Komentatorzy sportowi

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Parlae

Re: Komentatorzy sportowi

Post autor: Parlae »

Święcicki, Pełka, Wolski i Twarowski top.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

scam_sakawa pisze: 13 lut 2025, 10:36 Jeszcze niższy poziom: ten dziad od tenisa - Tomasz Tomaszewski. Taki dziadek co w ogóle życia nie ma w głosie, połowę akcji komentuje ciszą.
kariera medialna odziedziczona po ojcu (rowniez dziadu od tenisa), nic na to nie mozna poradzic
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
2do5

Post autor: 2do5 »

wujot pisze: 12 lut 2025, 23:18Wojciech Piela
też go lubię na majku, choć na początku nie mogłem się przekonać w programach - autystyczny vibe plus dziwny styl wypowiedzi, ale z czasem zacząłem to traktować jako atut w połączeniu z humorem i anegdotkami
scam_sakawa pisze: 13 lut 2025, 10:36 Jeszcze niższy poziom: ten dziad od tenisa - Tomasz Tomaszewski. Taki dziadek co w ogóle życia nie ma w głosie, połowę akcji komentuje ciszą.
odnośnie tenisa - smokowski, kolejny do hall of shame
on dalej działa w eurosporcie czy AO było epizodem i już dali sobie z nim spokój?
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
yaneq

Post autor: yaneq »

Ten temat kojarzy mi się tylko z jednym:

Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

bez kitu ciekawe co u pana Tomka, ja tęsknię cały czas, głos nastoletnich czasów oglądania Eurosportu (on i Tomasz Lach, którego z uwagi na eurogole nie umiem krytykować za nic)
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

O właśnie, jeszcze nie wymieniłem Pana Tomasza Lacha, którego serdecznie pozdrawiam

Ewenementem jest Durda, dla którego nie wiem czy props or hate
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
2do5

Post autor: 2do5 »

ale to jest piękne :lol:
Spoiler
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

yaneq pisze: 13 lut 2025, 12:01 Ten temat kojarzy mi się tylko z jednym:

piękne czasy to były. co ciekawe, pamiętam jak wczoraj gdy w ciepły, wrześniowy, piątkowy wieczór wróciłem do domu po paru browarkach (bodajże swój mecz kwali grała wtedy też Polska) i natrafiłem na skróty spotkań eliminacyjnych w eurosporcie. na początku myślałem, że to ja jestem pijany a nie tomek burnos, ale wiadomość od ziomka z pytaniem czy oglądam skróty meczów bo komentator chyba nagrzany utwierdziła mnie w przekonaniu, że ze mną tego wieczoru było wszystko okej :lol: co ciekawe, sporo osób z mojego otoczenia nie pamiętało tej sytuacji, i dopiero jak im pokazałem ten filmik to przecierali oczy ze zdumienia że takie coś miało miejsce w poważnej stacji sportowej.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

również pamiętam na żywo, nawet był post na ***.eu, żeby odpalać Eurosport2
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
travis1

Post autor: travis1 »

kurwa to fakt, nostalgia i naprawdę fajne chwilę, lubię często wrócić do tego klasyka, pamiętam również jak wczoraj albo nawet jak dzis, polska chyba wtedy z Czarnogóra grala
17 letni chłopak, akurat czasowo jakoś idealnie się to zbiegło z pierwszym razem, i wejście na dawna slizgawke dopiero co poznana, live i Tomek Burnos mówiący o gospodarzu domu pilnującym wszystkiego, robi kini i oczywiście Bruno Alves zaczal,
co do komentatorów: Święcicki, Wolski, Pełka, duet Dumanowski Guziak top
ligę/tier niżej, Borzecki, Borek, Twaro i Gutka
hejt jak większość, raczej oczywiste
tutaj jeszcze zaliczył bym Targowskiego z Viaplay, irytuje mnie typ
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

scam_sakawa pisze: 13 lut 2025, 13:12 również pamiętam na żywo, nawet był post na ***.eu, żeby odpalać Eurosport2
I było forsowane, że to Edek Durda :lol: :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

tamten performance Burnosa to jedna z najlepszych rzeczy w historii polskiej komentatorki sportowej, a to przecież nie tak, że nie mamy się czym poszczycić w tej dziedzinie

lubię Święcickiego, lubię Dumanowskiego z tym śmiesznym blondynkiem z tuzza i lubię duet Gutki z tym bidenem z canal+, a poza tym - trochę pod prąd - ja mam spory sentyment do Szpakowskiego i dla samej rozrywki lubię go od czasu do czasu posłuchać (tak jak Borka zresztą)

kosy - cała reszta, bo to przeważnie nudziarze i kasztany z niewielkimi przebłyskami (vide jakiś Laskowski, Wolski czy inny Pełka)

a osobny props oczywiście dla Przemka Babiarza
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Mnie kiedyś szpakowski szczerze wkurwial, teraz jestem zdecydowanie bliżej stanowiska michala okonskiego, chyba z wiekiem człowiek sentymentalny się robi
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

bahahardzo mnie wkurwia pan węgrzyn jak komehehentuje no powiehehedzcie mi co go tak hehehe śmieszy co każdehehe zdanie
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

joey pisze: 13 lut 2025, 20:25a osobny props oczywiście dla Przemka Babiarza
Za komentarze w sportach letnich jak najbardziej, ale od skoków narciarskich im dalej, tym lepiej.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

redman23 pisze: 13 lut 2025, 20:41 bahahardzo mnie wkurwia pan węgrzyn jak komehehentuje no powiehehedzcie mi co go tak hehehe śmieszy co każdehehe zdanie
może ten węgrzyn przyjebany jakiś jest

a darek szpakowski wiadomo, że w jego wieku będziemy o kiju do kibla chodzić, fani piłeczki zapominają, że facet komentuje dla milionów widzów w telewizji polskiej, z których przytłaczająca większość w piździe ma kto gra na prawej obronie w deportivo la coruna (autentyczny argument szpaka z wywiadu kilkanaście lat temu dlaczego popełnia tyle błędów i nie przygotowuje się do meczów), i im jestem starszy to też pierdolę tę żonglerkę danymi i anegdotki ciekawostki o piłkarzach, wolę taką piłkarską sambę i pierdolenie od rzeczy szpaka, bo i tak zazwyczaj nie oglądam z polskim komentarzem

w ogóle zauroczył mnie fakt, że ktoś wspomina alkogolową logoreę tomasza burnosa ze swoim pierwszym ruchaniem, ja kiedyś wybzykałem pannę do agrobiznesu i też mi to zapadło w pamięć
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
vania

Post autor: vania »

adam szała komentator komputerowiec - hejt jak stąd do częstochowy
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

leszek ołłowski - nie rozumiem jak ktos z wada wymowy przez tyle lat komentuje mecze, ale to i tak nic przy tym jego przeciaganiu slow konczacych sie samogloska typu "spotykaja sie dwie jedenastki o bałdzo podobnej silEEE", "łrzut łożnYYYY"

ogolnie zdziwilem sie jak slabo wypadaja komentatorzy c+ w porownaniu do tego co bylo te 10+ lat temu jak ostatnim razem mieli lige mistrzow. cieszmy sie viaplay poki sa w polscEEE, bo maja zdecydowanie najmocniejsza pake komentatorska
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Pomimo stronniczości miło mi się kiedyś słuchało Jurasa
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

no ale ci ludzie z viaplay pewnie się rozejdą po telewizjach mających większość ciekawych praw, czyli obecnie eleven i c+
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
ODPOWIEDZ