Oskar Pam Pam - Bandyckie Życie (2016)
- rozklad_gaussa
Re: Oskar Pam Pam - Bandyckie Życie (2016)
z Częstochowy
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
żeby grubego pseudoprawilnego wacka, który się rozpruł tak że musiał spierdalać do niemiec nazywać klasyką to już beka totalna 
Nastoletni gangsterzy mają coraz mniej wiarygodnych idoli. Kiedyś Tadeusz "Tadek" Polkowski z Firmy zdjął koszulkę z przekazem sceptycznym wobec policji, założył sweterek i zarapował przed Andrzejem Dudą. Popek zatańczył z gwiazdami i skupił się na rodzinnym życiu. Z dawnych idoli problemy z sądem ma tylko Oliwier "Bonus RPK" R., jednak on też w całości wyrzeka się przestępczego życia.
Środowisko nie otrząsnęło się jeszcze z szoku po Bonusie, a z Częstochowy spłynęły jeszcze bardziej kuriozalne informacje. Raper Oskar "Pam Pam", znany głównie z zaatakowania innego rapera, Romana Bosskiego, sam wypisał się z półświatka. Poszedł na współpracę z policją, o czym informują nawet oprawy piłkarskich kibiców zawierające gorące "pozdrowienia" dla upadłego przestępcy. Wcześniej Oskar spędził w więzieniu 7 lat i 5 miesięcy, za co wini dawną ekipę Popka - krakowską Firmę. Formacja stanowczo odcięła się od tych rewelacji.
Autor kompozycji zatytuowanych Bandycka Jazda, Łatwy Pieniądz i Nigdy Mnie Nie Złamiesz przeszedł na "niebieską stronę mocy". Uwiarygadniająca go w światku przestępczym aparycja na nic mu się już nie przyda, bowiem raper Pam Pam zyskał właśnie nową ksywę Wydam, sprzedam, dam dam. Jak donosi serwis GlamRap.pl, patologiczny raper zdążył już pomówić wiele osób, tym samym stając się jednym z tych, których zajadle atakował.
jestem pewien że to był szantaż xD ostatecznie i tak zajebał na niego z dupy
-
jagodziana
Oskar kojarzy mi się z Małolatem K2, ale z tą różnicą że Oskara dało się słuchać. Wiadomo guilty pleasure, ale nadal było to jakkolwiek słuchalne.
Jednak za hipokryzję w tak dużej skali automatycznie zbrzydło mi to w chuj. Nie jestem rozkminiaczem czy tam innym ulicznikiem, ale chłop jebał konfidentów I się stał jednym z naczelnych
Jednak za hipokryzję w tak dużej skali automatycznie zbrzydło mi to w chuj. Nie jestem rozkminiaczem czy tam innym ulicznikiem, ale chłop jebał konfidentów I się stał jednym z naczelnych
Może i rozjebus, ale za to jaki raper
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Burak pisze:Może i rozjebus, ale za to jaki chujowy raper
- FruitOffTheWall
za refren na CO BYŚ ZROBIŁ ŻEBY ZDOBYĆ TE PINIONDZE i klip gdzie żula wyglądają jak z komiksu, należy sie props. Chłop gdyby nie poszedł na współprace miałby u mnie zaszczytne któreś tam miejsce, w kategorii ulica zaraz po małolacie k2
oskar pam pam pierwszy git w internecie, akcja z bosskim to było wyprzedzenie czasów. Teraz każdy prawilniak tak robi
oskar pam pam pierwszy git w internecie, akcja z bosskim to było wyprzedzenie czasów. Teraz każdy prawilniak tak robi
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
żyto jest po prostu wrażliwy na sztukę wyższą i jak usłyszał snippety od oskara to od razu postanowił wskoczyć na fity
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111