Westside Gunn - Still Praying (2024)
Re: Westside Gunn - Still Praying (2024)
zajebiście, od razu lepiej. Teraz 11EP wersja no bullshit pls 
To chyba jeden z jego najleszych albumów w dysko. Chociaż z wyrokowaniem trzeba poczekać, jak bedzie z repeat value.
Na szczęście wyszła wersja No DJ
bez tego szorował by po dnie jego dysko.
Na szczęście wyszła wersja No DJ
Ciągle nie mogę zdzierżyć tych adlibow zjebanych.
Ale biciki ładne sobie dobrał
Ale biciki ładne sobie dobrał
są słabsze momenty, ale ten tytułowy possecut jest niemożliwy 
zresztą nawet gdy WG obniży loty, będę mu dozgonnie polerował berło za utrzymanie boombapu przy życiu
teraz niech tylko polska młodzież zacznie czerpać inspiracje z griseldy, zamiast kserować notatki od bladeej szwedki i czifakifa
wtedy osiągnę pełnię szczęścia
zresztą nawet gdy WG obniży loty, będę mu dozgonnie polerował berło za utrzymanie boombapu przy życiu
teraz niech tylko polska młodzież zacznie czerpać inspiracje z griseldy, zamiast kserować notatki od bladeej szwedki i czifakifa
wtedy osiągnę pełnię szczęścia
Spoiler
oczywiście tak się nigdy nie stanie, bo oldschool jest nieatrakcyjny dla przećpanych, przebodźcowanych głów małolatów
i was born in the wrong generation czy jak to szło
i was born in the wrong generation czy jak to szło
Ostatnio zmieniony 06 lis 2024, 14:28 przez saturn, łącznie zmieniany 7 razy.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
fajny wywiad w sumie, ale 95% o wrestlingu
w sumie trochę dziwne że Smoke DZA się wcale nie pojawia na jego albumach jak są takimi ziomeczkami
a i Gunn rzadko się pojawia u niego
Still Praying cudowny numer. Chyba najlepszy od Griseldy od lat. 
Dobrze się słucha tego albumu, bez kitu, mimo, że sample cymbałków nieco podobne.
Nic ciekawego, jak zwykle od Griseldy. GIGA nudy. I te fatalne adliby znowu.
Kurde jak wjechał kawałek Still Praying to sobie pomyślałem: o dobrze się zaczyna, ciekawe jak to ewoluuje. A tu dalej ten sam monotonny loop przez 7 minut w kółko. XDDD
Do zapomnienia.
Kurde jak wjechał kawałek Still Praying to sobie pomyślałem: o dobrze się zaczyna, ciekawe jak to ewoluuje. A tu dalej ten sam monotonny loop przez 7 minut w kółko. XDDD
Do zapomnienia.
świetny jest ten album, chodzą te bity tutaj jak złe, jest fajny brud, są barsy. jakoś na początku wydawał mi się nudnawy i zamulasty, ale okazał się niezłym growerem. bardzo miło, że jest wersja bez Dramy (jezu jaki on jest zbędny). oczywiście są słabsze momenty, ale to nie jest tak że siada klimat i chcę zrobić skipa, z przyjemnością łykam to sobie w całości i zlatuje szybciutko. Gunna absolutnie czołowy reprezentant post-boombapowej ery, nie do rozjebania rapier. topka roku luźno.