ENZO EBK - GHAIBOOBA (2025)
Re: ENZO EBK - GHAIBOOBA (2025)
Fajne bity, spojny uliczny klimat, tekstowo solidnie, nawijka z charakterem podoba sie to dla mnie. Heroina imo najwiekszy highlight tego albumu, najlepszy uliczny numer w tym roku zdecydowanie (nie sluchalem innych ulicznych albumow z tego roku ale nie ma bata ze ktos cos lepszego nagral, ten numer to jak nightmare luffy ktory zjadlby cien wszystkich ulicznikow we wrzechswiecie)
Dodano po 1 minucie :
Aha i podobaja mi sie francuskie wstawki z uliczna wymowa jakbym sluchal prawdziwego emigranta props
Dodano po 1 minucie 6 sekundach:
Przesluchasz ten album i masz mood jak z mojego podpisu
Dodano po 1 minucie :
Aha i podobaja mi sie francuskie wstawki z uliczna wymowa jakbym sluchal prawdziwego emigranta props
Dodano po 1 minucie 6 sekundach:
Przesluchasz ten album i masz mood jak z mojego podpisu
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Raz słuchałem póki co, więc może o czymś innym mówisz, ale jak Enzo nawija w innym języku to po turecku leci, nie francusku.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Sa tez francuskie wstawki
Ale krotkie, pojedyncze wersy lub jakies wyrazenia tylko
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
dobra teraz koniec żartów i szczerość prosto z serca - dawno nie słyszałem albumu hlip-hłopowego który by mnie poruszył i leciał na ripicie tak bardzo jak ta płyta, ostatni raz tak miałem chyba przy radio gruz naprawdę dojebana płyta
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
NIE WIEM CO JEST PIĘĆ, A JESTEM 24/7
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

- yungXpaproch
nawet fajny materiał
czasem potrzeba takiego bandyty plującego do mikrofonu na słuchawie
czasem potrzeba takiego bandyty plującego do mikrofonu na słuchawie
Weź to przepal jeszcze parę razy
Dzwonił
na psy
zgaszony jak kiep
konfident na ziemi
wale mu kopa w łeb 
Dzwonił
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
Napewno to samo co zawsze jest na ulicznych plytach czyli duzo przecietnych fitow gdzie az by sie prosilo o dodatkowo zwrotkie bardziej utalentowanego gospodarza
mundialopsychoza
No całkiem fajnie to napierdala, produkcja wyciąga to mocno w górę. Najbardziej siedzi mi Armegedon, Demon, Heroina i Narkosaga, reszta jakoś tak mi się zlewa jakoś, ale mimo wszystko poleciało na pętli parę razy.
Wielki plus za to, że w Demonie zwortki Enzo są przemieszane z jego kolegami, bo no nie ma co ukrywać leci on tam najlepiej + po prostu zajebiścvie i wyciąga ten numer, ale w takim wydaniu ma to swój klimat i jest w top kawałków tego albumu.
Wielki plus za to, że w Demonie zwortki Enzo są przemieszane z jego kolegami, bo no nie ma co ukrywać leci on tam najlepiej + po prostu zajebiścvie i wyciąga ten numer, ale w takim wydaniu ma to swój klimat i jest w top kawałków tego albumu.
- TooMuchSmoke
Całkiem mocne gówno, ale spodziewałem się sporo lepszego materiału. Tu wszystko jest w opór na jedno kopyto, nawet niektóre wersy/konstrukcje się powtarzają. Rozjebało mnie w numerze "heroina" jak wlatuje wers: allah akbar xDD ciekawe co na to koledzy ulicznicy z WWA.
Ostatnio zmieniony 26 gru 2025, 22:25 przez TooMuchSmoke, łącznie zmieniany 1 raz.
jakby mieli mu wypłacić to już by wypłacili. diagnoza jest więc taka - warszawa to miasto geja i pedała, a legia to stara kurwa.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
straszna patologia ten enzo az glupio sluchac wole jak pan murzyn spiewa o takich rzeczach la la la
lepiej żeby się wyżywał na bitach niż na ulicy, jest to pewna forma terapii imo, ciągle wracam
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
- TooMuchSmoke
hahah już se nie dopowiadaj, przecież on grzeje puche aktualnie i to nie pierwszy raz, a chłop ma z 20 lat
patologia na pełnej, a te numery to soundtrack do niej xd
- zemsta1camzata
za niewinność siedzi
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
To nie London drill, welcome Warsaw patologia
Wrócił bez butów, a tylko spytał o ognia
Wrócił bez butów, a tylko spytał o ognia
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Wierzę że to nie jego wina że los wylosował mu taki los, to dobry chłopak jest dzień dobry na klatce zawsze mówi, tylko wariaci są coś warciTooMuchSmoke pisze: ↑04 sie 2025, 23:02 hahah już se nie dopowiadaj, przecież on grzeje puche aktualnie i to nie pierwszy raz, a chłop ma z 20 latpatologia na pełnej, a te numery to soundtrack do niej xd
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
- TooMuchSmoke
Ciekawa rzecz powiedział Nafas w tym ich podcascie: że głównym powodem tej całej agresji itd bylo dojeżdżanie w latach szkolnych z powodu koloru skóry.