MMA panowie MMA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
pigment

Re: MMA panowie MMA

Post autor: pigment »

w sumie to ona marna jest wiec żadna strata …prywatny biznes wiec ich sprawa
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

W najnowszym rankingu UFC dało go na nr 2 HW.

Musiałem aż wpisać go na YT , bo nawet nie znałem gościa.

Dodano po 16 godzinach 39 minutach 36 sekundach:
– Chciałem podziękować Paulinie za odwagę i asertywność i liczę że tam wszystko się ułoży. Wiadomo, że organizatorzy wydarzeń sportowych i ze świata biznesu chcą żeby to były wydarzenia dla wszystkich i unikają konotacji ze środowiskami politycznymi. Choć jeden z właścicieli amerykańskiej organizacji UFC (Dana White - red.) pokazywał się publicznie z Donaldem Trupem, ale w USA nie przejmują się poprawnością polityczną – mówił Krzysztof Bosak w rozmowie ze Sławomirem Jastrzębowskim. (dalsza część programu pod materiałem wideo)

– To jest czas próby. Wielu z nas jest poddawanych presji w miejscach pracy słyszą pytania: "z kim się angażujesz", "wiesz w ogóle kim oni są" etc. Jeżeli jako Polacy damy sobie narzucić poprawność polityczną, ograniczyć swoje prawa do publicznej działaności, bo ktoś uważa, że to jest w złym tonie, to skończymy jak Francuzi albo Anglicy, gdzie nie można nic powiedzieć publicznie, bo się wyleci. Ostatnio rozmawiałem z kilkoma naszymi działaczami, którzy pracują w dużych międzynarodowych korporacjach i oni zostali postawieni właśnie przed takim wyborem. Ale wybrali zmianę pracy, a nie odejście od swoich ideałów - powiedział jeden z liderów Konfederacji
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

mam dziwne wrażenie że to będzie ostatnia walka Jones'a
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Też mi się tak wydaje, ogólnie dla dywizji walka z chuja, Stipe też aktywny nie będzie jezeli wygra, a jak przegra i Jones skończy kariere to będzie szczekal o kolejna walke o pas pewnie z Pavlovichem
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
zuperhero

Post autor: zuperhero »

dlaczego ostatnia dla jonesa?
dla stipe ostatni money-fight przed końcem kariery i zarazem jej koniec, wątpię że będzie po wpierdolu od jonesa będzie jeszcze chciał obijać kelnerów ,bo raczej nie wierzy w szanse na pas *o ile mu się wgl jeszcze chce w tym wieku.
Awatar użytkownika
Prez

Sam Jones chyba już o tym przebakiwal, a też nie widzę jakos u niego motywacji do aktywności. Ze Stipe chciał się bic odkąd pojawił sie temat wagi ciężkiej, nie sądzę żeby jeszcze do kogoś innego mu się chciało wyjść
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

Całe szczęście niższe wagi aktywniejsze. Szkoda tych niektórych zestawień że taka zamuła jest.
RIVALDO111
Zbanowany

Żegnaj Lawler :bowdown:

Takich morderców w przyszłych pizdowstych pokoleniach już nie będzie.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

Brawo du Plessis - fajny kurs. :D
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

niesamowite że chłop z KSW z takimi dziurami w grze tak ciśnie :lol:
Unbelievable, New Zealand fighter calls African fighter the N word on live TV
:rotfl:

Lawler ładny koniec kariery
i ten Nickal rozpierdolił jeszcze lepiej jakiegoś leszcza :bowdown:
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Prez pisze: 08 lip 2023, 21:31 Sam Jones chyba już o tym przebakiwal, a też nie widzę jakos u niego motywacji do aktywności. Ze Stipe chciał się bic odkąd pojawił sie temat wagi ciężkiej, nie sądzę żeby jeszcze do kogoś innego mu się chciało wyjść
Dla mnie ta walka nie ma sensu po tym jak francis zezłomował stipe, to samo było przy walce Jonesa z Ganem
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
Prez

Kurwa nadrobilem właśnie karte główną, co-main :bowdown: ale ten sędzia co dal Moreno 49-46 to chyba mocno skuty już tam siedział

Volk jaki występ, goat jak chuj w 145, czekam na rewanż z Islamem, bo czuję że łysy może smierdziela ogarnąć
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

gdzieś widziałem porównanie że Volk to nowy GSP i imo coś w tym jest
RIVALDO111
Zbanowany

Walka Jones vs Miocic jest robiona, bo to 2 najbardziej medialnych zawodników HW.

UFC od dawna to nie tylko sportowe rankingi ale i rozpoznawalność.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Mądrego to i miło poczytać
RIVALDO111
Zbanowany

KSW które uważało że Du jest za słaby na ich organizacje. Dziś wyrasta na jednego z najbardziej medialnych zawodników UFC :D

Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Kto?
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
zuperhero

Post autor: zuperhero »

instinkt pisze: 09 lip 2023, 14:54 gdzieś widziałem porównanie że Volk to nowy GSP i imo coś w tym jest
pod jakim względem? bo jeśli chodzi o styl to nie bardzo, za to jeśli chodzi o dominacje w swojej kategorii to serio nawet nie jest to nad wyrost

wgl to beka z Dricusa, skubany porusza się i uderza w takim awkward stylu jakby ćwiczył rok, a mimo to jest na tyle skuteczny, że będzie się bił o pas w ufc. w sumie oprócz tego że jest silnym bykiem, to nie wiem czy ma jakieś mocne strony i chyba między innym dlatego go lubię heh

edit:
gogi pisze: 09 lip 2023, 19:08Kto?
Spoiler

Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Jamahal Hill unfortunately informs us about rapturing his Achilles and having to take time away to heal now. He will follow in Jiri’s footsteps in vacating the title until he can come back 100 percent.
pojebana ta dywizja, ale chociaż chłopy mają jaja i nie blokują pasa jak niektóre zjeby
Awatar użytkownika
Prez

props dla Hilla, to co, Janek vs Alex o interim? czy poczekają i zwycięzcę zestawią z Prochazką o pas?
ODPOWIEDZ