Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Polska myśl szkoleniowa 1 zmiana na mecz a Steven dał już 4
> spędź pół godziny na bezwowocnych dośrodkowaniach w pole karne na nikogo
> wysokiego byka napadziora wprowadź dopiero w 85 minucie
ale co poszło nie tak
> wysokiego byka napadziora wprowadź dopiero w 85 minucie
ale co poszło nie tak
Lecha nie, Żurawia nie, tylko Marchwińskiego od początku. On w tym meczu był jak phobos, cały czas biegał, biegał ale kompletnie nic nie zapamiętasz o czym pisał i w jakim celu. Jak tylko był przy piłce to mrugałem jak dj decks.
rangersi chujowi, a lech za rzadko prowal ich skarcic.
Zbyt surowa ocena, bo dzisiaj Lech dobrze zorganizowany w obronie. Tamci parę razy za chaotycznie w kluczowych, ale i tak Lech zostawił dzisiaj przepaść pomiędzy tamtym meczem z Legią, gdzie te kilka minut Lecha zanim stracili, przedstawiało 90 minut z Vukovicem i tego co miał do zaproponowania w Glasgow.
Niby zbyt surowo, ale przydałoby się chociaż raz na te 90+ minut trafić w bramkę.
nie no, Rangersi to maszyna - super poukładany i ogarnięty zespół, nie do ruszenia bez ewidentnie dodanej piłkarskiej wartości (a jednak ani Moder, ani nwm Ishak to jeszcze nie aż ten poziom), do tego po prostu nie pozwalają przeciwnikom strzelać celnie - to już chyba czwarty taki mecz z rzędu
no kurde szkoda, ale z Tibą i Kamińskim (i trenerem) byłaby niemała szansa na punkty
no kurde szkoda, ale z Tibą i Kamińskim (i trenerem) byłaby niemała szansa na punkty
ten pusty wzrok, ból w nim zawarty...

Spoiler

♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Mql, widzę że chcesz se prowo pokręcić z własnego klubu, ale to nie do mnie z tym Żurawiem, do mnie nie. Nie będę się o nim rozpisywał, myślę że sam sobie to na spokojnie poukładasz. Cel maximum zrealizował, a cała reszta w grupie jest dodatkiem, a nie 'eurowpierdolem' jak twierdzą podpruwacze z Legii, którzy nie rozumieją tego słowa. Tamten kapitał, potencjał w grupie który co do złotówki rozpierdolili w LM, tamte porażki z Borussią też nie definiowały tego słowa. Było to cennym doświadczeniem, materiałem do analizy, do budowania jeszcze lepszej przyszłości. Szansa na strzelenie bramki była w drugiej połowie, kiedy Rangersi zaczęli na całego naciskać, ale Lech nic nie przechwytywał, a jak już coś przejęli, to tak Marchwiński albo ktośtam wyprowadzał, że na ten widok cały czas mrugam jak dj decks.
Batshuayi trochę jak Morata, z tym że dziś trzeci mecz z rzędu gol ze spalonego. Wszystkie nieuznane ofc.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
czyli forma strzelecka u niego bez zmian
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Polsat znowu przyleciał. Jak oni mają czelność w tym czasie puszczać powtórki ze słonikami w roli głównej.
- widzeszalenstwo
ja pierdole eden 
Nic porywającego Hazard i Real, ale ważne że do przodu
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Ale fajny składzik Chelsea, tylko 1 DP i to Kante, liczę że coś ruszy w ofensywie.
Lepszy byłby tylko z Giroud za Abrahama, ale nie można mieć wszystkiego.
Lepszy byłby tylko z Giroud za Abrahama, ale nie można mieć wszystkiego.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.