Pezet - 00 EP (2025)
- gods bidness
Re: Pezet - 00 EP (2025)
Rzucanie przez lamusów wersów o groźnych ziomkach klasyka polskiego rapu.Kilku ziomków po ulicznej ekonomii, wiezie coś bez banderoli och.
Chłopie. Masz 50 lat i wyglądasz jak tleniony Adam Małysz. Daj se spokój, bo cię Krzychu Kozak okrzyczy i znowu będziesz płakał.
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Jakiego Pezeta wam trzeba skoro ten zarówno uliczny jak i romantyczny jest chujowy?gods bidness pisze: ↑05 mar 2025, 17:29Rzucanie przez lamusów wersów o groźnych ziomkach klasyka polskiego rapu.Kilku ziomków po ulicznej ekonomii, wiezie coś bez banderoli och.![]()
Chłopie. Masz 50 lat i wyglądasz jak tleniony Adam Małysz. Daj se spokój, bo cię Krzychu Kozak okrzyczy i znowu będziesz płakał.
witam żadnego, ale jeśli miałbym powiedzieć który pezet był najciekawszy, to chyba ten truskulowo-osiedlowy cwaniaczek z delikatną przewózką, na trochę bardziej dynamicznych bitach, tutaj jest idealnie
Spoiler
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
straszne gówno ta epka
co to za cwele obok pezia
- gods bidness
Jego goonsi.
Inne Czasy
-
tybdo_yntogliw
Zalogowałem się na to forum, żeby napisać: co za gówno.
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
- ConeyIsland
Zamówiłem tego boxa tylko po to żeby sprzedać Muzykę i tę epkę a zostawić materiał z Ajronem no ale korzystając z okazji wziąłem sobie 00EP do auta i mówię sprawdzę, wcześniej nie słuchałem.
Oh lord. Props za inicjatywę ale no młodzi pokazali peziowi że na tego typu bitach to "goat" (hehe) lepiej od nich bynajmniej nie lata. Nie moje klimaty ale wolę młodziaków niż pezia. How do you do fellow kids na pełnej. ...i te anglojęzyczne zwroty co moment
dobrze że pezet nie wie iloma językami mówi się na świecie bo dopiero by zaczął rymowanie w stylu
Twój niunia mowi ci teraz nara ziom
Twoja niunia mowi teraz haraszo. O.
A, no i nie że się przypierdalam ale cytując t a m t e wersy, wypadłoby wkleić dalsze
Oh lord. Props za inicjatywę ale no młodzi pokazali peziowi że na tego typu bitach to "goat" (hehe) lepiej od nich bynajmniej nie lata. Nie moje klimaty ale wolę młodziaków niż pezia. How do you do fellow kids na pełnej. ...i te anglojęzyczne zwroty co moment
Twój niunia mowi ci teraz nara ziom
Twoja niunia mowi teraz haraszo. O.
A, no i nie że się przypierdalam ale cytując t a m t e wersy, wypadłoby wkleić dalsze
Modlę się żeby tu spadł deszcz, jak w czołówce "Ślepnąc od świateł"
Zalał tu wszystko wzdłuż i wszerz, jak w czołówce "Ślepnąc od świateł"
Nawet jak myślisz, że coś wiesz, możesz to spisać na stratę
Choć chciałeś dać radę, żyć tu jak zwykły obywatel