - w praktyce ciężko wymagać od hobbystycznego moderatora, że będzie rozpisywał przebieg beefu, sprawdzał od którego momentu się zaczął (a może jeszcze wcześniej w innym temacie?), a jak weźmiemy pod uwagę edycje postów gdzie może coś wcześniej było, a może nie, to już w ogóle.Burak pisze: ↑21 sty 2026, 10:54 Nie podoba mi się to że można sprowokować kogoś z dwoma warnami (tu akurat plus ze Przemo nie wyświetla ile ktoś ma warnów) do bitwy na wolno, a potem się na niego rozjebać i posłać na przymusowe wakacje przez co forum traci bo jednego aktywnego użytkownika mniej.
Ty, nie głupie
A to też wydaje mnie się że jest już standardem, choćby przez sam fakt, że 100% zgłoszeń NIE JEST rozpatrywanych, część moderatorzy zamykają albo zamykam je ja, właśnie jak chodzi o taką ewidentną upierdliwość.Lowrider pisze: ↑21 sty 2026, 11:02 więc dla mnie jedynym rozsądnym wyjściem przy tej sytuacji jest przyjęcia, że lekka hipokryzja/lekko wybiórcze stosowanie regulaminu nie jest szkodliwe społecznie i uwzględnianie w procesie decyzyjnym czynnika starego dziada łowcy komuchów, który znowu uprzejmie donosi
Właśnie o to od ponad miesiąca czepia się mnie @dr zjeb, więc odpada.Lowrider pisze: ↑21 sty 2026, 11:02 więc dla mnie jedynym rozsądnym wyjściem przy tej sytuacji jest przyjęcia, że lekka hipokryzja/lekko wybiórcze stosowanie regulaminu nie jest szkodliwe społecznie i uwzględnianie w procesie decyzyjnym czynnika starego dziada łowcy komuchów, który znowu uprzejmie donosi
Na pewno premiowałoby to NIErozpierdalanie się w beefach, które samemu się podjęło plus dokładało dodatkową taktykę w postaci obliczania kto lepiej na tym wyjdzie (ilość warnów), ale chyba zbyt dużo możliwości dziurawych scenariuszy w których nie byłoby to sprawiedliwe plus tak jak pisałem - uważam że obecny model jest git.
Gdyby jaśnie pan znalazł chwilkę żeby wyjaśnić, dlaczego karę za X stosuje do sytuacji Y, to by się nie czepiał, proste.gogi pisze: ↑21 sty 2026, 11:10Właśnie o to od ponad miesiąca czepia się mnie @dr zjeb, więc odpada.Lowrider pisze: ↑21 sty 2026, 11:02 więc dla mnie jedynym rozsądnym wyjściem przy tej sytuacji jest przyjęcia, że lekka hipokryzja/lekko wybiórcze stosowanie regulaminu nie jest szkodliwe społecznie i uwzględnianie w procesie decyzyjnym czynnika starego dziada łowcy komuchów, który znowu uprzejmie donosi