Tuzza - Villa di Tuzza (2024)
- yungXpaproch
Re: Tuzza - Villa di Tuzza (14.06.2024) [Zapowiedź]
no kurwa mega szkoda. nie sa takie okropne te numery, nawet sluchalne ale totalnie juz w tej muzie nie ma tego czegos. od poczatku nagrywek do GIARDINO az, to nie bylo takich jak oni, naprawde genialni byli. cala otoczka, muzyka, wszystko w chuj unikalne. ten dystans od sceny, ktory byl na poczatku, jedyny feat na Fino Alla Fine don poldon, co mowilo "siedzimy tylko z najlepszymi albo z nikim". no kurwa wiecie jak jest
te okladki singli ladne, o oprawe dalej potrafia zadbac ale przez to tylko wiekszy smutek ze muza jest taka se
te okladki singli ladne, o oprawe dalej potrafia zadbac ale przez to tylko wiekszy smutek ze muza jest taka se
Re: Tuzza - Villa di Tuzza (2024)
————
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 2:56 przez sqlie, łącznie zmieniany 1 raz.
juz nie wroca
nie oszukujmy sie
nie oszukujmy sie
i niech nie wracają, darzę ich ogromnym brakiem sympatii po jednym z koncertów premierowych fino alla fine, gdzie jako zajarany małolat podbiłem z płytą po podpis i chciałem zagaić jakiś shittalk, to ricci jak jakaś primadonna się oburzył o jakieś totalne basicowe pytanie o collab z hewrą czy coś
jebać, jak ktoś chce kupić ten krążek to chętnie puszczę
————
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 2:57 przez sqlie, łącznie zmieniany 1 raz.
bylem tez na fino alla fine tour i akurat wspominam zajebiscie, wybawilem sie w huj a po koncercie normalnie se chlopaki usiedli i mozna bylo podbic po fote i cos zagadac
ale na tym sie koncza dobre wspomnienia bo potem i muzycznie i personalnie sie zaczeli staczac
ale na tym sie koncza dobre wspomnienia bo potem i muzycznie i personalnie sie zaczeli staczac
————
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 2:57 przez sqlie, łącznie zmieniany 1 raz.
Na początku ich działalności czasem trafiały się opinie że w paru elementach kopiują Hewre, więc jego mózgownica zmęczona koncertem byciem na bani mogła to odebrać jako próbę ataku. Typowy dystans polskiego raperaungula pisze: ↑23 maja 2024, 11:21 i niech nie wracają, darzę ich ogromnym brakiem sympatii po jednym z koncertów premierowych fino alla fine, gdzie jako zajarany małolat podbiłem z płytą po podpis i chciałem zagaić jakiś shittalk, to ricci jak jakaś primadonna się oburzył o jakieś totalne basicowe pytanie o collab z hewrą czy coś
Też lubiłem ich stare nagrywki, ale tu nie ma nic wartego uwagi
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

Nagrali jakieś kawałek o pizzy czy coś, że piszesz o promowaniu swojego biznesu muzyka? Bo jeżeli nie to nie rozumiem przypierdolki
TUZZA & ASSTER & KABE - BELLO DI NOTTE (VILLA DI TUZZA EPISODE 2)

-
bobermann3000
o kurwix ale ohydne te single
Z ciekawości czekam na ten album i choć niestety zgadzam się z opiniami userów wyżej, tak Villa Di Tuzza to na chwilę obecną jeden jedyny album na jaki czekam w tym roku
Choć Asster i Kabe na featach niestety nie zachęcają do sprawdzenia singla... Szkoda, że poszło to w te stronę
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
A mi się ten singiel z Assterem wkręcił mocno, chociaż fakt, że z klimatu starszej Tuzzy nie zostało dużo.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- yungXpaproch
no wlasnie po prostu klimatu nie zostalo duzo. niestety wykrakalem jak kiedys mowilem ze sa na tyle unikalni ze napewno sie nie rozmyja z czasem. najwiekszy zawod bo sa teraz bardzo nijacy, robiac po prostu jakies takie "nowe brzmienie", a tak jak powiedzialem no tego klimatu i unikalnosci mieli w kurwe
Ten ricci to niech wypierdala skurwiel piskoskrzek rapować nie potrafi, benito mógł solo to nagrać
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
O to to to!
CAŁE ŻYCIE MAM