Bedoes x Lanek - Opowieści z Doliny Smoków (2019)
Re: Bedoes x Lanek - TBA [2019]
Bedi co z Tobą? Ten super hit Golców z Gromee, teraz to, zaraz festiwal w Opolu, nie tego się spodziewałem.
No, jebany - ja do teraz nie wiem, jak to możliwe, że koleś, który nagrał rapowy singiel roku, koleś, w którego naprawdę po tym singlu wierzyłem, teraz wykazuje się totalnym bezguściem
Ja tam cieszę się, jak raperzy eksperymentują z brzmieniem, z innymi gatunkami, ale Bedoesowi ewidentnie ktoś nie włączył detektora kiczu, co jest cholernie smutne, bo to facet z niesamowitym potencjałem. Z drugiej strony, o Quebonafide mówiłem kiedyś dokładnie to samo i pod kątem artystycznym skończyło się to, jak się skończyło.
aka anthony hotbeats / skwer represent
za czasów sa:mp też miał takie momenty, że pokorniał i później wracał na bombie. Może w przypadku tworzenia muzyki będzie podobnie, ale raczej spodziewałbym się featuringów z Roksaną Węgiel i Zuzą Jabłońską. Znalazł metodę, którą kupuje młody fanbase i na tym generuje zyski. Nie mam nic przeciwko temu i nie deprecjonuje jego umiejętności, chociaż od małolata już kojarzył mi się z wyszczekanym typkiem, aniżeli z gościem, który w co drugim kawałku nawija o nienawidzeniu nienawiści, problemach miłosnych w poprzednim wcieleniu i nawróceniu się na dobre tory
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- Bryx Fenrir
Szkoda, że ten numer jest nieudany. Naprawdę szkoda, myślałem, że z tego połączenia może wyjśc coś naprawde dobrego.
- nihil Novi
Przesłuchałem numer raz jeszcze. Bedoes nadal jest chujowy, ale kurwa to co zrobił Lanek z tym bitem to 
Sensei życia
21 już ma? Czyli powoli argument 'jeszcze jest młody, oj, ale zobaczycie jak rozpierdoli, ale zobaczycie niech on tylko się wyszlifuje, mesjasz i nadzieja haipehaope' powoli traci na wartości.
Singiel z Golcami beka, ale ok (jego zwrotka jakoś mi przeleciała bez większych emocji), jest u nich, może umowa taka była czy coś, to nie jego numer. To nowe cośtam lato natomiast, to jakaś żenada którą już wytłumaczyć ciężej
. Szkoda, bo od młodych wilków jakoś tam śledzę. Na pewno jeszcze posprawdzam, ale na mój gust to w zajebiście złą stronę idzie. Porównania do disco polo IMO jak najbardziej na miejscu, ale tego wolniejszego, do którego nawet nogą nie potupiesz i pozostaje tylko wsłuchanie się, na nieszczęście, w tekst.
Singiel z Golcami beka, ale ok (jego zwrotka jakoś mi przeleciała bez większych emocji), jest u nich, może umowa taka była czy coś, to nie jego numer. To nowe cośtam lato natomiast, to jakaś żenada którą już wytłumaczyć ciężej
Rower pędzi sam zmienia przerzutkiiiiii
- piernikowyskoczek
przecież dopiero 21 lat ma, nie już
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Byłem świecie przekonany, że jest młodszy z 2 lata. Stąd takie sformułowanie, pardon xd
Rower pędzi sam zmienia przerzutkiiiiii
- przedszkolanek
nie przesadzajmy, ma jeszcze sporo czasu, większość raperów w swój prime wchodzi między 23-26 rokiem życia
poza tym założę się, że nie jedna nastolatka dostała/dostanie przy tym (mikro)orgazmu, więc jakaś tam reakcja ze słuchaczem jest (to odnośnie tego wolniejszego discopolo)
poza tym założę się, że nie jedna nastolatka dostała/dostanie przy tym (mikro)orgazmu, więc jakaś tam reakcja ze słuchaczem jest (to odnośnie tego wolniejszego discopolo)
Bedoes - Hardcore Pleasure feat. Kuqe, Flexxy w tym miesiącu z klipem - info z postu na FB
Zaś "FPS" (Snippet) najprawdopodobniej nigdy nie zostanie wypuszczone. Sama płyta zmieniła koncept

Zaś "FPS" (Snippet) najprawdopodobniej nigdy nie zostanie wypuszczone. Sama płyta zmieniła koncept
Spoiler

Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

^ale pierdolenie, mesjanizm mu się włączył aż za bardzo
kurwa on powinien latać obwieszony złotem i drogich ciuchach a na teledyskach napierdalać suki laczkiem gucci po dupie (pozdro mosa ghawsi), a tak dostaniemy kolejnego bezjajecznego rapera ala schyłkowy ostr
kurwa on powinien latać obwieszony złotem i drogich ciuchach a na teledyskach napierdalać suki laczkiem gucci po dupie (pozdro mosa ghawsi), a tak dostaniemy kolejnego bezjajecznego rapera ala schyłkowy ostr
chociaż w sumie mógłbym przepisać cały post, Michuuuuuuuuuuuu lot jest wysokiiiiiiiiPrzywitał nas widok uchodźców mieszkających w namiotach, postanowiliśmy wylać nasz gniew.
Blacha, podłączaj [s]autotune'a[/s] bieżącą wodę
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ja pierdolę, najgorsze co mogło spotkać tego grubasa to wczuta w jakiś mondry przekaz. dawaj więcej traków typu delfin albo wypierdalaj
dawajcie zróbcie ktoś mem z tym screenem i Bedoesa popierdoliło. silnie popierdolony Bedoes znaleziony i na fp ślizgawki, ja bym zrobił, ale nie umiem
SWN
o takich adminów nic nie robiłem
SWN
Ostatnio zmieniony 14 lip 2019, 14:15 przez Mystair, łącznie zmieniany 1 raz.
MOB
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
o chuj, SWN 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka