Tede
- sugarhill_notausgang
Re: Tede
dzięki, "manieczkowate" - tego słowa mi brakowało
- zemsta1kadluba
No ale pomijając bit, refren i to że nie trzeba aż trzech zwrot o tym, to akurat dobry temat do wyśmiania tych wszystkich wystylizowanych influenserów z insta, nie mówcie że nie. Aczkolwiek nie wyszło tu tutaj za dobrze.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
tak się kończy właśnie zadawanie się z księciem kapotą bezbekiem pierdolonym marniakiem co potencjał miał przez chwilę
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
- retriakaretrox
gdyby gówno potrafiło rapować, to nagrałoby taki kawałek
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
- zemsta1kadluba
czy w szeroko pojętym mainstreamie w 2019 roku powstał gorszy kawałek? Moim zdaniem nie, chociaż love song Bedoesa blisko
mołpy są kozackie
- KillerCroc
Ja nie wiem dlaczego kariera tego człowieka się dalej tak prężnie rozwija? Kto tego słucha?
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- zemsta1kadluba
^
dokładnie sam znam takiego rondlarza po trzydziestce co dalej twierdzi że tede wyprzedza scenę i jest hejtowany za progres a wszyscy kopiują to co on robił 10 lat temu
dokładnie sam znam takiego rondlarza po trzydziestce co dalej twierdzi że tede wyprzedza scenę i jest hejtowany za progres a wszyscy kopiują to co on robił 10 lat temu
mołpy są kozackie
to
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.