W.E.N.A. / Rasmentalism - Duże rzeczy (2009)
Re: W.E.N.A. / Rasmentalism - Duże rzeczy (2009)
bardzo dobrze wspominam ten album
Klasyczek ofc, bo wiele osob pamieta niewazne czy dobrze czy zle 
Ja osobiscie srednio lubie ta plyte, pare kawalkow fajnych pare nudnych przez co raczej rzadko wracam. Ale wlasnie sobie puscilem Usta ulic i troche ciary jednak
Ten kawalek ma taka nostalgiczna nutke dla mnie, mialem raczej wazny okres w zyciu w ktorym czesto go sluchalem 
Ja osobiscie srednio lubie ta plyte, pare kawalkow fajnych pare nudnych przez co raczej rzadko wracam. Ale wlasnie sobie puscilem Usta ulic i troche ciary jednak
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
kurka, muszę wrócić, kiedyś byłem trochę obrażony na ten album, bo dla mnie był tylko spoko, a mnóstwo osób to wychwalało full, ustawiało na albumy roku, dekady, wszech czasów, totalnie nie mogłem tego zrozumieć i zawsze był to dla mnie mocny overhype, mimo że chwilę potem zajarałem się Rasem na maxa
ale te dwa numery
2. Chcemy uciec (+ Dj Tort)
3. Na wstecznym (+ Dj DBT)
to w huj kozaki
ale te dwa numery
2. Chcemy uciec (+ Dj Tort)
3. Na wstecznym (+ Dj DBT)
to w huj kozaki
Mi się w tamtym czasie mocno bity podobały, Ment często przesadzał ale jednak ten styl miał dosyć wyjątkowy. A Wena i Ras wiadomo jednak poziom trzymali. Chociaż po czasie to zdecydowanie mniejszy klasyk niż inne płyty, które się porównywało wtedy
No i na tej jednej płycie padł mój ulubiony poważny wers
Chcę wyjść, zacząć żyć, nawet, jak mam zacząć późno
I chcę ciuchów, które zmienią "nigdy w życiu" w "zadzwoń jutro"
No i na tej jednej płycie padł mój ulubiony poważny wers
Chcę wyjść, zacząć żyć, nawet, jak mam zacząć późno
I chcę ciuchów, które zmienią "nigdy w życiu" w "zadzwoń jutro"
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia