01-03.08, Katowice - OFF Festival 2025 @ Dolina Trzech Stawów
Moderator: Moderatorzy
Re: 01-03.08, Katowice - OFF Festival 2025 @ Dolina Trzech Stawów
Nie no, James Blake to mój faworyt. Poczekam aż będzie bliżej do koncertu i może coś taniej wyrwę
nic na potem
kneecap to są te ziomki co grały w filmie czy w filmie aktorzy byli?
nic na potem
To są te ziomki.
My z TŻ z bólem serca musimy zrezygnować z wyjazdu, mamy więc dwa bilety na piątek do odsprzedania poniżej ceny rynkowej, zachęcam. Możemy też odstąpić spoko nocleg w Kato z piątku na sobotę, ale możemy go też odwołać, więc to nie konieczność. PW
e: nieaktualne
My z TŻ z bólem serca musimy zrezygnować z wyjazdu, mamy więc dwa bilety na piątek do odsprzedania poniżej ceny rynkowej, zachęcam. Możemy też odstąpić spoko nocleg w Kato z piątku na sobotę, ale możemy go też odwołać, więc to nie konieczność. PW
e: nieaktualne
Co w sobotę poza Omastą i Blejkiem
nic na potem
hinode tapes, ronnenfelt, panchiko, have a nice life, ecco2k, portrayal of guilt, two shell i hypnosis therapy
siema, nie ma ktoś na sell na ostatnią chwilę karnetu?
wczoraj mialem dzisiaj nie mam
na grupce na fb pt Off Festival - nieoficjalna grupa dyskusyjna wyrwiesz za 700 albo mniej
na grupce na fb pt Off Festival - nieoficjalna grupa dyskusyjna wyrwiesz za 700 albo mniej
Na co dziś warto iść bo nie kojarzę za bardzo tych artystów. Jade głównie na Have a nice life więc dzięki za porady
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
ralphie choo, nilufer yanya, os mutantes, hitech plus jak wyzej
glownie to na HiTech
u mnie piatek hesoyam - ralphie choo - los campesinos - os mutantes - machine girl/kneecap - fat dog - kraftwerk/alameda - hitech
sobota hinode tapes - omasta - ronnenfelt - piwo - panchiko - hanl - ecco2k - portrayal of guilt/blake - two shell/hypnosis therapy
niedziela rozwojowa ale na pewno sparhawk - geordie greep/pa salieu - fontaines dc - bad boy chiller crew i moze the hellp sie uda opedzlowac
u mnie piatek hesoyam - ralphie choo - los campesinos - os mutantes - machine girl/kneecap - fat dog - kraftwerk/alameda - hitech
sobota hinode tapes - omasta - ronnenfelt - piwo - panchiko - hanl - ecco2k - portrayal of guilt/blake - two shell/hypnosis therapy
niedziela rozwojowa ale na pewno sparhawk - geordie greep/pa salieu - fontaines dc - bad boy chiller crew i moze the hellp sie uda opedzlowac
mam nadzieję że zagra jednak trochę bengerów biorąc pod uwagę festiwal i grę na zewnątrz ale biorę pod uwagę że mogą wjechać pościelówy i się tylko zmulę ale i tak jest GOŚCIEM
nic na potem
https://www.setlist.fm/search?query=james+blake
biorac pod uwage wczesniejsze jego setlisty to nie ma co odpuszczac grajacego w tym samym czasie kozackiego portrayal of guilt
biorac pod uwage wczesniejsze jego setlisty to nie ma co odpuszczac grajacego w tym samym czasie kozackiego portrayal of guilt
Szkoda, odrobina empatii by nie zaszkodziła 
nic na potem