Najlepszy lovesongowy raper w Polsce
Re: Najlepszy lovesongowy raper w Polsce
Chodzilo mi o wczwsnego pezeta z kawalka z dizkretem czy niewydanego numeru z ajronem albo tego na plycie chorwackiego grubasa . Bylo jeszcze wiecej
Dodano po 37 sekundach:
A dobra, przeczytałem lovesongi, nvm
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
@@LWD miałem ostatnio podobna rozkmine i nawet chciałem cie oznaczyć bo ciekawi mnie twoja opinia ale ostatecznie zapomniałem. Z tym, że chodziło mi o wujka samo zło
myslisz ze w swoim prime popularnosciowym mógł ruchac na potęgę? Czy już wtedy jego upośledzenie czyniło go odpychającym?
- przedszkolanek
zajebiste to było w swojej kategorii, dosłownie jak pod jakąś tvn komedię romantyczną
to jest props jak coś
Ostatnio zmieniony 26 sie 2025, 22:24 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
Bez cenzury - do dupy
ej seniorita sprawdz nasz naklad na kompaktach oczywiscie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
18L - nikt niesłuchał każdy znał na pamięć
myślę, że jego upośledzenie jest akurat atutem w ruchaniu, na oko wsz wygląda mi na typa co nie wybrzydza i nawet widzki tv republiki są w kręgu jego seksualnego zainteresowania, wobec czego ekstremalnie niskie wymagania (nie sądzę by np. brak uzębienia u partnerki czy inne defekty mu przeszkadzały), jest wygadany, dążący do kontaktu, plus swego czasu dość popularny, skłania mnie do wniosku, że wsz może być raperem w topce pod względem body countu, na pewno więcej ruchał niż flegmatyk quebo czy kaz bałagane, nawet trudno mi znaleźć rapera, który na pewno mógł więcej ruchać niż wujekjajca pisze: ↑26 sie 2025, 22:09 @@LWD miałem ostatnio podobna rozkmine i nawet chciałem cie oznaczyć bo ciekawi mnie twoja opinia ale ostatecznie zapomniałem. Z tym, że chodziło mi o wujka samo złomyslisz ze w swoim prime popularnosciowym mógł ruchac na potęgę? Czy już wtedy jego upośledzenie czyniło go odpychającym?
Bedoes
Światem kręcą pieniądze
+
i jak Mały Esz to jeszcze:
@Jose a to nie znałem nawet, props też
Problem - Interpol, chyba najlepszy lovesong w pl rapie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Byl juz GOAT wspomniany ale trzeba uzupelnic wzmianke o nim o numery ktore winduja go na szczyt juz kolejnego rankingu:
(Ale to bangla po latach
)
(Ale to bangla po latach
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy