No jakby Mes to nawijal po pijaku na scenie i fristajlowal to bym się nie czepiał, tutaj miał czas na napisanie
No chyba że wg zasady tylko krowa nie zmienia poglądów przelkniemy te nieścisłości
Wersy Mesa które źle się zestarzały
Re: Wersy Mesa które źle się zestarzały
To raz a dwa sam nie pamiętam o czym gadałem z ziomkami 5 lat temu to czemu Mes miałby pamiętać o czym nawijał 15 lat temu gdzie jeszcze chlał na potęgę w międzyczasie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Niby tak, ale imo artyści pisząc tekst zamierzają raczej by był w pewien sposób trwały, uniwersalny. Nie porównywalbym tego do gadki z kumplami.
Jakby Mes miał teraz zagrać koncert i wybrać utwory w których nie wspomina swoich byłych ziomków i alko to zostałoby tego chyba niewiele xD
Generalnie myślę że Mes z TBZD niemiłosiernie wyśmiałby aktualnego Piotra Szmidta artystę samochodziarza ziemianina ojca w terapii
Generalnie myślę że Mes z TBZD niemiłosiernie wyśmiałby aktualnego Piotra Szmidta artystę samochodziarza ziemianina ojca w terapii
Słucham starych kawałków Mesa – to nie narcyzm. Sprawdzam, czy sobie sam nie zaprzeczam
Ale jw można mu to odpuścić, bo tylko krowa nie zmienia poglądów a to było w 2008
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
bobsonbejbi
Ja akurat cenie jak ktos zmienia poglądy z czasem i sie tego nie wstydzi, normalne. Ja pomyślę o tym co miałem we łbie 10 lat temu to tez mam ciąży żenady. Problem z mesem jest taki, ze jakiekolwiek by miał poglądy to głosi je tak głośno i radykalnie, ze potem ciężko tego słuchać mindfucka
Najlepsze przykłady to te wersy o dzieciatych ze Żbików i kawałek z lehem o jaraniu
Najlepsze przykłady to te wersy o dzieciatych ze Żbików i kawałek z lehem o jaraniu
No Murdoch chyba nie był na 1/4 etatu w jdg wspólasa.Alkooo
Trzymam to w garści jak Rupert Murdoch
ogólnie cała postać mesa sie bardzo źle zestarzała:
-gloryfikowanie chlania - uzależnienie i terapia
-bycie hustlerem ruchaczem - płakanie bo go rzuciła babymama
-bycie frontmanem własnej wytwórni z przydupasami - bycie pogonionym przez przydupasów z własnej wytwórni
-gloryfikowanie chlania - uzależnienie i terapia
-bycie hustlerem ruchaczem - płakanie bo go rzuciła babymama
-bycie frontmanem własnej wytwórni z przydupasami - bycie pogonionym przez przydupasów z własnej wytwórni