Chad vs virgin raper
Re: Chad vs virgin raper
Chad MC Silk nawijający rap god vs virgin Eminem nieodpowiadający
virgin leosia uciekająca przed wojną
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
z pomówień to jeszcze virgin malik becelujący 50k Karolowi z marek za podbijanie do jego bylej żonyshinner pisze: ↑07 kwie 2021, 19:19 ciekawe jak to sie wszystko potoczy, tps nie jest tez taki sztywny jak sie wydaje mimo ze ulicznik po wyroku. po beefie z białasem jak przecieli się przypadkowo na stacji będac w trasie to gruby chciał go lać w czape a tuptuś uciekł po gaz do bryki, finalnie zawijając się ze stacji.:lol
Rzeczywiście wyglądał jakby był w niezłym sztosie i bal się własnego cienia przez ciąg alkoholowy. Jakby go dorwali tak jak ci od zajebanego kajdana Sicarios to inna sprawa.zemsta1camzata pisze: ↑24 paź 2023, 10:26dlaczego nie? sentino caly image gangusa, zabijaki a potem spierdala przed trzema typami krzyczac jak dziewczynka
Dodano po 1 minucie :
Afro vs Bilon to jeden z najdobitniejeszych przykładów
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
imo b.r.o tutaj wcale nie taki virginoldschool pisze: ↑23 paź 2023, 23:25 - Pjentak wpierdalający się na koncert wyzwać BRO na freestyle, który krzyczy to jest kutas nie rap - https://www.youtube.com/watch?v=O9xE1OP ... ieBeefyify
MalinowyJogurt 2
- zemsta1camzata
a no to ten przyklad mozna dodac
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- bialyjelen
+1 zwlaszcza ze w beefie ich wpierdolil wszystkich
avi przepraszający tpsa za diss
Chad VNM wyzywajacy virgin wena na jakimś śmiesznym evencie w którym do wygrania było 100 zł
chad VNM vs virgin Bobair
Spoiler
B: Słucham?
- Co Bober kurwa cioto pierdolona, kurwa ty?!
B: Hehe...
V: Co się kurwa śmiejesz cioto jebana, kurwa frajerze pierdolony. Stary, kurwa zniszczymy cię, kurwa jak szmatę pierdoloną kurwa w niedzielę stary ty. Po chuj mu robiłeś ten bit, co ty kurwa zdrajca jebany jesteś?
B: Nie
V: Jak to kurwa nie, ty? Co kurwa wykorzystałeś...
B: Jak ktoś prosi to mu robię nie, proste
V: Co proste. Wykorzystałeś moje wokale kurwa szmato, które ci dałem kurwa?! Moje wokale czyste na 834?! Jesteś kurwa szmatą jebaną! Kurwa ty. Ale ty jeszcze nie wiesz, że kurwa ja to nagrywam i kurwa, i to będzie na moim dissie pizdo jebana kurwa. Po co mu robiłeś ten bit kurwa, co? Kochasz go kurwa?! Idź kurw...
B: Twoje wokale były w internecie, ja mu nie dawałem żadnych wokali
V: Bober kurwa moje wokale były na twoim dysku twardym pedale kurwa
B: I nie tylko
V: Jak to nie tylko?! Ważne, że były na twoim dysku twardym. Weź idź do sypialni, bo kurwa Jimson na ciebie czeka z kutasem kurwa, narazie
- Co Bober kurwa cioto pierdolona, kurwa ty?!
B: Hehe...
V: Co się kurwa śmiejesz cioto jebana, kurwa frajerze pierdolony. Stary, kurwa zniszczymy cię, kurwa jak szmatę pierdoloną kurwa w niedzielę stary ty. Po chuj mu robiłeś ten bit, co ty kurwa zdrajca jebany jesteś?
B: Nie
V: Jak to kurwa nie, ty? Co kurwa wykorzystałeś...
B: Jak ktoś prosi to mu robię nie, proste
V: Co proste. Wykorzystałeś moje wokale kurwa szmato, które ci dałem kurwa?! Moje wokale czyste na 834?! Jesteś kurwa szmatą jebaną! Kurwa ty. Ale ty jeszcze nie wiesz, że kurwa ja to nagrywam i kurwa, i to będzie na moim dissie pizdo jebana kurwa. Po co mu robiłeś ten bit kurwa, co? Kochasz go kurwa?! Idź kurw...
B: Twoje wokale były w internecie, ja mu nie dawałem żadnych wokali
V: Bober kurwa moje wokale były na twoim dysku twardym pedale kurwa
B: I nie tylko
V: Jak to nie tylko?! Ważne, że były na twoim dysku twardym. Weź idź do sypialni, bo kurwa Jimson na ciebie czeka z kutasem kurwa, narazie
virgin plejada młodych raperów chcących się wypromować i spełnić marzenie na torwarze vs chad najebany osa spadający ze sceny
Tede, który nie reagował jak Quebo jebnął Zgrywusa
Dodano po 4 minutach 1 sekundzie:
A i jeszcze Taki Jeden Krzysiek dissujący Tomba na feacie u niego i identyczna sytuacja z Tede dissującym WENĘ na EP z Quizem.
Dodano po 4 minutach 1 sekundzie:
A i jeszcze Taki Jeden Krzysiek dissujący Tomba na feacie u niego i identyczna sytuacja z Tede dissującym WENĘ na EP z Quizem.
chad raper belmondo spelniajacy swoj obowiazek przy numerze malpy mialem to rzucic
A tutaj koronny przykład chada vs lamusów
Tede wpierdalający kilku naraz vs:
- Eldo rapujący o matce przeciwników i bidonie z gównem
- Pezet, któremu wypada kabel z mikrofonu
- flet Kret, który obsrany stoi z tyłu i wydukał ze 3 słowa
- Dena, który wpierdala się z napisanym tekstem xD
Dodano po 7 minutach 42 sekundach:
Dawid Obserwator, Wini i Siwy jedyni co polecieli na wolno, a Kafar, Dedis, Intruz, Adma i Epis obsrali się.
Dodano po 4 minutach 56 sekundach:
A i jeszcze nie vs raper, ale dobre było jak ten Lukas od pranków przyniósł kiełbasę na konferencję i Malik, żeby ją schował bo mu śmierdzi, a Lukas odpowiedzial, że jak ci kielbasa śmierdzi to idź się umyj
- bialyjelen
- FruitOffTheWall
chad gsp vs virgin żurom
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko