Liga Mistrzów i Liga Europy

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
mql
Moderator

Re: Liga Mistrzów i Liga Europy

Post autor: mql »

ale zajebiście tak sobie awansować wiosną w europejskich pucharach :cool:

teraz coś fajnego wylosować tylko, ale kurde nie wiem czy West Ham bo mogę nie zdążyć paszportu wyrobić. ale rywale albo sensowni marketingowo i podróżniczo typu West Ham, Nice, czy mimo wszystko Alkmaar - albo nie stanowiący zbyt trudniej przeszkody, bo obie tureckie ekipy, Djurgardens czy bratysławski Slovan az takimi mocarzami nie są, plus Turcy w LKE niekoniecznie mogą chcieć grac once de galą walcząc w lidze. przypał byłby tylko znowu z Villarrealem, bo po chuj powtarzać
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Nie no najlepiej slovan, potezny kibicowsko mecz w Bratysławie a sportowo do zrobienia, WHU lepiej w 1/4 trafić ;)

W ogóle Polska na 13 miejscu w punktach w tym sezonie :shock:
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

Union Berlin - Union Saint-Gilloise
Sevilla - Fenerbahçe
Juventus - Freiburg
Bayer Leverkusen - Ferencváros
Sporting - Arsenal
Manchester United - Real Betis
AS Roma - Real Sociedad
Shakhtar Donetsk - Feyenoord
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

9 marca na Łazienkowskiej Szachtar zagra z feye

Dodano po 48 minutach 45 sekundach:
A więc Szwedzi
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Bodziø/Meble jebnęliśmy, to i IKEĘ się poskłada xD

Obrazek
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

no imo Lech nawet lekkim faworytem, tamci też ligę dopiero w kwietniu zaczynają, a jednak Bodo/Glimt to już jakaś marka w przeciwieństwie do Szwedów.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Djurgarden ładnie rozjebalo w grupie, ale składem nie straszy jakoś specjalnie, a do tego będą jeszcze przed sezonem - nie ma się czego bać (poza rosnącymi cenami biletów do Sztokholmu)
pardon

Post autor: pardon »

djurgadens z nastoletnim kimem kallstromem cm4 pamietamy
Spoiler
zartuje huja pamietam, ogrywalem te wersje pare lat po
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

@mql dawaj do mnie na promik :oops:
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
potter

Stéphanie Frappart (Francja) została wyznaczona na sędziego głównego pierwszego spotkania 1/8 finału Ligi Konferencji Europy, w którym Lech Poznań zmierzy się ze szwedzkim Djurgårdens IF.
Pierwszy raz kobieta jako główny sędzia na polskich boiskach?

A Frankowski idiota na mecz Anderlecht v Villareal
Ostatnio zmieniony 07 mar 2023, 11:59 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

bardzo możliwe

swoją droga dosłownie przedwczoraj się zastanawiałem z kumplami jak obrażać z trybun panią sędzię, znowu wywołalem wilka z lasu eh
Awatar użytkownika
kid

Post autor: kid »

z kolei na murawie glupio jej na przyklad wyjebac
crl

Post autor: crl »

Pani Stephanie to świetna sędzina i oby prowadziła jak najwięcej spotkań w Europie
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

mql pisze: 07 mar 2023, 11:57 bardzo możliwe

swoją droga dosłownie przedwczoraj się zastanawiałem z kumplami jak obrażać z trybun panią sędzię, znowu wywołalem wilka z lasu eh
ja wiem że skala nie ta, ale w moich stronach dość powszechne jest wrzucenie sędzin na linię przy okazji rozgrywek klas b/a/okręgówki, i praktycznie nikt nigdy wulgaryzmami takich dziewczyn nie obrażał (pomimo tego, że bardzo często ich decyzje były mocno.... zabawne i absurdalne). zazwyczaj padały teksty typu "do garów", "spalonego to ty masz w kuchni, ale kotleta" etc., ale żeby od kurew jechać to nie zdarzyło mi się usłyszeć.

pamiętam, jak po przerwie w rozgrywkach spowodowanej covidem byłem na meczu, i na linii sędziowała młodziutka dziewczyna wyglądem i aparycją przypominająca jole rutowicz (łącznie z przykrótkimi, odsłaniającymi pośladki spodenkami, które oczywiście przykuwały uwagę najbardziej). co się okazało, pani ta najprawdopodobniej kursy sędziowskie robiła "zdalnie" (w czasach covida to było bardzo powszechne), i nie miała zielonego pojęcia o zasadach gry w piłkę - do tego stopnia, że nie potrafiła określić kiedy jest spalony, więc machała chorągiewką w randomowych momentach XD arbiter główny po ok. 15 minutach spotkania przestał zerkać w jej kierunku, i sędziował za nią. i nawet wtedy, kiedy jej decyzje były po prostu absurdalne (nie mówiąc już o sporym wpływie na przebieg wydarzeń na boisku), to była bardziej wyszydzana niż wprost jechana do spodu od najgorszych
Awatar użytkownika
mql
Moderator

props za takie postępowanie naturalnie

zresztą trzeba odrożnić tłumne poryki niezadowolenia na wielkim stadionie (w czym chętnie biorę udział, nie ma co ukrywać), które do tego są jeszcze bardziej niezrozumiale dla arbitra w europejskich pucharach przez barierę językową od obrażania jednak zdecydowanie w gorszej sytuacji się znajdujących pasjonatów biegających z gwizdkiem i plastikowymi kartami w liczbie dwóch po kartofliskach okolicznych. tego bym nie zrobil nigdy, bo mam wrażenie, ze kazdego sędziego biegajacego po b-klasowych boiskach trzeba by obsypać złotem raczej niż solidną kurwą jebaną - tak czy siak niezrozumiale dla mnie jest, ze ktokolwiek się odważa na taką robotę za psi hajs i wysokie ryzyko wpierdolu na jakieś dziurze zapadłej od piłkarzy równie zapadłych o dziwnie podobnych rysach twarzy (kiedyś za młodego piłkarza trafiłem na taką podpoznańską ekipę bambrów, no spokojnie z poł składu wyglądało identycznie, a kolejnych paru bardzo podobnie - domorośli bracia Gancarczykowie uskutecznili marzenie starych Gancarczyków)
Awatar użytkownika
kid

Post autor: kid »

bez kitu. ciekawostka, juz nawet abstrahujac od fenotypu biegacza boisk polskich lig okregowych (ktory jest faktem niezaprzeczalnym i powinien byc odntowany przez wspolczesna antropologie): w sasiedniowioskowej druzynie pare lat temu latalo czterech braci z jednej maci oraz ich wuj, a na tym udzial rodziny (naziwsko przemilcze bo moga to czytac) w strukturach tego klubu sie nie konczyl
Bartuz

Post autor: Bartuz »

crl pisze: 07 mar 2023, 12:23 Pani Stephanie to świetna sędzina i oby prowadziła jak najwięcej spotkań w Europie
Zacznij oglądać Ligue1 to zmienisz zdanie :rotfl:
Awatar użytkownika
potter

Przynajmniej tyle dobrego że od tej rundy będzie już VAR w tej Lke z tego co pamiętam, to może jakoś wybroni panią Stefanię, bo nie ma ona dobrego czasu ostatnio
crl

Post autor: crl »

Bartuz pisze: 07 mar 2023, 15:42
crl pisze: 07 mar 2023, 12:23 Pani Stephanie to świetna sędzina i oby prowadziła jak najwięcej spotkań w Europie
Zacznij oglądać Ligue1 to zmienisz zdanie :rotfl:
czyli ewidentnie sędzina turniejowa i ma wjbn na ligę farmerów
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Jak Baya nie wygra tej edycji LM to mogą sobie pluc w brodę. Co mają kadre do reszty stawki to panie mój.

Chyba tylko City ma jakiekolwiek szanse ich powstrzymać przed triumfem..
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
ODPOWIEDZ