Siłownia

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Jeśli trening to:

FBW
114
60%
Split
52
27%
Inny
25
13%

Liczba głosów: 191

Awatar użytkownika
ART

Re: Siłownia

Post autor: ART »

hwjsk pisze: 12 sie 2023, 15:25 nie wpierdalanie
jajca pisze: 12 sie 2023, 15:40I bieganie
haha nie no, a tak serio?
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Najpopularniejszy jest clenbuterol, jak za mocno skutki uboczne wejdą to są tez jakieś zamienniki

Ja nie mogę brac przez wrodzone nadciśnienie, ale skutki uboczne to skurcze, bezsenność, ból głowy itp nic strasznego bo to tylko lek na astmę a nie jakieś anaboliki czy hormony

Działa to na tej zasadzie ze organizm spala tłuszcz bez wysiłku fizycznego ale jak robisz do tego cardio to wiadomo ze efekt się w chuj potęguje
Ostatnio zmieniony 12 sie 2023, 17:45 przez d3nt, łącznie zmieniany 2 razy.
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
hwjsk

Post autor: hwjsk »

gl hf
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

nie próbowałem nigdy clenbuterolu, bo psycha siada, jak widzę efekty uboczne, ale przerobiłem kilka spalaczy i to oczywiście chuja daje, nie ma co się oszukiwać, bez odstawienia alko i trzymania michy nic nie pomoże, oczywiście jak się wrzuci taki redox extreme to na kardio leci z człowieka jak ze świni, ale wodę z organizmu można na 150 innych sposobów wyrzucić

anyway - tak jak przy suplach, to trochę działa jak magia i kwestia tego, jak sobie to ustawisz w głowie, ja se lubię wrzucić

no i warto analizować skład, bo ja średnio mogę tyrozynę, a ona często jest w składzie, plus zawsze jest w chuj kofeiny, więc sie jak dowali do tego jakieś podwójne espresso, to może być dobra korba
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
d3nt

Oczywiście przeciez ze nie możesz jesc gowna jak to bierzesz, mi chodziło ze po prostu nie musisz liczyć makro aż tak bardzo ale dalej trzeba starać się jesc w miare czysto
CAŁE ŻYCIE MAM

Awatar użytkownika
ART

po chuj sie w jakies spalacze chcecie wpierdalac skoro po skoniczeniu jedzenia tego wrocicie do wpierdalania syfu i zamulania pizdy na fotelu, nie o to chodzi w odchudzaniu chyba co

rym| last.fm
Awatar użytkownika
d3nt

Wiadomo ze nie o to w tym chodzi, chodzi o to ze masz z 14% bodyfatu i chcesz zjechać do 8%
CAŁE ŻYCIE MAM

Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Polecam DNP :lol:
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

No ja też mówię tej magii/wzmożonej motywacji/ustawieniu łba, tak jak wykupiony karnet na siłkę sprawia, że idę tam min. 3x, tak podobnie działają te suple. Same w sobie nie zdziałają nic.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Nie ma innej recepty niż deficyt kaloryczny. Więcej ruchu, mniej wpierdalania i samo leci. Do tego robić sobie objętościowe posiłki z warzywami, które mają bardzo mało kalorii, a przynajmniej zapychają.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

zemsta1camzata pisze: 12 sie 2023, 15:22181/96
ale ulaniec
Spoiler
nie no, świruję mordo, wylicz sobie orientacyjne zapotrzebowanie kaloryczne, wejdź na deficyt -10% i zacznij biegać
nie pij alkoholu, śpij po 7h i nie zniechęcaj się na samym początku
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

ART pisze: 12 sie 2023, 17:35 haha nie no, a tak serio?
waze 43 kg i chcialem troche przymasować, jakiego teścia polecasz
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
d3nt

Trenbolon dla najlepszych i najszybszych efektów, a jak nie to propionat z anavarem albo oxandrolonem :rotfl:
CAŁE ŻYCIE MAM

Awatar użytkownika
ART

jajca pisze: 13 sie 2023, 11:32 jakiego teścia polecasz
poczekalbym az saturn zmieni plec, jego Tatuś wydaje sie byc spoko materialem na tescia

rym| last.fm
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

d3nt pisze: 13 sie 2023, 13:04 Trenbolon dla najlepszych i najszybszych efektów, a jak nie to propionat z anavarem albo oxandrolonem :rotfl:
Anavar i oxandrolon to jest to samo :D
Awatar użytkownika
d3nt

Tak, tylko pod inna nazwa :razz: napisałem obydwie w razie jakby ktoś miał dostęp tylko do jednego
CAŁE ŻYCIE MAM

Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Warto coś takiego robić? Mam na strychu drążek, maszyne do dipsów, ciężarek 12kg i jeszcze kilka przyrządów a na siłownie mi nie po drodze coś
2do5

Post autor: 2do5 »

ziomuś, zawsze warto - tylko jaki masz cel treningowy?
Jeśli w miarę standardowo, czyli budowa masy mięśniowej, to spokojnie idzie to ugrać treningiem kalistenicznym w zadowalającym dla większości stopniu. Zdecydowanie warto zainwestować w kamizelkę z obciążeniem. Jest to coś, o czym rzadko się mówi, a moim zdaniem to game changer, ponieważ progresowanie objętości treningowej jest o wiele prostsze i skuteczniejsze, niż w pewnym momencie miałbyś się katować bardzo duża ilością pompek czy dipów

Nie wiem czy akurat ten plan powyżej jest optymalny, ale warto zacząć i modyfikować w trakcie
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

A to i ja coś dorzucę. Z dekadę wstecz romansowałem z żelastwem, w sumie bardziej dla samego faktu bo wiecie, uuu kolo chodzi na siłkę hehe ty koksie. Po latach budzik wskazał 114 kg i trzeba było się wziąć. Treningiem siłowym i deficytem 5 dni na tydzień w rok zjechałem na 94 kg. Potem parę miechów zmiana treningów na masę i więcej białka. Waga wzrosła do ponad 100 kg once again ale i wyniki wybiły że wstydu nie ma (ławka chociazby z 85 kg max do 102.5 kg). Potem znów deficyt i lekka przerwa na wakacje i ponowne złapanie bakcyla i motywacji. Od września naszykowałem sobie plan na deficyt + większą podaż białka + cardio na skakance + trening siłowy 3x na tydzień.
Stay hard chuje. Siłka działa na mięśnie ale najbardziej na głowę.
Awatar użytkownika
d3nt

Jak wazyles ponad 100 kg a wypierdalales 102 kg na klatę to słabiutko
CAŁE ŻYCIE MAM

ODPOWIEDZ