Jak lubisz te tematy, to ci wjadę na Kabaty do chaty i złożę graty na mordę i się zleję na kołdrę
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- marmolad_k2
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Mam nadzieję, że Tede odbije te wersy po raz kolejny nawiązując do zlania się w spodnie.
- przedszkolanek
na tej samej zasadzie pih w 2014 po akcji z quebo był powszechnie znany przez ówczesnych młodych słuchaczy
Dodano po 30 sekundach:
a nawet jeszcze w 2015
Dodano po 30 sekundach:
a nawet jeszcze w 2015
Ja jestem rocznik 98 i wszystkie patusy z moich terenów oraz kilka roczników młodsi w latach 2011-2018 słuchali Chady
Warto też pamiętać że Chada nakurwial w tamtych czasach tyle fitow, że fani innych raperów chcąc nie chcąc odpalali nuty Chady by zobaczyć jakie zwroty rzucili ich ulubieni raperzy
Przykład to B.R.O czy Sitek choćby z którymi numery w chuj milionów wyświetleń złapały w tamtych czasach i dalej są wspominane
Dodano po 9 minutach 47 sekundach:
Warto też pamiętać że Chada nakurwial w tamtych czasach tyle fitow, że fani innych raperów chcąc nie chcąc odpalali nuty Chady by zobaczyć jakie zwroty rzucili ich ulubieni raperzy
Przykład to B.R.O czy Sitek choćby z którymi numery w chuj milionów wyświetleń złapały w tamtych czasach i dalej są wspominane
Dodano po 9 minutach 47 sekundach:
Mogę wiedzieć gdzie to napisał?Ema pisze: ↑15 sie 2025, 19:54nie znacie się ludzie , mesiu twierdzi, że nagrał petardęmes na Ig pisze:mordy, każdy w indywidualnym odsłuchu śmiał się z panczy na jacka, wajbował do bitu, rozumiał przekaz. "Nagła śmierć" też miała nucony refren. Dajecie się ponieść jakiejś (kolejnej) fali hejtu i i mogę Wam tylko współczuć, bo świadczy to o Was nie o moim kawałku, peace ludzie, war jacek
- przedszkolanek
ale my mówimy o młodych słuchaczach polskiego rapu, a jak powszechnie wiadomo homo polonicus hiphopus to postać larwalna polaka robaka między circa 10 a circa 35 rokiem życia
młody słuchacz to najdalej okolice lat 20, ty i twoje patusy (pomijając, że dowód anegdotyczny z pizdy) już się na tę kategorię nie łapiecie
młody słuchacz to najdalej okolice lat 20, ty i twoje patusy (pomijając, że dowód anegdotyczny z pizdy) już się na tę kategorię nie łapiecie
suce do łańcucha przyczepiiiiimy kaaamień
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
No nie, Pih w oczach młodych to był jakiś najebany grubas co wyszedł się pluć do króla hip hopu. Nawet jak jakiś młody słuchacz chciał sprawdzić z czego był znany to muzyka Piha dla osób z młodszych roczników jest strasznie niestrawna i się nie dziwię. A u Chady film o nim, dwupłytowa składanka z soundtrackiem z filmu, ta płyta z followupami do jego numerów gdzie nawijał m.in. Kabe.przedszkolanek pisze: ↑15 sie 2025, 20:10 na tej samej zasadzie pih w 2014 po akcji z quebo był powszechnie znany przez ówczesnych młodych słuchaczy
Dodano po 30 sekundach:
a nawet jeszcze w 2015
Filmik o historii Chady ma w 3 miechy ćwierć miliona viewsow.
Oczywiście, że mało który małolat siedział i słuchał całej dyskografii Chady ale u niejednego jakieś The Best Of poleciało.
Numery Chady mają na Spotku kozackie wyświetlenia, nikt mi nie wmówi, że wszystkie nabite przez 30 letnich typków.
Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ok, fair enoughprzedszkolanek pisze: ↑15 sie 2025, 20:23 ale my mówimy o młodych słuchaczach polskiego rapu, a jak powszechnie wiadomo homo polonicus hiphopus to postać larwalna polaka robaka między circa 10 a circa 35 rokiem życia
To tym bardziej młodzi jeśli nawet nie z Obrachunku Moralnego nie znają go już z niczego innego bo hitów bangerow Mes też nie ma (na zasadzie choćby Paluch Bez Strachu) więc potwierdza to moją teorię że Mes nie ma za bardzo już odbiorców a fala hejtu będzie go przytlaczac bardziej i bardziej dopóki nie nagra czegoś co boomerom którzy słuchali Kandydatów na Szaleńców podpasuje
Dodano po 50 sekundach:
@oldschool dokładnie, dzięki za dorzucenie argumentów
przedszkolanek pisze: ↑15 sie 2025, 20:07 ludzie, który jarali się chadą jak wychodził przez okno proceder og zbliżają się do 40
A z tym bronieniem Pjusa może chodziło o ten wers:
Mówią Tedę się Mes spruł a Ja go jebię 247 tak jak ten zespół
- Bunnymen77
Właśnie dlatego potrzebne są pancze, tej. Widac, że nie chcą wyciągać brudów, bo każdy się boi, że może na tym stracić więcej niż to warte, więc niech chociaż będą dobre pancze, gnojenie, bo to kurwa diss. A może jak będą dobre pociski to kogoś poniesie i zacznie wywlekać krzywe akcje. A tak to skończy się obwąchaniem, powarczeniem na siebie i promocja plyty rozejściem się.chuj pisze: ↑15 sie 2025, 16:42xD to otrzymalibyśmy diss z jakimiś panczami, ale nadal nie byłoby tam argumentów. bo co mes ma do zarzucenia tedzikowi?Bunnymen77 pisze: ↑15 sie 2025, 15:48 Kurcze, to mogło się udać, gdyby poprosił Eripe albo Bedoesa o napisanie jakiś punchy
Jestem po 30 i mozna powiedzieć jako młodszy odbiorca byłem słuchaczem twórczości Piotra choć nigdy fanem otoczki wiec unikałem jak ognia wywiadów itp bo starannie psuło to odbiór płyt.
Teraz uważam że te płyty są paskudne i beznadziejnie sie zestarzały a najlepiej określił to on sam:
Ich dzieci będą pytać wtedy:
Tato, słuchałeś Mesa? Boże co za przypał jak koledzy się dowiedzą...
Z tą różnicą że będą pytać Ryszarda czy to jego ojciec...
F1 to królowa. Zawsze była.
- przedszkolanek
no tak, ale (do)wiedzieli się dzięki temu, że jest taki raper #torylanez
tylko odpowiedzmy sobie na pytanie, kto to ogląda, jak mnie pamięć nie myli, to roczniki u25 są na yt potężnie niedoreprezentowane
a gdzie tam, poza tym żyć aż do bólu, to wystarczy, że te 250k osób z yt puści sobie dany numer 10 razy w życiu i już masz takie osiągi
Ostatnio zmieniony 15 sie 2025, 20:36 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
Boli, że Izabelka takiego refrenu nigdy nie zrobi
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
chłop jednym chujowym dissem świecącym w ciemności ugotował beef z połową sceny zaraz przed premierą płyty Bukowski a heaterzy coś będą pierdolić że nie dowiózł #hellyeah #oczywiściemesik
bonson to niech zamknie pysk lepiej, bo ten diss mesa jest lepszy niż cokolwiek co ten strach na wróble wypierdział
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- przedszkolanek
ta suka to jacek
- Cz4rny1337
- Moderator
Ty no mial to byc kozak beef dla mnie bo moich dwoch ulubionych raperow za szczeniaka, no ale jest jak jest
beka, bo Mes nie ma w sumie nic do stracenia i takie kurwa gówno
beka, bo Mes nie ma w sumie nic do stracenia i takie kurwa gówno