WdoWa
Re: WdoWa
Pościelowa dla znudzonych warszawskich mamusiek i wszystkich wanabe z mniejszych ośrodków miejskich. W sumie to szac ze jej się chce w to jeszcze bawić, przy sukcesie życiowym mierzonym poziomem materialnym jaki osiągnęła w nie rapowym życiu.
- sugarhill_notausgang
Klip wygląda jakby dwie kobiety sobie nagrały teledysk na pamiątkę, dopóki się jeszcze trzymają i nie wszystko im opada, tak jak czasem lubią sobie robić sesje erotyczne. A numer nie jest zły, przyjemny hip-popik do radia, fajny beat Spoxa.
Ja od zawsze byłem hejterem Wdowy, ale traktując to w kategorii polskiej komercyjnej muzyki rozrywkowej, to jest fajne, na pewno lepsze, niż jak się spina na twardy rap i jakieś komiczne bragga.
Ja od zawsze byłem hejterem Wdowy, ale traktując to w kategorii polskiej komercyjnej muzyki rozrywkowej, to jest fajne, na pewno lepsze, niż jak się spina na twardy rap i jakieś komiczne bragga.
- Bryx Fenrir
Nudne to było, nie chce mi się do tego wracać. PiH by Ci nagrał pościelówę xD
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
ciężko powiedzieć, bo widzę że jako papuga specjalizuje się w sprawach, gdzie odpowiedzialność karna mi nie grozi przez najbliższe lata
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Spoko ten numer nawet. Te zbliżenia raczej nie dodają WdoWie punktów w skali sexapilu. Ale całkiem z niej zgrabna kuguarzyca 
Nie dałem rady skończyć tych dwóch utworów.
Chyba wolę Oliwkę Brazil i inne rapujące małolaty, bo przynajmniej to nie jest takie usypiające.
Z tego co pamiętam WdoWA zapowiadała produkcje w stylu Bad Boy Records 90s R&B i szkoda, że z tego zrezygnowała, bo te bity są mocno wtórne i nie jakie.
Ja rozumiem, że każdy nagrywa taki rap jaki lubi, a ja się strasznie męczyłem przy tych kawałka i nie wiem dla kogo one zostały nagrane?
Dla kobiet w moim wieku?
Według mnie lepiej olać grupę docelową i trochę pobawić się konwencjami.
WdoWA już ma taką pozycję na scenie rapowej, że spokojnie mogła by się bardziej pobawić konwencjami, tym bardziej, że oni raczej nie nagrywa kawałków by potem grać je na koncertach, bo jest żoną i matką pracującą w korporacji.
Chyba wolę Oliwkę Brazil i inne rapujące małolaty, bo przynajmniej to nie jest takie usypiające.
Z tego co pamiętam WdoWA zapowiadała produkcje w stylu Bad Boy Records 90s R&B i szkoda, że z tego zrezygnowała, bo te bity są mocno wtórne i nie jakie.
Ja rozumiem, że każdy nagrywa taki rap jaki lubi, a ja się strasznie męczyłem przy tych kawałka i nie wiem dla kogo one zostały nagrane?
Dla kobiet w moim wieku?
Według mnie lepiej olać grupę docelową i trochę pobawić się konwencjami.
WdoWA już ma taką pozycję na scenie rapowej, że spokojnie mogła by się bardziej pobawić konwencjami, tym bardziej, że oni raczej nie nagrywa kawałków by potem grać je na koncertach, bo jest żoną i matką pracującą w korporacji.
- yungXpaproch
wdowa i pozycja na scenie
zgadzam sie, jej pozycja na scenie to utwierdzanie wszystkich w przekonaniu ze kobiety nie powinny rapowac
zgadzam sie, jej pozycja na scenie to utwierdzanie wszystkich w przekonaniu ze kobiety nie powinny rapowac
- gonny_trebor
- Moderator
@lygrys jak oceniasz numer swojej krasz
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #110 - Sampel na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
WdoWA - Toast! (miłość)
Trzeci singiel WdoWy z płyty „Historia Jednej Miłości”
Premiera albumu: 31 maja 2022 roku.
- FruitOffTheWall
jest to numer na temat miłości do płocenta?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko