[konsola] Sony PlayStation
Moderator: con shonery
- zemsta1camzata
Re: [konsola] Sony PlayStation
humanity fajne, przyjemna platynka
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Czyli co xbox chyba kompletnie odpuszcza konsole? Ps5pro wjedzie za rok na koniu i ruszy machina że gta6 najlepiej na ps w 4k60fpsPlayStation 5 Pro Details
Console Codename: Project Trinity
SoC Codename: Viola
CPU: 8 core AMD Zen2 4.4 GHz
GPU: 30WGP/60 CU AMD RDNA3
Memory: 16GB GDDR6 18 Gbps 576 GB/s
Announcement Date: September 2024
Release Date: November 2024
Source: Keytogaming, Tom Henderson, Kepler, RandomlyRandom 67
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Xbox odpuszcza konsole bo są przecieki dotyczące PS5 Pro? Przecież pewnie tylko na to czekają i jak w poprzedniej generacji zrobią coś mocniejszego od PS i będą mogli reklamować jako najmocniejsza konsola w historii.
O to chodzi że przecieki mówią że xbox nic nie planuje i raczej będą się kierować byle tylko wydawać gry
Świetnie ta taktyka zadziałała, skoro 75% sprzedanych current gen Xboxów to Series S
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Fajniutko ten death stranding 2 wygląda kojima umie w kurwe trailery ten kurwa joker i ta Kukla
+ zapowiedział że po tym robi z sony gre I film szpiegowski w jednym
to nie ma szans nie wypalić
Ciekawie też się zapowiada ta nowa gra Kena Levine'a, twórcy Bioshocka. I wygląda podobnie.
In Judas, we give you a whole new world to explore: the corridors of the Mayflower, a spacefaring city whose citizens are trained to spy on one another and tear each other apart for the slightest offense. Where machines control every aspect of business, art, and government. The ship's leaders tried to turn you into something you're not: a model citizen. And you sparked a devastating revolution to tear it all down.
Ostatnio zmieniony 01 lut 2024, 14:42 przez Parlae, łącznie zmieniany 1 raz.
to też wygląda dobrze
z wczorajszego State of Play najbardziej czekam na ten film interaktywny. Polecam zagrac w Erica, bylo kiedys w PS Plus
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
gralem w Silent Hill: The Short Message i bardzo mdla jest ta gra. Moze gdyby bieganie po labiryntach zastapili czyms innym, to wyszloby lepiej, ale przez ta monotematycznosc wyszlo zle - w szczegolnosci biorac pod uwage fakt, ze na koncu gry niewiadomo dokad trzeba biec i dlaczego zmara respi sie w roznych miejscowkach. Sama historia wporzo, mozna sprawdzic, tym bardziej jak gra jest F2P w PS Store
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
genocidegeneral
brać teraz czy czekać na pro? nie mam wielkiego ciśnienia jbc
serio ma kosztować 500 dolców? XD na ile wiarygodne są te przecieki od jakichś szarlatanów internetowych bo temat jest mi obcy
serio ma kosztować 500 dolców? XD na ile wiarygodne są te przecieki od jakichś szarlatanów internetowych bo temat jest mi obcy
- zemsta1camzata
jak nie masz ciśnienia to bym poczekał, chyba najczęściej przewija się termin koniec 2024
jaki dresscode? w klubie w dresach
Lepiej poczekać na pro. 500 dolców nie jest tak nierealne.
Wg najnowszych informacji w maju ma być State of Play, może wtedy więcej się dowiemy.
Wg najnowszych informacji w maju ma być State of Play, może wtedy więcej się dowiemy.
Spoiler

Archon też zrobił reckę:
EA FC 24 w majowym PS Plusie. Może kogoś zainteresuje.
Spoiler
PlayStation Plus Extra & Premium
Monster Hunter Rise (PS4/PS5)
Football Manager 2024 (PS5)
Crusader Kings III (PS5)
Monster Energy Supercross - The Official Videogame 6 (PS4/PS5)
After Us (PS5)
Anno 1800 (PS5)
Police Simulator: Patrol Officers (PS4/PS5)
Far Cry 4 (PS4)
LEGO The Hobbit (PS4)
LEGO The Incredibles (PS4)
PlayStation Premium | PS VR2 & Classics
LEGO Star Wars II: The Original Trilogy (PSP)
Ghosthunter (PS2)
Daxter (PSP)
Kayak VR: Mirage (PS VR2)
jakieś mocne propozycje (dostępne w ps+), które przyciągną mnie na trochę dłużej do konsoli i jednocześnie nie jest to coś z tych najpopularniejszych tytułów jak tlou, god of war czy horizon? odkąd kupiłem konsole w tym roku to skończyłem astro, ghost of tsushima, spidermana 2, elden ringa i dave the diver, a tak to raczej kurzy się konsola i zero zajawy na cokolwiek konkretnego (może poza stellar blade, ale droga jak skurwysyn jest ta gra aktualnie, także poczekam jeszcze trochę)
ograłeś exy to sprzedaj ps5 i kup series x z game passem albo switcha
- bloodyhell
a dlc do elden ringa ogrywales?