ok, przekonałeś mnie. wgl odświeże se chyba dzisiaj te epke. opowieść o tobie uważam za najlepsza ich nute, do której się już potem nic nie zbliżyło. świetny manifest song.2do5 pisze: ↑19 sie 2025, 15:44 odniesienia do kodeksu ulicy się zdarzają jak chociażby to że ktoś przyciął proceder i chce iść na psy, jest o farmazoniarzach osiedlowych poświęcony cały utwór, jest o domówce na blokach, a przynajmniej tak wizualizuje sobie tiramisu, aż w końcu jest posse cut ze słabszymi kolegami czyli nieodłączny element ulicznego albumu
ja wiem że rozkładając to wszystko na czynniki pierwsze zaraz się okaże, że mógłby o tym zarapować jakiś losowy young i też by się obroniło, no ale akurat nawija oskar ciągiem na tej jednej epce z imo ulicznym zacięciem, cwaniactwem, sznytem
może określenie dresiarski album bardziej tutaj pasuje, pytanie gdzie ktoś ma ochotę stawiać granice, ale faktycznie wątpliwości są dlatego zastosowałem nawias tak zwany nawias
wogle tej płyty nie znałem wcześniej. dzisiaj muszę przesłuchać bo okładka to jakiś time machine
jako że 2 albumy firmy dałeś za 5 to gitFruitOffTheWall pisze: ↑19 sie 2025, 15:49 Ile moge dać albumów za 5 pkt? Jak jeden to hujowo ( zlituj się @chuj, kurwa te dwie płyty są zajebiste tak samo)
Dodano po 4 minutach 45 sekundach:
myślałem, żeby to była klasyczna lista z 15 pozycjami a nie 9 ale to by zadowoliło kilku koneserów rapu ulicznego, a reszta by oddawała niepełne listy (już nawet tera pół głosów jest niepełnych)FruitOffTheWall pisze: ↑19 sie 2025, 15:49 i fajnie jakby było coś za 4 pkt (daje Bonusa rpk na trójke, idealnie kwalifikuje się na 4pkt u mnie AK)
lepiej w tym przypadku stworzyć wąski ranking, tych zajebistych płyt ulicznych nie wyszło aż tyle w naszym kraju. u kogoś się zmieści ten żyto a u innych nie, i spoko.
masz racje.
nie zapomnij zedytować potem, bo planuje żeby to za X tygodni podliczyć.
rozważałem, ale nie załapał się.
mnie z kolei dziwi, że nikt od rogala nie dał najlepszej jego taśmy imo czyli nielegal 215, gdzie są takie bangery jak ebe ebe czy 666.