Formuła 1 / motorsport
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Formuła 1 / motorsport
wątpię że wypadnie, jakiś Haas się na niego znajdzie
————
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 3:00 przez sqlie, łącznie zmieniany 1 raz.
wg mnie wypada w ogóle, zespoły pewnie wolałyby kogoś za kim idzie sponsor, a Ocon poza tym, że jest Francuzem to chyba nikt za nim nie stoi, ale pewny nie jestem
Checo przedłużył z Red Bullem i zostaje do końca 26 roku
poszli w myśl zasady, że nie pozbywasz się lojalnego psa
to co, sainz do williamsa, a w audi hulk + vettel*?
*gdzieś mi mignęło info, że chciałby wrócić, ale pewnie fake
to co, sainz do williamsa, a w audi hulk + vettel*?
*gdzieś mi mignęło info, że chciałby wrócić, ale pewnie fake
a czemu nie do Mercedesa Sainz?
mercedes chce mu dac kontrakt na rok, a on chcialby dluzej
nic tylko pogratulować Perezowi takiego kontraktu, przy tym co on teraz dowoził to jest niemałe zaskoczenie
a Sainz w Audi by mnie nie zdziwił, Alpine weźmie pewne tego młodego kangura co w f2 jeździ u nich, Haas to Bearman i Ocon?
a Sainz w Audi by mnie nie zdziwił, Alpine weźmie pewne tego młodego kangura co w f2 jeździ u nich, Haas to Bearman i Ocon?
Ciekaw jestem co kierowało Hornerem przy przedłużaniu kontraktu Pereza. Stawka zaczyna powoli gonić Red Bulla i już w następnym sezonie może być potrzebny silny dwuosobowy skład. Gdy popatrzymy na top 3 zespoły - RBR, McLaren i Ferrari to ci pierwsi wypadają najgorzej pod względem siły składu. Versttapen jest najlepszym kierowcą w stawce obecnie, ale to nadal tylko człowiek, jeśli rywale będą się zbliżać to ten drugi kierowca jest kluczowy do tego by zapewnić regularne punkty do WCC, a gdyby doszło do walki o WDC, to osamotniony Verstappen będzie musiał się mierzyć sam z dwoma samochodami, podczas gdy Perez będzie się tułał po Q2 i Q3.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
————
i kogo mieliby tam wziąć innego i kto niby chciałby tam jeździć?
Sainz tam nie pójdzie, do tego stary Sainz i stary Maxa mają kosę. i kto pozostaje kto jest na tyle lepszy niż Perez i będzie chciał tam jeździć? Yuki? Riccardo też mógłby dać już sobie spokój z F1, nie mają kogo wziać
Sainz tam nie pójdzie, do tego stary Sainz i stary Maxa mają kosę. i kto pozostaje kto jest na tyle lepszy niż Perez i będzie chciał tam jeździć? Yuki? Riccardo też mógłby dać już sobie spokój z F1, nie mają kogo wziać
————
Już wolałbym tego Yukiego
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
według dzisiejszych plotek Sainz już podpisał kontrakt z nowym zespołem i przed Barceloną zostanie to ogłoszone
- zemsta1camzata
dziadek wraca do f1
Dodano po 44 sekundach:
i podobno chodzi o williamsa
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
ale zjazd Sainza
Przed nami najważniejszy wyścig w sezonie
O chuj Flavio wraca 
zjazd jak zjazd
może się okazać że to jego najlepszy ruch w karierze jak Newey się skusi na akcje zespołu
Albon i Sainz brzmi jak solidny duet
może się okazać że to jego najlepszy ruch w karierze jak Newey się skusi na akcje zespołu
Albon i Sainz brzmi jak solidny duet
długo nas trzymali w niepewności, ale już jest oficjalka - lance stroll zostaje w astonie