MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: MMA panowie MMA
Gamrot - Fiziev 23. września
mma z humorkiem, pewnie to yt niedlugo zrzuci, bo ktos sie oburzy i zglosi xD
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Joanna Jędrzejczyk ogłosiła zakończenie kariery.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
trochę lucky-strike wszedł co, mimo wszystko szacun suga, taki tajming i strajking to jest magia, należało mu się. btw w każdym kolejnym etapie kariery wiele komentatorów twierdziło, że to jego max, a on piął się ciągle w górę, tak że teraz ma pas na biodrach, propsy.
ten irlandczyk też ładnie się przejechał po magnym, jebany kopie tak, że aż przed ekranem mnie boli
ten irlandczyk też ładnie się przejechał po magnym, jebany kopie tak, że aż przed ekranem mnie boli
O jebany Sterling stracił pas, nice
nie wierze że ten placek O'Malley ma pas
no ale Sterling się dał złapać jak dzieciak
Volk jakby się postarał to mógłby 3 pasy mieć niedługo
no ale Sterling się dał złapać jak dzieciak
Volk jakby się postarał to mógłby 3 pasy mieć niedługo
Po wałku z Yanem to musiało się tak skończyć
o którym wałku mówisz
bo przypominam że obaj byli uwikłani w wały z ruskiem
bo przypominam że obaj byli uwikłani w wały z ruskiem
No właśnie o "wygranej" na punkty O Malleya z Yanen
od tamtej pory wiedziałem, że kolorowy chłopak weźmie ten pas prędzej czy później
to nie był lucky strike, tylko firmowa kontra Seana, na którą czekał od początku walki i w której pokładał największe nadzieje. Błąd Sterlinga, że się podpalił po tym przyjętym froncie i się nadział, bardzo mnie to cieszy chociaż nie przepadam za O'Malleyem, ale na Sterlinga nie mogę patrzeć a tym bardziej go słuchać
Ja tam się jaram, utarł nosa.
nie no wiadomo, że to był skill. bardziej miałem na myśli że nie zdążyli pokazać swoich umiejętności (a myślę że całościowo sterling jest lepszym zawodnikiem niż suga) i że taki punch przedwcześnie zakończył walkęPrez pisze: ↑20 sie 2023, 13:52to nie był lucky strike, tylko firmowa kontra Seana, na którą czekał od początku walki i w której pokładał największe nadzieje. Błąd Sterlinga, że się podpalił po tym przyjętym froncie i się nadział, bardzo mnie to cieszy chociaż nie przepadam za O'Malleyem, ale na Sterlinga nie mogę patrzeć a tym bardziej go słuchać
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Robert Bryczek w UFC wg matchmakera FENu.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- checollada
Ja pierdole jaka walka Michała przed chwilą, brawo chlopie
Już myślałem, że to będzie koniec jak pokazał mu żeby wstał i chwile po tym dostał takiego high kicka, że go zamroczyło
Już myślałem, że to będzie koniec jak pokazał mu żeby wstał i chwile po tym dostał takiego high kicka, że go zamroczyło
Czy ładna walka to bym nie powiedział, myślałem ze będzie wpizde ale wygrał i szacunek, szczególnie ze przeżył tego kopa na łeb
^ kogo to chuj obchodzi?
Brzeski dramat totalny, lepiej zatańczył niż walczył
Dodano po 1 godzinie 54 minutach 26 sekundach:
Chikadze fajny wywiad po walce
Dodano po 54 minutach 14 sekundach:
Max

Dodano po 1 godzinie 54 minutach 26 sekundach:
Chikadze fajny wywiad po walce
Dodano po 54 minutach 14 sekundach:
Max