ART pisze: ↑17 mar 2024, 14:47
na upartego mozna wcisnac
Ożesz kurwa. Wyobraź sobie, jesteś laską, jest wino, dziewczyno, uderzasz do głowy, jesteś już w bieliźnie, a on mówi 'kochanie poczekaj chwilę', odpala winampa i puszcza dukającego na smutno Jimsona.
jedyny kawałek, który tak na szybko mi w tym temacie przychodzi do głowy, to Polokaina Ryfy, tam jest rzeczywiście jakaś zmysłowość, której bym oczekiwał w takim klimacie
a tak poza tym to nie wiem, może coś dałoby radę znaleźć u Bonsona (np. Noc polarna z Romą), może u Kukona (soft date z ostatniego albumu), ale generalnie chyba podbijam opinię, że polski rap słabo się sprawdza w klimatach sypialnianych, żeby totalnie nie zjebać atmosfery
hahah ja pierdole
bzykasz sie z typiara a ona w uszach to pierdolenie pjusa
do reszty nawet by nie dotrwala i jej wysuszonej brzoskwini wyroslyby zęby upierdalając ci kutasa
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Pościelówa idealna to dla mnie skit "Skit" z pierwszego Hugo Bucca, nagrany na zajebanym bicie Jodeci "Freek'n you", jest tam jeden z moich ulubionych wersów Kaza "Syreny łapie jak podbierak mój fiut". Prawdziwa perła
Spoiler
2rzyn pisze: ↑17 mar 2024, 15:38
bzykasz sie z typiara a ona w uszach to pierdolenie pjusa
do reszty nawet by nie dotrwala i jej wysuszonej brzoskwini wyroslyby zęby upierdalając ci kutas
czekam na jakiś twój track w temacie tak pięknie poskładany jak to
TdW pisze: ↑11 gru 2019, 23:28
Chciałbym nominować słowo rondlarz do młodzieżowego słowa roku