Komentatorzy sportowi
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Komentatorzy sportowi
kariera medialna odziedziczona po ojcu (rowniez dziadu od tenisa), nic na to nie mozna poradzicscam_sakawa pisze: ↑13 lut 2025, 10:36 Jeszcze niższy poziom: ten dziad od tenisa - Tomasz Tomaszewski. Taki dziadek co w ogóle życia nie ma w głosie, połowę akcji komentuje ciszą.
też go lubię na majku, choć na początku nie mogłem się przekonać w programach - autystyczny vibe plus dziwny styl wypowiedzi, ale z czasem zacząłem to traktować jako atut w połączeniu z humorem i anegdotkami
odnośnie tenisa - smokowski, kolejny do hall of shamescam_sakawa pisze: ↑13 lut 2025, 10:36 Jeszcze niższy poziom: ten dziad od tenisa - Tomasz Tomaszewski. Taki dziadek co w ogóle życia nie ma w głosie, połowę akcji komentuje ciszą.
on dalej działa w eurosporcie czy AO było epizodem i już dali sobie z nim spokój?
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Ten temat kojarzy mi się tylko z jednym:
bez kitu ciekawe co u pana Tomka, ja tęsknię cały czas, głos nastoletnich czasów oglądania Eurosportu (on i Tomasz Lach, którego z uwagi na eurogole nie umiem krytykować za nic)
- scam_sakawa
O właśnie, jeszcze nie wymieniłem Pana Tomasza Lacha, którego serdecznie pozdrawiam
Ewenementem jest Durda, dla którego nie wiem czy props or hate
Ewenementem jest Durda, dla którego nie wiem czy props or hate
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ale to jest piękne
Spoiler
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
- bloodyhell
piękne czasy to były. co ciekawe, pamiętam jak wczoraj gdy w ciepły, wrześniowy, piątkowy wieczór wróciłem do domu po paru browarkach (bodajże swój mecz kwali grała wtedy też Polska) i natrafiłem na skróty spotkań eliminacyjnych w eurosporcie. na początku myślałem, że to ja jestem pijany a nie tomek burnos, ale wiadomość od ziomka z pytaniem czy oglądam skróty meczów bo komentator chyba nagrzany utwierdziła mnie w przekonaniu, że ze mną tego wieczoru było wszystko okej
- scam_sakawa
również pamiętam na żywo, nawet był post na ***.eu, żeby odpalać Eurosport2
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
kurwa to fakt, nostalgia i naprawdę fajne chwilę, lubię często wrócić do tego klasyka, pamiętam również jak wczoraj albo nawet jak dzis, polska chyba wtedy z Czarnogóra grala
17 letni chłopak, akurat czasowo jakoś idealnie się to zbiegło z pierwszym razem, i wejście na dawna slizgawke dopiero co poznana, live i Tomek Burnos mówiący o gospodarzu domu pilnującym wszystkiego, robi kini i oczywiście Bruno Alves zaczal,
co do komentatorów: Święcicki, Wolski, Pełka, duet Dumanowski Guziak top
ligę/tier niżej, Borzecki, Borek, Twaro i Gutka
hejt jak większość, raczej oczywiste
tutaj jeszcze zaliczył bym Targowskiego z Viaplay, irytuje mnie typ
17 letni chłopak, akurat czasowo jakoś idealnie się to zbiegło z pierwszym razem, i wejście na dawna slizgawke dopiero co poznana, live i Tomek Burnos mówiący o gospodarzu domu pilnującym wszystkiego, robi kini i oczywiście Bruno Alves zaczal,
co do komentatorów: Święcicki, Wolski, Pełka, duet Dumanowski Guziak top
ligę/tier niżej, Borzecki, Borek, Twaro i Gutka
hejt jak większość, raczej oczywiste
tutaj jeszcze zaliczył bym Targowskiego z Viaplay, irytuje mnie typ
I było forsowane, że to Edek Durdascam_sakawa pisze: ↑13 lut 2025, 13:12 również pamiętam na żywo, nawet był post na ***.eu, żeby odpalać Eurosport2
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
tamten performance Burnosa to jedna z najlepszych rzeczy w historii polskiej komentatorki sportowej, a to przecież nie tak, że nie mamy się czym poszczycić w tej dziedzinie
lubię Święcickiego, lubię Dumanowskiego z tym śmiesznym blondynkiem z tuzza i lubię duet Gutki z tym bidenem z canal+, a poza tym - trochę pod prąd - ja mam spory sentyment do Szpakowskiego i dla samej rozrywki lubię go od czasu do czasu posłuchać (tak jak Borka zresztą)
kosy - cała reszta, bo to przeważnie nudziarze i kasztany z niewielkimi przebłyskami (vide jakiś Laskowski, Wolski czy inny Pełka)
a osobny props oczywiście dla Przemka Babiarza
lubię Święcickiego, lubię Dumanowskiego z tym śmiesznym blondynkiem z tuzza i lubię duet Gutki z tym bidenem z canal+, a poza tym - trochę pod prąd - ja mam spory sentyment do Szpakowskiego i dla samej rozrywki lubię go od czasu do czasu posłuchać (tak jak Borka zresztą)
kosy - cała reszta, bo to przeważnie nudziarze i kasztany z niewielkimi przebłyskami (vide jakiś Laskowski, Wolski czy inny Pełka)
a osobny props oczywiście dla Przemka Babiarza
trójkąt bermudzki wola mokotów
Mnie kiedyś szpakowski szczerze wkurwial, teraz jestem zdecydowanie bliżej stanowiska michala okonskiego, chyba z wiekiem człowiek sentymentalny się robi
bahahardzo mnie wkurwia pan węgrzyn jak komehehentuje no powiehehedzcie mi co go tak hehehe śmieszy co każdehehe zdanie
Za komentarze w sportach letnich jak najbardziej, ale od skoków narciarskich im dalej, tym lepiej.
może ten węgrzyn przyjebany jakiś jest
a darek szpakowski wiadomo, że w jego wieku będziemy o kiju do kibla chodzić, fani piłeczki zapominają, że facet komentuje dla milionów widzów w telewizji polskiej, z których przytłaczająca większość w piździe ma kto gra na prawej obronie w deportivo la coruna (autentyczny argument szpaka z wywiadu kilkanaście lat temu dlaczego popełnia tyle błędów i nie przygotowuje się do meczów), i im jestem starszy to też pierdolę tę żonglerkę danymi i anegdotki ciekawostki o piłkarzach, wolę taką piłkarską sambę i pierdolenie od rzeczy szpaka, bo i tak zazwyczaj nie oglądam z polskim komentarzem
w ogóle zauroczył mnie fakt, że ktoś wspomina alkogolową logoreę tomasza burnosa ze swoim pierwszym ruchaniem, ja kiedyś wybzykałem pannę do agrobiznesu i też mi to zapadło w pamięć
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
adam szała komentator komputerowiec - hejt jak stąd do częstochowy
leszek ołłowski - nie rozumiem jak ktos z wada wymowy przez tyle lat komentuje mecze, ale to i tak nic przy tym jego przeciaganiu slow konczacych sie samogloska typu "spotykaja sie dwie jedenastki o bałdzo podobnej silEEE", "łrzut łożnYYYY"
ogolnie zdziwilem sie jak slabo wypadaja komentatorzy c+ w porownaniu do tego co bylo te 10+ lat temu jak ostatnim razem mieli lige mistrzow. cieszmy sie viaplay poki sa w polscEEE, bo maja zdecydowanie najmocniejsza pake komentatorska
ogolnie zdziwilem sie jak slabo wypadaja komentatorzy c+ w porownaniu do tego co bylo te 10+ lat temu jak ostatnim razem mieli lige mistrzow. cieszmy sie viaplay poki sa w polscEEE, bo maja zdecydowanie najmocniejsza pake komentatorska
Pomimo stronniczości miło mi się kiedyś słuchało Jurasa
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
genocidegeneral
no ale ci ludzie z viaplay pewnie się rozejdą po telewizjach mających większość ciekawych praw, czyli obecnie eleven i c+
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."