Lemik Golemik - ctg mixtejp (2024)
Re: Lemik Golemik - ctg mixtejp (2024)
nie ma szans, dla 2rzyna już pre-truskulowy belmondo to było za dużo i kompletnie nie kumał co ludzie w tym słyszą. jednak ma to swój urok, że uchował nam się na ślizgawce tak hardkorowy obrońca klasycznych brzmień.
co do lemika - ten mixtape jak na jego twórczość bardzo spoko. nie jestem fanem większości jego luźnych wrzut. mam z tym taki problem, że lemik wydaje mi się cisnąć na jednej wyrobionej stylistyce - nawet jeśli są eksperymenty z formą - to nie wychodzą one poza tą formę. ponadto wydaje się to hołdowaniem tej melodycznej erze keefa z lat 12-14, którą sam osobiście przekatowałem już na wszystkie strony, więc zdążyła mnie zmęczyć.
tutaj na mixtapie to jednak działa, szczególnie w połączeniu z wybitnym hostingiem. ogólnie spoko jest to nawiązywanie do kultury mixtejpowej z usa, mało tego w polsce było.
lemik props, ale czy to nowy prorok polskiego podziemia? no imo nie. dajcie mu czas, chłopaki.
co do lemika - ten mixtape jak na jego twórczość bardzo spoko. nie jestem fanem większości jego luźnych wrzut. mam z tym taki problem, że lemik wydaje mi się cisnąć na jednej wyrobionej stylistyce - nawet jeśli są eksperymenty z formą - to nie wychodzą one poza tą formę. ponadto wydaje się to hołdowaniem tej melodycznej erze keefa z lat 12-14, którą sam osobiście przekatowałem już na wszystkie strony, więc zdążyła mnie zmęczyć.
tutaj na mixtapie to jednak działa, szczególnie w połączeniu z wybitnym hostingiem. ogólnie spoko jest to nawiązywanie do kultury mixtejpowej z usa, mało tego w polsce było.
lemik props, ale czy to nowy prorok polskiego podziemia? no imo nie. dajcie mu czas, chłopaki.
jasny wracaj na forum
No nie mordo bo lubie gnocci, dzien dobry, skrucz cos tam od belmondo. Ale to wycie jest chujowe i nie rozni sie niczym od reszty wyjcow na tqkich samych bitach.
Ale daje propsa za jebanie maty
Ale daje propsa za jebanie maty
teraz dopiero zauważyłem ten post, imo hosting całego materiału znacząco wpływa na odbiór całego mixtejpu, oczywiście w pozytywnym sensie, nie mogę przestać słuchać tego twardego, certyfikowanego gówna
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

no i to jest piękna sprawa właśnie
- marmolad_k2
Saturn zrobił gościowi karierę 
saturn co najwyzej przyhamowal rozwoj kariery na forum slizgawka przez memowanie rapera lemik golemik przez zjebow typu @zemsta1camzata i powiazywanie go z tym cwelem tyskim
mixtejp dobry ale freaky fuckers mixtape lepszy
mixtejp dobry ale freaky fuckers mixtape lepszy
Art reluje, przez tyskiego masturbatora miałem bekę z lemika do niedawna.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
bujam się do tego od tygodnia, dobry przelot, pięknie to wchodzi
sucho jebac nauczyłem się na pamięć i teraz to muszę
4:01
pojawił się nawet followup do rozjebania nogi o łóżko xdd
dożywotnia (przynajmniej piętnastak) beka z takiego gatekeepingu
jeszcze pół roku temu sam potrafiłem się zagotować, bo ktoś "spoza klimatu" kupił sb koszulkę mayhem, za co mi teraz wstyd
vibe podstarzałych kuców z forum typu ostrebrzmienia.prv.pl
albo kadłuba pytającego przy rejestracji o jakichś backpackerów z minnesoty
w "jesteś bogiem" była taka fchuj pretensjonalna scena, gdzie aktor grający magika mówił:
Przez całe życie robię rzeczy, których nienawidzę. A jak wreszcie chcę zrobić coś, co chcę, to mi kurwa nie wolno?
no ale trochę tak jest
23 lata przegrywam, a ty mi bana na lemika golemika kurwa dajesz?
co do samego ctg - wiadomo, aoty (chyba że wyda w tym roku następny)
przejścia, kozacki host, klimat MUZYKI RAP - nawet rondlogłowy hectic nie miałby prawa się przypierdolić, bo definicja mikstejpu została zachowana
chociaż bogiem a prawdą, te rejony wczesno10'sowego trapu jak gucci mane, alcmndz etc. nie są moimi ulubionymi
dlatego z sercebulem, ale jednak przychylam się ku zdaniu że:
przede wszystkim było więcej rage'owych momentów (ostatnio jaram się tą odnogą)
co w połączeniu z takimi zatrważającymi wejściami jak:
CISZA, MAM KOMUNIKAT
KURWY ZOSTAJĄ, RESZTA WYPAD
dawało zajebisty efekt
+ nawijał tam ten łysy brodacz (bestia?), który wg mnie jest mocno niedoceniony, a chwilami dorównuje charyzmą/linijkami głównej gwieździe FF
tak czy siak świetna rzecz
poza brzosem pewnie żaden tegoroczny materiał nie stanie z tym w szranki
rap się spierdolił; kickflip, switch i nollie:(
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
- bialyjelen
fajny lemik golemik, nie znalem, dziekuje
- rozklad_gaussa
wpadlo na striming
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
ktos dodał na RYMie, wiecie, co robić
https://rateyourmusic.com/release/mixta ... g-mixtejp/
https://rateyourmusic.com/release/mixta ... g-mixtejp/
- yungXpaproch
kurwa dopiero ten material ogarnalem pomimo tego ze sprawdzalem jakies pojedyncze numery ktore wrzucal w temat tu wrzucajcie wasze numery.
nie wiem skad on wyjechal z taka przewozka, absurdalny host na mixtejpie. normalnie muzyka na najgorszych pomyslach po joincie. bardzo mi sie podoba, bardzo malolacki przelot i te wszystkie wersy czesto absurdalne jak ten typek co krzyczy. do tego dobry klimacik trapowy, dzungla flow, no kocur. ma szanse zawojowac
nie wiem skad on wyjechal z taka przewozka, absurdalny host na mixtejpie. normalnie muzyka na najgorszych pomyslach po joincie. bardzo mi sie podoba, bardzo malolacki przelot i te wszystkie wersy czesto absurdalne jak ten typek co krzyczy. do tego dobry klimacik trapowy, dzungla flow, no kocur. ma szanse zawojowac
Wierze W Ciebie Lemik <33