Bedoes x Lanek - Opowieści z Doliny Smoków (2019)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
potter

Re: Bedoes x Lanek - TBA [2019]

Post autor: potter »

Bedi co z Tobą? Ten super hit Golców z Gromee, teraz to, zaraz festiwal w Opolu, nie tego się spodziewałem.
Awatar użytkownika
Raph

Post autor: Raph »

nihil Novi pisze: 03 cze 2019, 0:30 Gustaw to był wypadek przy pracy. Niestety.
No, jebany - ja do teraz nie wiem, jak to możliwe, że koleś, który nagrał rapowy singiel roku, koleś, w którego naprawdę po tym singlu wierzyłem, teraz wykazuje się totalnym bezguściem :bag:
Ja tam cieszę się, jak raperzy eksperymentują z brzmieniem, z innymi gatunkami, ale Bedoesowi ewidentnie ktoś nie włączył detektora kiczu, co jest cholernie smutne, bo to facet z niesamowitym potencjałem. Z drugiej strony, o Quebonafide mówiłem kiedyś dokładnie to samo i pod kątem artystycznym skończyło się to, jak się skończyło.
aka anthony hotbeats / skwer represent
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

za czasów sa:mp też miał takie momenty, że pokorniał i później wracał na bombie. Może w przypadku tworzenia muzyki będzie podobnie, ale raczej spodziewałbym się featuringów z Roksaną Węgiel i Zuzą Jabłońską. Znalazł metodę, którą kupuje młody fanbase i na tym generuje zyski. Nie mam nic przeciwko temu i nie deprecjonuje jego umiejętności, chociaż od małolata już kojarzył mi się z wyszczekanym typkiem, aniżeli z gościem, który w co drugim kawałku nawija o nienawidzeniu nienawiści, problemach miłosnych w poprzednim wcieleniu i nawróceniu się na dobre tory
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Szkoda, że ten numer jest nieudany. Naprawdę szkoda, myślałem, że z tego połączenia może wyjśc coś naprawde dobrego.
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Przesłuchałem numer raz jeszcze. Bedoes nadal jest chujowy, ale kurwa to co zrobił Lanek z tym bitem to :bowdown:
Sensei życia
Awatar użytkownika
ebowski

Post autor: ebowski »

21 już ma? Czyli powoli argument 'jeszcze jest młody, oj, ale zobaczycie jak rozpierdoli, ale zobaczycie niech on tylko się wyszlifuje, mesjasz i nadzieja haipehaope' powoli traci na wartości.

Singiel z Golcami beka, ale ok (jego zwrotka jakoś mi przeleciała bez większych emocji), jest u nich, może umowa taka była czy coś, to nie jego numer. To nowe cośtam lato natomiast, to jakaś żenada którą już wytłumaczyć ciężej :what: . Szkoda, bo od młodych wilków jakoś tam śledzę. Na pewno jeszcze posprawdzam, ale na mój gust to w zajebiście złą stronę idzie. Porównania do disco polo IMO jak najbardziej na miejscu, ale tego wolniejszego, do którego nawet nogą nie potupiesz i pozostaje tylko wsłuchanie się, na nieszczęście, w tekst.
Rower pędzi sam zmienia przerzutkiiiiii
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

przecież dopiero 21 lat ma, nie już

rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
ebowski

Post autor: ebowski »

Byłem świecie przekonany, że jest młodszy z 2 lata. Stąd takie sformułowanie, pardon xd
Rower pędzi sam zmienia przerzutkiiiiii
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

nie przesadzajmy, ma jeszcze sporo czasu, większość raperów w swój prime wchodzi między 23-26 rokiem życia
poza tym założę się, że nie jedna nastolatka dostała/dostanie przy tym (mikro)orgazmu, więc jakaś tam reakcja ze słuchaczem jest (to odnośnie tego wolniejszego discopolo)
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

Bedoes - Hardcore Pleasure feat. Kuqe, Flexxy w tym miesiącu z klipem - info z postu na FB

Zaś "FPS" (Snippet) najprawdopodobniej nigdy nie zostanie wypuszczone. Sama płyta zmieniła koncept :lol:
Spoiler
Obrazek
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
Whtn

Post autor: Whtn »

^ale pierdolenie, mesjanizm mu się włączył aż za bardzo :lol:
kurwa on powinien latać obwieszony złotem i drogich ciuchach a na teledyskach napierdalać suki laczkiem gucci po dupie (pozdro mosa ghawsi), a tak dostaniemy kolejnego bezjajecznego rapera ala schyłkowy ostr :(
moxxi

Post autor: moxxi »

:lol: :lol: try not to cringe
Przywitał nas widok uchodźców mieszkających w namiotach, postanowiliśmy wylać nasz gniew.
chociaż w sumie mógłbym przepisać cały post, Michuuuuuuuuuuuu lot jest wysokiiiiiiii
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

hahahaha o kurwa :bowdown:
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Blacha, podłączaj [s]autotune'a[/s] bieżącą wodę
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

SWN pisze: 14 lip 2019, 10:35 Blacha, podłączaj [s]autotune'a[/s] bieżącą wodę
:bowdown: :bowdown:
cztery żubry i dwie kurwy
oyche

Post autor: oyche »

ja pierdolę, najgorsze co mogło spotkać tego grubasa to wczuta w jakiś mondry przekaz. dawaj więcej traków typu delfin albo wypierdalaj
Awatar użytkownika
Mystair

Post autor: Mystair »

dawajcie zróbcie ktoś mem z tym screenem i Bedoesa popierdoliło. silnie popierdolony Bedoes znaleziony i na fp ślizgawki, ja bym zrobił, ale nie umiem

SWN :bowdown: o takich adminów nic nie robiłem
Ostatnio zmieniony 14 lip 2019, 14:15 przez Mystair, łącznie zmieniany 1 raz.
MOB
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

SWN pisze: 14 lip 2019, 10:35 Blacha, podłączaj [s]autotune'a[/s] bieżącą wodę
:lol:
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

o chuj, SWN :lol: