Perfumy

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Awatar użytkownika
pietrax

Re: Perfumy

Post autor: pietrax »

Aż tak? 90zl za 100ml to bardzo rozsądna cena, jak to pachnie w ogóle? Dostałem w prezencie Lataffa oud for glory i jestem zdziwiony trwałością. Wszystkie lataffy takie są?
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

No dla większości ludzi Lalique to zapach stęchlizny i starej, mokrej piwnicy ;) Nie radzę kupować w ciemno, bo można się mocno odbić.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

pietrax pisze: dzisiaj, 15:42 Aż tak? 90zl za 100ml to bardzo rozsądna cena, jak to pachnie w ogóle? Dostałem w prezencie Lataffa oud for glory i jestem zdziwiony trwałością. Wszystkie lataffy takie są?
Araby są dość trwałe, ale i tak czuć, że to często jebiące chemią zamienniki. Change my mind.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Haczapurjan pisze: 07 lip 2026, 14:51 A wziąłem sobie testera 125 ml Isseya L'Eau d'Issey Pour Homme, bo fajna promka na e-glamour, a to pewniaczek na lato jednak

Od kilku lat męczę jeden flakon Bois Imperial, bo zawsze jakiś inny był w odwodzie. Nie wiem w sumie co ludzie w tym widzą/niuchają, bo to trochę vibe mydła daje, ale fenomenu Aventusa też nigdy nie potrafiłem zrozumieć, może mam prostackie nozdrza po prostu
Dopiero dziś przyszedł. Dobra projekcja, generyczne psikadło, ale mi pasuje.

Kurwa cały czas mam ten mindset, że testery są trwalsze. Kiedyś uwierzyłem w ten mit i nie potrafię się go wyzbyć.

Chyba że to nie mit. Jakie macie doświadczenia z testerami pod tym względem?
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

vidar pisze: dzisiaj, 15:51 No dla większości ludzi Lalique to zapach stęchlizny i starej, mokrej piwnicy ;) Nie radzę kupować w ciemno, bo można się mocno odbić.
Mówisz o Lalique White? No zapach starszego pana. Nie polecam również.
ODPOWIEDZ