Belmondo
Re: Belmondo
Ale, że ich dwóch, razem ze sobą, ewentualnie tranzystorem na feacie?
najlepiej w trójkącie z rafalalą
[mention]baqlashan[/mention] na forum udzielam się od 2013, ale dzięki za troskę, posiedzę sobie i tutaj
a żeby zrozumieć afrojaxa to trochę zbyt prymitywny jesteś
a żeby zrozumieć afrojaxa to trochę zbyt prymitywny jesteś

/offtop start
jarałem sie nim w szkole średniej, a potem wyrosłem z takiego progresywnego i światłego kasztaniarstwa
/offtop stop
jarałem sie nim w szkole średniej, a potem wyrosłem z takiego progresywnego i światłego kasztaniarstwa
/offtop stop
- rakieta_rakieta
Wszedłem tu ze względu na szacunek do Pani Wiganny i Lalamido, więc ciśnięcie mi od mobbynators jest śmieszne. Rapu pewnie słuchałem zanim się objawiłeś na tym świecie, więc łaskawie odstosunkuj się kapisci?
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Ale zluzujcie trochę wszyscy może, co?
Ta sytuacja jest troche popierdolona, więc może być baaardzo ciężko o streszczenie która odda w pełni kunszt tej dziwnej sprawy.
Ło panie, to już nie do nadrobienia
tu wieksza spina niz u mlodego g na bani
hip hop znowu dzieli
oyche doniz odniósł się do treści smsa?
- Dolarydolary
Juz po akcji mysle, sprawa ucicha nic sie nie dzieje , nic nie wypływa. Mozna sie powoli rozejsc i robic to co przed weekendem. Dzieki za wspolne cztery dni. Elko
Rafalala postawiła ultimatum Belmondowi, więc wątpię żeby już nadchodził koniec
Ojciec coś działał na insta, ale do plot na swój temat się nie odniósł, więc temat raczej olał ciepłym moczem
Ojciec coś działał na insta, ale do plot na swój temat się nie odniósł, więc temat raczej olał ciepłym moczem
moja teoria z ojcem jest taka rzeczywiście znał tego drugiego transa a rafalali nie dlatego wcześniej odniósł się od razu i chciał kwitów a teraz jak zobaczył na strimku swojego wesołego kolegę to stulił bo wie co na niego ma
oczywiście blokuje na insta za wszelkie pytania i odnoszenie się do tego
oczywiście blokuje na insta za wszelkie pytania i odnoszenie się do tego
No mnie na samym początku zdziwiło jego zachowanie, że nie podszedł na sztywno w swoim stylu do tego smsa tylko na spokojnie zapytał "kwity, papiery" tak jakby to była kwestia braku dowodów, a nie nieprawdziwości faktu dokonanego. No nic, dalej mi się wydaje, że on to mógł nawet nie ogarnąć, że ta druga laska jest tranzystorem, bo nie wygląda jakoś w huj męsko, widziałem wiele lasek które miały bardziej męskie rysy twarzy niż on/ona
hm, dzięki. to zdjęcie typa w wannie przemknęło mi przez twittera, ale nie sądziłem, że o tym pierdolicie od stu stron, tym bardziej, że nie wiem kto to belmondziak. w każdym razie dzięki za podsumowanie i propsy dla was, że wam się chce o tym tyle rozmawiać, doceniam.maly mefedronik pisze: ↑08 paź 2019, 11:33Belmondziak złamał kodeks Mobbyn kąpiąc się w wannie Rafalali, po tym jak walnął z dychy i koncerty z nim nie będą odbywane, bo GPS wyrzucił go ze składu. Reszta to zwyczajowe przepychanki, o to kto robił loda transom. Przy okazji potwierdziło się prorocze "Napisałeś, że ma piękne stopy, nie zamoczysz tu nigdy kolby. " i "Nie wal z dychy bo będzie bida". A co tu naprawdę było odbywane przez samego Młodego Sarmatę po sakwach, to nie wiemy i nie wiadomo czy się dowiemy.
No na setnej to trza być