OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
- MalkoNTENT
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Polecanko. Dobrze się oglądało mimo że nie przepadam za polskimi filmami/serialami. Czuć netflixa i nowe pokolenie
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- ConeyIsland
"mr. mercedes", obejrzałem pierwszy sezon. serial na podstawie trylogii s. kinga. główną rolę gra moody z harrego pottera. kryminał / thriller. od początku sprawca jest znany. gra w ciuciubabkę emerytowanego detektywa z tymże złodupcem. nic odkrywczego bynajmniej ale nie było słabych momentów. typowy czasowypełniacz
Pierwszy sezon miło wspominam, w drugim za mocna odklejka już i odpuściłem, jak będziesz się zabierał za niego daj znać czy jednak było warto
- ConeyIsland
Wczoraj wieczorem zrobiłem dwa odcinki s02 i chyba koniec. Nie idę dalej.
Spoiler
Gosc bedac w śpiączce wchodzi w ciało zahipnotyzowanej pielęgniarki i przejmuje nad nią kontrole xDD
świetny, jeden z lepszych polskich jakie widziałem na netflixie, każda sytuacja rozwijała się w kierunku którym się nie spodziewałem, wholesome
Też jestem w trakcie Absolutnych debiutantów i podbijam propsy
Obejrzałem te Morderczynie o których też tu była kiedyś mowa jako że to pewnie pierwsza i ostatnia polska produkcja Viaplay, no zdziwiłem się bo serial serio trzymał poziom. Nic odkrywczego ani wybitnego ale jak się ma ochotę na polski kryminał na wieczór to śmiało, czasu się nie straci
Obejrzałem te Morderczynie o których też tu była kiedyś mowa jako że to pewnie pierwsza i ostatnia polska produkcja Viaplay, no zdziwiłem się bo serial serio trzymał poziom. Nic odkrywczego ani wybitnego ale jak się ma ochotę na polski kryminał na wieczór to śmiało, czasu się nie straci
- ConeyIsland
otóż to. jako że polski produkcje mają dość nisko zawieszoną poprzeczkę to takie morderczynie naprawdę na dużym propsiku.
gorąco polecam Your Honor z Walterem Whitem w roli głównej, bardzo dobry serial
https://www.filmweb.pl/serial/Your+Honor-2020-802175
https://www.filmweb.pl/serial/Your+Honor-2020-802175
Dajcie coś miłego i przyjemnego do obejrzenia z partnerką pod ciepłym kocem z herbatką, bo ostatnio za dużo negatywnych emocji we wszystkim co oglądaliśmy, Netflix lub HBO
Wielkie 5 dla Was
Wielkie 5 dla Was
^to <3
absolutni debiutanci
atypowy
big mouth
rozczarowani
absolutni debiutanci
atypowy
big mouth
rozczarowani
Ale jeśli wybrać jeden z wyżej wymienionych to najbardziej wholesome będzie imo Atypowy
Ja też polecam Atypowego, bardzo miłe zaskoczenie ten serial.
mlody sheldon też spoko, nie znałem ani trochę uniwersum big bang theory i mi siadło
Dziękuję koledzy
Wielkie 5 dla Was
Wielkie 5 dla Was
chciałem wczoraj wieczorem coś wholesome obejrzeć i odpaliłem sobie znowu atypowego, już zdążyłem większość fabuły zapomnieć, i jest to cudowny serial, za drugim razem tak samo pikny
Oj tak, ja nie obejrzałem chyba ostatniego sezonu, więc może pora dokończyć