NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: NBA
dodatkowo dziad millsap do philly
in other news:
ESPN Sources:
Full trade participants:
Kings: Donte DiVincenzo, Trey Lyles and Josh Jackson.
Bucks: Serge Ibaka, two future second-round picks, cash.
Clippers: Rodney Hood, Semi Ojele.
Pistons: Marvin Bagley Jr.
mocny trade kurwa, moze bagley zacznie cos grac w koncu
+ dragic do spurs za frytki
+ pj dozier i bol bol do szpitala w bostonie za frytki
in other news:
ESPN Sources:
Full trade participants:
Kings: Donte DiVincenzo, Trey Lyles and Josh Jackson.
Bucks: Serge Ibaka, two future second-round picks, cash.
Clippers: Rodney Hood, Semi Ojele.
Pistons: Marvin Bagley Jr.
mocny trade kurwa, moze bagley zacznie cos grac w koncu
+ dragic do spurs za frytki
+ pj dozier i bol bol do szpitala w bostonie za frytki
Ostatnio zmieniony 10 lut 2022, 19:32 przez ART, łącznie zmieniany 1 raz.
Harris to jest najbardziej przepłaconym zawodnikiem NBA, gość ma chyba 35 melonów za sezon, na pewno jest w Top 15 ligi za ten rok, a nigdy nawet nie zbliżył się do poziomu All Star, przecież nikt nie weźmie takiego zjebanego kontraktu wartego jeszcze dwa lata
Sama wymiana bardzo ciekawa, widzę plusy dla obu stron - Simmons i tak nie grał, zostawili Maxeya i Thybulle, jeszcze doszedł do 76ers Millsap co zrównoważy odrobinę wysłanie Drummonda, szkoda Setha ale kogoś trzeba było poświęcić za Brodę, Nets zyskają głębię składu przy wiecznie niekompletnym przez kontuzje rosterze
@ksiazenieporzadek właśnie moim zdaniem nic nie robiąc marnowali karierę Troela, teraz ma jeszcze lepszy skład niż kiedy przegrywali finał konfy z Toronto
Sama wymiana bardzo ciekawa, widzę plusy dla obu stron - Simmons i tak nie grał, zostawili Maxeya i Thybulle, jeszcze doszedł do 76ers Millsap co zrównoważy odrobinę wysłanie Drummonda, szkoda Setha ale kogoś trzeba było poświęcić za Brodę, Nets zyskają głębię składu przy wiecznie niekompletnym przez kontuzje rosterze
@ksiazenieporzadek właśnie moim zdaniem nic nie robiąc marnowali karierę Troela, teraz ma jeszcze lepszy skład niż kiedy przegrywali finał konfy z Toronto
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
-
ksiazenieporzadek
no marnowali, ale dla Hardena ktoś taki jak Embiid nie jest dobry, on z niego zrobi drugiego Capelę, ten duet wg mnie nie jest w stanie wycisnąć maxa z siebie grając razem
nie ma opcji ze obecny sklad jest lepszy niz ben, reddick, butler, tobias i jojo
ale chcialbym sie mylic
no i szkoda kurwa drummonda, dobrze by fitowal z hardenem
No tam jeszcze trzeba było wyjebać Doca i zastąpić go jakimś prawdziwym trenerem, ale mam wrażenie że to może kliknąć poprzez właściwą ilość gości do noszenia fortepianu i grania na nim
Wtedy Jimmy Buckets jednak nie wkomponował się tak jak powinien i jeszcze charakterologicznie tam niszczył obesranego Simmonsa tak jak w Minny innego sofciarza Townsa
Wtedy Jimmy Buckets jednak nie wkomponował się tak jak powinien i jeszcze charakterologicznie tam niszczył obesranego Simmonsa tak jak w Minny innego sofciarza Townsa
----
----
[Charania] Washington is finalizing sending Montrezl Harrell to Charlotte, sources tell @TheAthletic
kolejny mocny ruch
e\ Charlotte is acquiring Washington center Montrezl Harrell for Vernon Carey
and Ish Smith
, sources tell ESPN.
kolejny mocny ruch
e\ Charlotte is acquiring Washington center Montrezl Harrell for Vernon Carey
jimmy butler to kurwa jebana kto za pisze 1
Celtics po cichu fajny ruch, ten White mi się kojarzy z klasową defensywką, także w duecie ze Smartem może robić dzieci tym kurwa hardenom
a picku nie szkoda, bo i tak wzięliby jakiegoś yabusele albo innego nesmitha
za to meek mill pewnie w ekstrementach, pewnie całe życie spędzi tera na linii i ogarniając dupeczki hardenowi
Celtics po cichu fajny ruch, ten White mi się kojarzy z klasową defensywką, także w duecie ze Smartem może robić dzieci tym kurwa hardenom
a picku nie szkoda, bo i tak wzięliby jakiegoś yabusele albo innego nesmitha
za to meek mill pewnie w ekstrementach, pewnie całe życie spędzi tera na linii i ogarniając dupeczki hardenowi
trójkąt bermudzki wola mokotów
Harden w Sixers, Maxey i Thybule zostają pięknie Morey to przeczekał a wszyscy pisali by Sabonisa lub Foxa brać bo nic lepszego za Simmonsa Philla nie dostanie. Jeszcze Harden podejmuje opcje w kontrakcie więc Sixers mają dwa lata na mistrza bez władowania się w 5 letni kontrakt. Piękna sprawa a tu czytam że Sixers zjebali
Maxey, Harden, Green, Harris, Embiid ( Milton, Thybul, Niang, Korkmaz) Joel nigdy nie miał takiego spacingu. I nie mówcie że skład z Benem i Butlerem był lepszy, tam gracze w ogóle do siebie nie pasowali i przeszkadzali sobie w ataku.
tingus pingus za dwa chujowe kontrakty
mark cuban krolu
Dodano po 5 minutach 51 sekundach:
schroder + enes freedom + bruno fernando za daniela theisa (daniel theis nie byl w bostonie tylko w houston
)
Dodano po 15 minutach 53 sekundach:
The Rockets are waiving Enes Freedom, source tells ESPN.
[*]
mark cuban krolu
Dodano po 5 minutach 51 sekundach:
schroder + enes freedom + bruno fernando za daniela theisa (daniel theis nie byl w bostonie tylko w houston
Dodano po 15 minutach 53 sekundach:
The Rockets are waiving Enes Freedom, source tells ESPN.
[*]
Pięknie Porzingis zweryfikowany, że gówno da się z nim zrobić, Mavs z nim czy bez niego przez pierwszą rundę PO nie przejdą, a tak mogą latem skusić jakiegoś konkretnego FA na grę z Luką
----
----
A widzisz nie przeanalizowałem tego, wydawało mi się, że jak zjedzie max Porzingisa to będą mieli jakiś space, a tu kupa floty leci na jakiś ligowy dżem w stylu Reggie Bullock czy Dwight Powell + jeszcze ci Dinwiddie i Bertans, a trzeba będzie przecież coś zrobić z Brunsonem i Finneyem Smithem
----
----
-
ksiazenieporzadek
tbh ja nie rozumiem tego trejdu (znaczy props za pozbycie się porzingisa)
porzingis spada po 23/24, Dinwiddie i bertrans wychodzą razem tyle co deal porzingisa, tyle że bertrans spada po 24/25, jakieś realne ruchy z grubą rybą z FA to będzie można dopiero na sezon 24/25 robić (gdzie mieliby to samo zostawiając porzingisa), może uznali w mavs że łatwiej będzie wytrejdować dinwiddiego (bo bertransa to ja nie wiem kto weźmie z takim kontraktem) i wtedy mieć połowę kontraktu porzingisa
porzingis spada po 23/24, Dinwiddie i bertrans wychodzą razem tyle co deal porzingisa, tyle że bertrans spada po 24/25, jakieś realne ruchy z grubą rybą z FA to będzie można dopiero na sezon 24/25 robić (gdzie mieliby to samo zostawiając porzingisa), może uznali w mavs że łatwiej będzie wytrejdować dinwiddiego (bo bertransa to ja nie wiem kto weźmie z takim kontraktem) i wtedy mieć połowę kontraktu porzingisa