wczoraj po kwalach około 19 wbił i zrobił 2h, potem 1h przerwy i jeszcze 1h na dobitkę przed snem bo czemu nie
Formuła 1 / motorsport
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Formuła 1 / motorsport
Verstappen leci 2h stint na Nurburgringu w iRacing na rozgrzewke przed Imolą
wczoraj po kwalach około 19 wbił i zrobił 2h, potem 1h przerwy i jeszcze 1h na dobitkę przed snem bo czemu nie
-
genocidegeneral
może tam trudniej o wygraną
- Rozpierdalator

To Bearman już chyba może kombinezon Haasa zakładać bo to się musi skończyć banem dla KMaga
Błagam wyjebcie ten tor w Monaco
i magnussena dzbana
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
- Rozpierdalator
Tego ROZPIERDOLU spowodowanego przez Magnussena nawet nie rozpatrywali i bez żadnych kar 
Wyścig poza pierwszym okrążeniem chujowy oczywko
Wyścig poza pierwszym okrążeniem chujowy oczywko
Za to okoń za znacznie mniej groźny incydent +5 pozycji do wyścigu w kanadzie i 2 pkt. karne, logiczne XD
Na chuj rozdają te punkty jak na końcu i tak nie mają jaj zbanować typa
Na chuj rozdają te punkty jak na końcu i tak nie mają jaj zbanować typa
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
McLaren zjebał strategie dziś, pewnie i tak by było ciężko wyprzedzić ale w pewnym momencie było okienko pod stop za free 
ja szczerze to nie wiem czy byłbym za karą dla Magnussena
pierwsze okr (gdzie zwykle trochę inaczej się rozpatruje takie sytuacje) na zjebanym torze i przede wszystkim Perez miał z lewej miejsce więc
Ocon natomiast próbował ziomka wcisnąć w ścianę gdzie wgl nie było miejsca, nie wiem jak to można nazywać mniej groźnym incydentem
ja szczerze to nie wiem czy byłbym za karą dla Magnussena
pierwsze okr (gdzie zwykle trochę inaczej się rozpatruje takie sytuacje) na zjebanym torze i przede wszystkim Perez miał z lewej miejsce więc
Ocon natomiast próbował ziomka wcisnąć w ścianę gdzie wgl nie było miejsca, nie wiem jak to można nazywać mniej groźnym incydentem
Znacznie mniejsza prędkość, stąd uważam że nawet wciśnięcie w ścianę ziomka nie było tak groźne choć nadal niebezpieczne i też to było na pierwszym okrążeniu.
Perez jechał środkiem, tylko to Magnussen odbił się od ściany i w niego wjechał. Inną sprawą jest to, że w ten zakręt to by się we dwóch nie zmieścili, ale całe zdarzenie miało miejsce na prostej, a nie w zakręcie.
Perez jechał środkiem, tylko to Magnussen odbił się od ściany i w niego wjechał. Inną sprawą jest to, że w ten zakręt to by się we dwóch nie zmieścili, ale całe zdarzenie miało miejsce na prostej, a nie w zakręcie.
————
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 2:58 przez sqlie, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie, to Ferrari nie jest zainteresowane nim
————
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 2:58 przez sqlie, łącznie zmieniany 1 raz.
to co, papa strol rzuci kanadyjskie dolarsy?
- zemsta1camzata
ocon wypierdala z alpine po sezonie
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
niech wypierdala w ogóle z F1
Płakać nie będę XD