ŚLIZGERY 2024 (plhh) - DYSKUSJA & WYNIKI
- scam_sakawa
Re: [dyskusja] ŚLIZGERY 2024 (plhh)
Uspokój się chłopak
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- scam_sakawa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- scam_sakawa
popłacz się, bo ktoś czegoś nie lubi lamusie xD
nie jesteś pępek świata chłopak, nie ty jeden na tym forum to propsujesz, ale tylko ty zesrałeś się jak poparzony wrzątkiem
nie jesteś pępek świata chłopak, nie ty jeden na tym forum to propsujesz, ale tylko ty zesrałeś się jak poparzony wrzątkiem
yyy w moich zaczepkach wielokrotnych do ciebie nie chodzilo o ciebie 

przenioslem na priw zeby nie smiecic tutaj
przenioslem na priw zeby nie smiecic tutaj
props za organizacje, łatwo w tym roku top5 płyt wybrać, trudniej będzie z raperem, bo w sumie nikt jakoś wybitnie się nie wyróżnił i nikt nie nagrał życiówki solo
e: nie no dobra, w sumie Biak nagrał życiówe, choć nadal jest to jednak dość jednowymiarowy raper
e: nie no dobra, w sumie Biak nagrał życiówe, choć nadal jest to jednak dość jednowymiarowy raper
- yungXpaproch
najlepsze wybory @zemsta1camzata, w tym roku wyjatkowo dobrze dajesz
ja oczywiscie zloze jakies zjebane glosy zeby organizator sie wsciekal przed komputerem
ja oczywiscie zloze jakies zjebane glosy zeby organizator sie wsciekal przed komputerem
- ConeyIsland
Tak jak i w zhh skomentowałem swoje wybory tak i w przypadku plhh poniżej parę słów:
1. O.S.T.R - XX - tą płytą skrzypek utwierdził mnie w przekonaniu, że jak ma o czym nawijać to jest w ścisłej topce mcs w kraju (patrz: Tylko dla dorosłych, patrz Życie po śmierci)
2. Biak x Qzyn - Jasny Obraz Ciemnych Czasów - nareszcie coś słuchalnego (!) w stylu, powiedzmy, Roca Marciano wyszło w tym kraju; Qzyn szef
3. Bonson - Baletmistrz - trochę patusem wieje momentami na tej płycie ale i tak po tych poprzednich Diablach Stróżach czy innych Królach złotych to jest to mocny album
4. Guzior - G - nigdy jego fanem nie byłem, typ pierdoli w większości głupoty ale klimat krążka mi siadł mimo wszystko
5. HVNCWOTY (Barto Katt x Soulpete) - HVNPSOTY - dobry album na leniwe dni (fakt: wolę jak Solpit daje innym swoje bity...)
1. O.S.T.R - XX - tą płytą skrzypek utwierdził mnie w przekonaniu, że jak ma o czym nawijać to jest w ścisłej topce mcs w kraju (patrz: Tylko dla dorosłych, patrz Życie po śmierci)
2. Biak x Qzyn - Jasny Obraz Ciemnych Czasów - nareszcie coś słuchalnego (!) w stylu, powiedzmy, Roca Marciano wyszło w tym kraju; Qzyn szef
3. Bonson - Baletmistrz - trochę patusem wieje momentami na tej płycie ale i tak po tych poprzednich Diablach Stróżach czy innych Królach złotych to jest to mocny album
4. Guzior - G - nigdy jego fanem nie byłem, typ pierdoli w większości głupoty ale klimat krążka mi siadł mimo wszystko
5. HVNCWOTY (Barto Katt x Soulpete) - HVNPSOTY - dobry album na leniwe dni (fakt: wolę jak Solpit daje innym swoje bity...)
- przedszkolanek
o nawet nie wiedziałem, że wyszło
Ja wiedziałem i zapomniałem. Muszę w końcu uzupełnić moją listę, ale ciężko mi 5 znaleźć wybrać.
Dodano po 1 dniu 22 godzinach 1 minucie 6 sekundach:
Udało się, dzięki bogu za DMG bo miałbym dylemat w paru miejscach.
Dodano po 1 dniu 22 godzinach 1 minucie 6 sekundach:
Udało się, dzięki bogu za DMG bo miałbym dylemat w paru miejscach.
Ej bo tak dopiero zauwazylem: nie powinno sie prebrazowic tego plebiscytu na nazwe zwiazana z nazwa tego forumka?
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- marmolad_k2
Dalej czekam na kategorię bit roku 
Aaa ok to mnie ominelo w takim razie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- Eloquent33
Wiśnia Bakajoko najlepsza płyta 2024
Zedytowałem