MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: MMA panowie MMA
XD janek pod koniec kariery największy farciarz w historii mma
myślę że jano x alex co najmniej o interim'a, dana biznesmen, a zawsze taka walka delikatnie lepiej się sprzeda.
wgl to na czym ostatecznie stanęło przed kontuzją hill'a, janek vs alex eliminator ze zwycięzcą hill vs prohazka(kiedy wyzdrowieje)?
@instinkt tak jak mówisz sytuacja w dywizji pojebana w opór, tak średnio by to wyglądało, że alex, który nie był wcale poteżnym dominatorem w wadze niżej, przechodzi kategorie wyżej i od razu dostaje walkę o pas. no ale co poradzić taki niefortunny zbieg okoliczności
myślę że jano x alex co najmniej o interim'a, dana biznesmen, a zawsze taka walka delikatnie lepiej się sprzeda.
wgl to na czym ostatecznie stanęło przed kontuzją hill'a, janek vs alex eliminator ze zwycięzcą hill vs prohazka(kiedy wyzdrowieje)?
@instinkt tak jak mówisz sytuacja w dywizji pojebana w opór, tak średnio by to wyglądało, że alex, który nie był wcale poteżnym dominatorem w wadze niżej, przechodzi kategorie wyżej i od razu dostaje walkę o pas. no ale co poradzić taki niefortunny zbieg okoliczności
dla UFC to jest na rękę bo Hill nikogo nie interesuje, a Jiri też już powinien powoli wracać więc dobrze się złożyło bo nie będzie kolejki
Poatan z Błachowiczem o pas i wygrany z Prochazką za kilka miesięcy, a potem Hill wraca i walczy z posiadaczem pasa
Dana to by pewnie wolał żeby Prochazka poczekał kolejne 9-10 miesięcy żeby tu jeszcze Adesanye wcisnąć w ten cały mix jak już rozwali Du Plessisa bo walki o pas 205 zarówno z Pereirą jak i Błachowiczem miałyby sens, no ale to już będzie za długa przerwa bo prawie 2 letnia
a Ankalaev poczeka bo przejebał sobie tym gadaniem po walce z Jankiem
innych pretendentów na horyzoncie i tak nie widać więc niewykluczone że Adesanya wejdzie tak czy inaczej w ten mix nawet jeżeli miałby po prostu walczyć z Prochazką bo w jego wadze też zbytnio już nie ma z kim walczyć
Poatan z Błachowiczem o pas i wygrany z Prochazką za kilka miesięcy, a potem Hill wraca i walczy z posiadaczem pasa
Dana to by pewnie wolał żeby Prochazka poczekał kolejne 9-10 miesięcy żeby tu jeszcze Adesanye wcisnąć w ten cały mix jak już rozwali Du Plessisa bo walki o pas 205 zarówno z Pereirą jak i Błachowiczem miałyby sens, no ale to już będzie za długa przerwa bo prawie 2 letnia
a Ankalaev poczeka bo przejebał sobie tym gadaniem po walce z Jankiem
Du Plessis rozpierdala adesanye i konczy jego marzenia o 205
Spoiler
tak tak tez w to nie wierze
Normalnie będzie wąchał krocze przez 5 rund i na punkty go wypierdoli
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
ja wiem że popularny du XD zawsze jest underdogiem i grind'uje każde zwycięstwo ale no kurde, nie wygra z adesanya
Ja tam bym nie skreślał go odrazu, usman tez był niezniszczalny do czasu, i nie oszukujmy się, prędzej wszyscy by się spodziewali porażki adesanyi niż usmana w primie.
Du plesis jest dużym middleweightem, wizja przewąchania jajec przez 5 rund jest dla mnie jak najbardziej możliwym scenariuszem, tudzież jakieś tko przez gnp, gość jest dużo krócej w ufc niż blachowicz a pokonał o wiele bardziej prestiżowych zawodnikow w swojej kategorii niż Janek
Du plesis jest dużym middleweightem, wizja przewąchania jajec przez 5 rund jest dla mnie jak najbardziej możliwym scenariuszem, tudzież jakieś tko przez gnp, gość jest dużo krócej w ufc niż blachowicz a pokonał o wiele bardziej prestiżowych zawodnikow w swojej kategorii niż Janek
CAŁE ŻYCIE MAM
już bez przesady, no pokonał teraz Whittakera
Till i Brunson są na zniżkowej trajektorii od lat
a mówisz tak jakby wyczyścił całą czołówkę dywizji
totalne rozjebanie nahypowanego po walce z Jonesem Reyes to już mocniejsze CV
a tacy Rakić i Ankalaev to już wgl półka wyżej niż Till i Brunson w obecnej formie
Till i Brunson są na zniżkowej trajektorii od lat
a mówisz tak jakby wyczyścił całą czołówkę dywizji
totalne rozjebanie nahypowanego po walce z Jonesem Reyes to już mocniejsze CV
a tacy Rakić i Ankalaev to już wgl półka wyżej niż Till i Brunson w obecnej formie
usman ma 36 lat, bazuje na fizyczności i ma tak rozjebane kolana, że ma problemy z chodzeniem(nie bieganiem, zwykłym spacerowaniem) po twardych powierzchniach, a po schodach musi wchodzić tyłem, nie mówiąc już o innych kontuzjach, bo z tego co pamiętam jego bark jest zniszczony do tego stopnia, że był blisko zakończenia kariery.d3nt pisze: ↑16 lip 2023, 15:21 Ja tam bym nie skreślał go odrazu, usman tez był niezniszczalny do czasu, i nie oszukujmy się, prędzej wszyscy by się spodziewali porażki adesanyi niż usmana w primie.
adesanya jest technikiem, jest 2 lata młodszy i nie jest tak wyeksploatowany jak usman(przez to, że kick jednak trochę mniej obciąża stawy/ścięgna niż bazowe zapasy kamaru).
e: poza tym usman walczył z colbym i edwardsem, a oni skillsowo są klasę wyżej niż ddp
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Ciekawe czy Aspinall rzeczywiście trochę mówi po polsku czy tylko paru slow się nauczył
CAŁE ŻYCIE MAM
@d3nt do czego nawiązujesz? aspinall trenuje w uk, razem z de fries'em i często przylatywał na ksw, siedzieć u phila w narożniku, także pewnie ktoś go nauczył kurwa i cześć 
Mowil na f2f gdzieś na zewnątrz do Tybury po polsku ze schudł i coś tam jeszcze, na fb mi wyskoczyło
CAŁE ŻYCIE MAM
Tybura na ważeniu najlżejszy od ponad 2 lat, celem pewnie zniwelowanie przewagi szybkościowej Aspinalla
Tybura w 2 rundzie przejebie jak nie w pierwszej
COSTA vs CHIMAEV ufc 294, zobaczymy czy cwaniakowanie wyjdzie gumeczce na dobre
COSTA vs CHIMAEV ufc 294, zobaczymy czy cwaniakowanie wyjdzie gumeczce na dobre
CAŁE ŻYCIE MAM
widze że się spóźniłem
umiarkowane jaranko
jeśli costa wyszedłby w swoim beast-mode'dzie to byłaby przekozacka waleczka ale on potrafi zupełnie przejść koło walki. fajnie że khamzat nie będzie już ciął tak drastycznie wagi i ciekawe jak się będzie prezentował na tle cięższych przeciwników.
Spoiler

jeśli costa wyszedłby w swoim beast-mode'dzie to byłaby przekozacka waleczka ale on potrafi zupełnie przejść koło walki. fajnie że khamzat nie będzie już ciął tak drastycznie wagi i ciekawe jak się będzie prezentował na tle cięższych przeciwników.
Aspinall jednak mówi po polsku i to całkiem dobrze, jego matka chyba jest Polka
CAŁE ŻYCIE MAM
Tybura usadzony w lekko ponad minutę, posrany był od samego początku ewidentnie. Aspinall to bestia w chuj, materiał na mistrza, szkoda, ze z Jonesem go pewnie nie zobaczymy.
Cieszy powykręcana ręka McCann
Cieszy powykręcana ręka McCann
oglądałem cała gale w pubie, wiedziałem ze Aspinall wygra ale tybura to jest kurwa jakieś nieporozumienie, fakt ze w tym top 10 w hw już pare lat gość jest ale , KURWA , wszystkie walki wygrane byly tak wymęczone ze ja pierdole, ja rozumiem ze waga ciężka ze można paść po każdym ciosie ale ta walka wczoraj to jakiś żart
CAŁE ŻYCIE MAM
Gamrot z Fizievem we wrześniu
Fajnie
Fajnie