chociaż z drugiej strony Dustin nie padł kompletnie odcięty jak Usman tylko pęd go przewrócił
więc chuj wie czy jakby nie był jakiś wolny sędzia i to puścił to by się nie wybronił jakoś cudem
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Ale dziwisz się, czy po prostu stwierdzasz fakt? Ja uważam, że jak na 40letniego faceta wyglądał świetnie, przegrał z elitarnym zawodnikiem, niewielką różnicą, jako kibic podziwiam i stwierdzam, że najlepsze za nim. Komentarz, że występ był przechujowy mnie trochę trigeruje.
nie 4300m n.p.m. tylko stóp, czyli ok. 1300m n.p.minstinkt pisze: ↑30 lip 2023, 19:05 Janek mówił w wywiadzie że za bardzo chciał to skończyć poddaniem w 1 przez co się spompował
to że walka była na 4300m npm nie pomogło na pewno bo wydaje mi się że to była zdecydowanie najgorsza jego walka pod tym względem
ale jak on siedzi w tej Warszawie cały obóz przygotowawczy to co się dziwić
Błachowicz zawsze podczas obozu przygotowawczego jeździ w polskie góry i tak było i tym razem.
tylko, że co innego zrobić pełne przygotowania, a co innego wpaść na tydzień czy dwa pobiegać ale no wiecie zawsze może być tak, że poprostu jano&team uznali, że to nie ma większej różnicy i będzie git?qualite_de_schizoide pisze: ↑30 lip 2023, 20:06Błachowicz zawsze podczas obozu przygotowawczego jeździ w polskie góry i tak było i tym razem.