Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Cały Mes jest wygenerowany w AI, prototyp z 1982. Nie za bardzo się udał, więc kolejnych takich nie było już sensu robić.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Chłopie, pora do laryngologa się wybrać. Można mieć chuja w uchu albo dwa, ale nawet wtedy słychać jak chuj, że to nie jest głos czynszojadanobezprzesady pisze: ↑wczoraj, 22:35 Powiem szczerze, że w życiu bym nie rozpoznał, że to AI, a nie Mes (aczkolwiek ufałem w słuch muzyczny kolegów z forum, więc podchodziłem ostrożnie).
Był taki moment przepychanek Drake z KW, że ten pierwszy coś nawinął albo poszła plotka, że ruchał Kim. W odpowiedzi Kanye nagrał taki filmik na którym mówił że po pierwsze on jest bipolarem i Drake ma już mu nie dokuczać, a po drugie (i to już z taką miną jakby miał srakę w gaciach) że to nieprawda, że Drake ruchał Kim. I ogólnie to jeśli mi się niej pierdoli za mocno, to sprawiał tam wrażenie, jakby cały filmik myślał "o Jezu o Jezu, a co jak ją ruchał? O nie, na pewno nie. Na pewno tak nie było. Przecież nie mogło tak być heh". No i w sumie chuj w nich, ale Mes strasznie podobny vibe ma tutaj, jego mina mówi: "o kurwa. A jak to ja nagrałem? Nieee, na pewno bym pamiętał. Haha to NA PEWNO nie ja. Nie no, raczej to nie ja. Kurwa obym to nie był ja"
Ma po prostu vibe jakby po kilku dniach ciężkiego alkoholowo-narkotykowego lotu musiał wydusić z siebie kilka zdań udając normalnie funkcjonującego człowieka.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Ciekawe, czy tak samo wyglądają rozmowy z nim na żywo i czy bez kamery też się tak zachowuje. No przecież poplułbym się ze śmiechu już po pierwszym zdaniu, gdyby ktoś stanął naprzeciwko mnie i zaczął mówić w ten sposób i z takim wyrazem twarzy.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- marmolad_k2
Może był akurat w cugu i nie jest pewien, że to nie on nagrał, bo nic nie pamięta.
"Ja nie wiedział, że to idzie do komedii romantycznej reklamy Biedronki, ja myślał, że to będzie w filmie sensacyjnym reklamie mojej ulubionej apteki, co daje mi mocne buchy na nocne ruchy".
jakże niby kurwa miałbym was zawieść
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Jakże niby kurwa miałbym być zjebemjakże niby kurwa miałbym was zawieść
Czy ktoś w dwa zero dwa pięć mnie rozjebał?
Tak, Tede
Teraz biedronka w odpowiedzi powinna wrzucić filmiki z imprezy na której mes to nagrywał
- igorzastyy
Niech w ramach przeprosin gonią u siebie płytę Bukowski za 9,99 to może Mes na Olis wjedzie
taki jebitny kosz z wielkim napisem "DOBRY ALBUM - DOBRA CENA!" to beskitu chyba jedyna możliwość, żeby mesiu na stare lata odbił się szerzej niż w środowisku zapaleńców ze ślizgawy
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- igorzastyy
A potem reklamacje i zwrot hajsu, bo album chujowy
wy tu rozkminkę jak na spacerniaku, a mes ma po prostu takie spierdolone poczucie humoru i jest zmanierowany i tak se nagrywa, ot coSnus pisze: ↑dzisiaj, 13:20 Był taki moment przepychanek Drake z KW, że ten pierwszy coś nawinął albo poszła plotka, że ruchał Kim. W odpowiedzi Kanye nagrał taki filmik na którym mówił że po pierwsze on jest bipolarem i Drake ma już mu nie dokuczać, a po drugie (i to już z taką miną jakby miał srakę w gaciach) że to nieprawda, że Drake ruchał Kim. I ogólnie to jeśli mi się niej pierdoli za mocno, to sprawiał tam wrażenie, jakby cały filmik myślał "o Jezu o Jezu, a co jak ją ruchał? O nie, na pewno nie. Na pewno tak nie było. Przecież nie mogło tak być heh". No i w sumie chuj w nich, ale Mes strasznie podobny vibe ma tutaj, jego mina mówi: "o kurwa. A jak to ja nagrałem? Nieee, na pewno bym pamiętał. Haha to NA PEWNO nie ja. Nie no, raczej to nie ja. Kurwa obym to nie był ja"