Wena / Quiz - Monochromy 2 (2026) [Zapowiedź]
Re: Wena / Quiz - Monochromy 2 (2026) [Zapowiedź]
Jest snippet na ig a tu cisza???
Pachnie rozpierdolem tbh
Pachnie rozpierdolem tbh
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Na siedemnaste urodziny dostałem jedynkę i Podróż Zwaną Życiem Ostra. Przyznam, że obiema się jarałem, ale byłem pod wpływem takiej chemii, że szczerze nie pamiętałem ani jednego kawałka ani z jednego, ani z drugiego. Trochę bałem się wracać, ale, kurwa, jeżeli dwójka będzie na podobnym poziomie, to ten rok obfituje w porządne, stare brzmienia.
Widziałem, że na nowym snippecie jest oznaczony VBS, więc chyba na ten kawałek czekam najbardziej.
Ktoś wie co będą oznaczać litery? W snippetach było R i T, pierwsze litery nazw tracków? Chłop próbuje w jakieś promo, co propsuję, chociaż te snippety mogłyby zdradzić trochę więcej.
Widziałem, że na nowym snippecie jest oznaczony VBS, więc chyba na ten kawałek czekam najbardziej.
Ktoś wie co będą oznaczać litery? W snippetach było R i T, pierwsze litery nazw tracków? Chłop próbuje w jakieś promo, co propsuję, chociaż te snippety mogłyby zdradzić trochę więcej.
to kurwa forum rap, nie wizaż
Dzisiaj literka A
W komentach jeszcze erking sie wyswietlil, miejmy nadzieje ze tez na ficie bedzie. Albo przynajmniej bedzie jakis wspolny numer (wudoe mowil ostatnio ze duzo featow dal z raperami z ktorymi wczesniej nie wspolpracowal)
Czekanko mode kurwa ON
W komentach jeszcze erking sie wyswietlil, miejmy nadzieje ze tez na ficie bedzie. Albo przynajmniej bedzie jakis wspolny numer (wudoe mowil ostatnio ze duzo featow dal z raperami z ktorymi wczesniej nie wspolpracowal)
Czekanko mode kurwa ON
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- FruitOffTheWall
nk oznaczy mnie jak to wyjdzie,czekam
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Chyba chodzi o pierwsze litery kawalkow, i w kazdym poscie sa oznaczeni goscie. W ostatnim pihszou z tej strony otagowany, niezle kolabo nie spodziewalem sie tego
Dodano po 1 minucie 42 sekundach:
Ah ok w komentach ludzie pisza o wietrze, moze nazwa albumu albo singla
Dodano po 1 minucie 42 sekundach:
Ah ok w komentach ludzie pisza o wietrze, moze nazwa albumu albo singla
Włodi też gościnnie, kurwa no czekanko wzmożone nie powiem
Bedzie Tede?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
dokładnie u mnie tak samo. Generalnie w mojej ocenie panowie nie nagrali słabego kawałka wspólnie. Myślę, że w dalszej lub bliższej perspektywie możemy się od nich spodziewać jakiejś epki (casus ostatniego wydawnictwa z ERO).
No i wyszlo slowo wiatr. Kolejnym gosciem ulubiony raper prowadzacych portalu rapmatters: Biak
Dodano po 54 sekundach:
Mam nadzieje ze dal tylko zwrotke i nie bedzie pomagal w organizacji wysylki plyt
Dodano po 54 sekundach:
Mam nadzieje ze dal tylko zwrotke i nie bedzie pomagal w organizacji wysylki plyt
singiel Pod wiatr 11.05
Biak, erking, wlodi - ktoś jeszcze? Pierwszy raz od dawna czekam na jakiś album 
KęKę widziałem się też chyba przewijał, nie wiem nawet czy nie będzie go w tym singlu
kękę ma tam czasami jakieś przebłyski. Może być ok.
czekam
czekam