Niby tak, ale byłem mocno zdziwiony jak wczoraj po walce czy po drugiej rundzie mówił, że no Julka raczej to przegrała. Ja się nie znam na boksie, ale wyglądało że dobrze jej idzie, a tu facet ekspert i tak się pomylił?
Livescore IO 2024 Paryż
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore IO 2024 Paryż
Nie pomylil sie tylko wzial pod uwage sedziowanie z 1 rundy i zalozyl ze w 2 beda premiowac ten sam styl. To sedziowie byli niekonsekwentni
mundialopsychoza
tylko sędzia z Indonezji (?) był bardzo konsekwentny 
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- the badman
- Artysta
To się Polka w zapasach popisała, 13-5 wynik i minuta do końca i przegrała z Ukrainką 
Ostatnio zmieniony 08 sie 2024, 11:58 przez the badman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Korben Dallas
odniosłem wrażenie, że w tych zapasach kobiet punkty przyznaje się dosłownie za wszystko
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Kułynycz o brąz około 20:00
zaraz 4rka kobiet w kajakarstwie
- Korben Dallas
dawać dziewczyny
Dodano po 2 minutach 24 sekundach:
Szpakowski xddd
Dodano po 2 minutach 24 sekundach:
Szpakowski xddd
Anybody else want to negotiate?
NIESTETY
Szpakowski XDDDDD
Szpakowski XDDDDD
co powiedział, bo oglądałem na eurosporcie
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Pan Dariusz podpalił się brązowym medalem i pogratulował polskiej osadzie wspaniałego wyczynu, niestety popierdoliły mu się łódki...
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
obrazek poglądowy
Spoiler
- Korben Dallas
ma racje chłop, kto to widzial żeby Polska miala czarną łódź a nie białą
to były te atomówki? to czemu dziennikarze tak pierdolą i nakładają jakieś oczekiwania, jak tutaj brąz to jak widać był maks
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----