Gibbs - dowód że życie to symulacja
Re: Gibbs - dowód że życie to symulacja
Wujek mnie ostatnio pytał, czy kojarzę rapera Gibbs, bo słyszał w radiu i mu się podobało. Kojarzyłem tylko z tego, że produkował Sariusowi coś tam (i podobała mi się ta współpraca, w gruncie rzeczy).
Możliwe, że kiedyś tak
Przyjemny pop rap, dupeczki to kochają.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Normicki rapik dla wszystkich, taka verba trochę czy inny liber sylwia grzeszczak
Ja nie przepadam
Ja nie przepadam
- Moltisanti
Niezła sie tu elita zebrała. Rap dla dupeczek, dla normikow, ludzi ogólnych, jak nie znasz to dobrze, Verba
Gość najpierw byl topowym producentem, pozniej wycarrował kariere Sariusa, pózniej Kacpra hta (każdy popularny numer tego wacka jest opatrzony featuringiem Gibbsa), a pozniej sam jak taran napierdolił hitów nie świecąc twarzą, nie mając znanych featów, broniąc się tylko swoją muzyką. Typ ma jeden z najlepszych wokali w Polsce, ma totalnie swój styl, jest w chuj muzykalny no ale ma jedną wadę - jest popularny xd
Gość najpierw byl topowym producentem, pozniej wycarrował kariere Sariusa, pózniej Kacpra hta (każdy popularny numer tego wacka jest opatrzony featuringiem Gibbsa), a pozniej sam jak taran napierdolił hitów nie świecąc twarzą, nie mając znanych featów, broniąc się tylko swoją muzyką. Typ ma jeden z najlepszych wokali w Polsce, ma totalnie swój styl, jest w chuj muzykalny no ale ma jedną wadę - jest popularny xd
post założycielski niezwykle mnie rozbawił swoją trafnością i uświadomił mnie że nigdy od gibbsa nic nie słyszałem, ale zawsze miałem świadomość że taki se gostek istnieje. flashbacki z pasty o tym że albania nie istnieje.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- przedszkolanek
pewnie jesteś też team chylińska xddd
Muzyka z gatunku nie wkurwia jak leci w radiu i może sobie być, ale sam z siebie niczego nie odpaliłem bo nie mój lot
Nastawienie neutralne z delikatnym plusem za nieszkodliwość dla uszu
Nastawienie neutralne z delikatnym plusem za nieszkodliwość dla uszu
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

pewnie ty jestes team jakas typiarka co ma 14 obserwujacych na yt? Co jest nie tak z glosem chylinskiej?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
W tym miesiącu jeszcze chyba nie było powrotu do tego tematu - dobrze bo miesiąc dobiega konca 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- przedszkolanek
Numer z Kiełasem to jest taki idealny potworek by wpaść w szerokie gusta i zrobić pojebaną liczbę wyświetleń
Nowym albumem Gibbs ma zrobic duzy krok w kierunku radiowego grania
Po marcowym sukcesie albumu „Zrobiłem to dla siebie", który już w przedsprzedaży pokrył się złotym wyróżnieniem, Gibbs idzie za ciosem i szybko wraca z nowym materiałem. Nadchodzący album „NURT” to znacznie więcej niż kolejne wydawnictwo w dyskografii Gibbsa - to otwarcie nowego rozdziału w jego karierze. Starając się zmienić kierunek swojej twórczości, Mateusz stworzył projekt, który nakreśla nowy nurt i wyznacza jego muzyczną drogę.
W przeciwieństwie do poprzedniego, bardziej osobistego i refleksyjnego projektu, nowy album ma zdecydowanie bardziej mainstreamowy charakter i jest skierowany do szerszego grona odbiorców. Dominują tu melodyjne refreny, nowoczesne produkcje i dopracowane aranżacje.
Mimo obrania nowej ścieżki, to wciąż ten sam szczery i wrażliwy Gibbs. Tytułowy „NURT” objawia się tu przede wszystkim w warstwie brzmieniowej, łączącej rap z elementami muzyki rozrywkowej i nowoczesnej elektroniki. Całość tworzy spójny, dopracowany materiał, który pokazuje kolejny etap rozwoju artysty. Premiera albumu zaplanowana jest na 29 maja
Po marcowym sukcesie albumu „Zrobiłem to dla siebie", który już w przedsprzedaży pokrył się złotym wyróżnieniem, Gibbs idzie za ciosem i szybko wraca z nowym materiałem. Nadchodzący album „NURT” to znacznie więcej niż kolejne wydawnictwo w dyskografii Gibbsa - to otwarcie nowego rozdziału w jego karierze. Starając się zmienić kierunek swojej twórczości, Mateusz stworzył projekt, który nakreśla nowy nurt i wyznacza jego muzyczną drogę.
W przeciwieństwie do poprzedniego, bardziej osobistego i refleksyjnego projektu, nowy album ma zdecydowanie bardziej mainstreamowy charakter i jest skierowany do szerszego grona odbiorców. Dominują tu melodyjne refreny, nowoczesne produkcje i dopracowane aranżacje.
Mimo obrania nowej ścieżki, to wciąż ten sam szczery i wrażliwy Gibbs. Tytułowy „NURT” objawia się tu przede wszystkim w warstwie brzmieniowej, łączącej rap z elementami muzyki rozrywkowej i nowoczesnej elektroniki. Całość tworzy spójny, dopracowany materiał, który pokazuje kolejny etap rozwoju artysty. Premiera albumu zaplanowana jest na 29 maja
Jak ładnie opisana próba pójścia po jak największy hajs 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
to nie jest moj rapowy krag zainteresowan, ale jestem w mniejszosci sadzac po tym jaka zebral widownie grajac w Slawie o chyba 19
55/45, ze bardziej ta nijakosc emocjonalna mnie wkurwia niz jest mi obojetna, sluchaja tego dupki, ktore wrzucaly pezet - spadam na fejsbuka po zakonczeniu miesiecznego zwiazku
55/45, ze bardziej ta nijakosc emocjonalna mnie wkurwia niz jest mi obojetna, sluchaja tego dupki, ktore wrzucaly pezet - spadam na fejsbuka po zakonczeniu miesiecznego zwiazku
Szkoda, że nie wiem co było w pierwszym poście ale nie znałem Gibbsa z czasów Ganja Mafia. Odpaliłem projekt „Sentymentalnie” z Kalim i są tam bardzo dobre produkcje.