Bad Girl Sandra
Re: Bad Girl Sandra
Ale co wam to przeszkadza w sumie. Świat wypełniony jest znacznie bardziej przemyślanym, wysublimowanym, szkodliwym kurestwem działającym na globalną skalę.
A to w sumie tylko mało zręczna próba dorobienia dodatkowego siana za silikon. Bardziej śmieszne niż szkodliwe.
A to w sumie tylko mało zręczna próba dorobienia dodatkowego siana za silikon. Bardziej śmieszne niż szkodliwe.
ktoś kto jej tak spierdolił te cycki powinien stracić pracę
Uwaga, cyce w spojlerze
Spoiler

Ale pontony
ale boje
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
Ja pierdolę nie dziwię się że nie idzie, już wolę kawałka posłuchać
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

Rel, Taco Hemingway np.Mietek pisze: ↑24 gru 2025, 17:00 Ale co wam to przeszkadza w sumie. Świat wypełniony jest znacznie bardziej przemyślanym, wysublimowanym, szkodliwym kurestwem działającym na globalną skalę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
WesolyJozek
Nie no badzmy łagodni. Chłosta, pokuta i po roku weryfikacja. Jak dalej płaca kurwom z ofa to moze byc piec.nescafeklasyg pisze: ↑24 gru 2025, 15:58Nie no, błazny płacące za zdjęcia cycków na of to w ogóle natychmiastowa utylizacja, bez rozpraw, wyroków, od razu piec hutniczy.piernikowyskoczek pisze: ↑24 gru 2025, 15:41 w trybie pilnym rząd powinien upublicznić imię, nazwisko i adres każdego, kto jej wpłacał na OnlyFans, chcą to utrzymywać, to niech to robią jawnie, żeby cała wieś widziała
ehhh to jakas biedawersja kotolgi brak propsow za ten kawalek
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Ten numer to przecież taki typowy wrzut dla zasięg, totalnie bez ładu i skladu, nawet się nikomu nie chciało tego aranżować tylko wjebał wokal i bit na raz, gotowe, pora na CSa
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP