Mata
Re: Mata
Te kapki padaka, ale może jakaś presja przed kamera, tez jak się zawsze chciałem popisać jakimś elastiko przy dupencjach to kaka wychodziła
Albo to jakaś gra aktorska typu ishowspeed, albo mu kolana zespawało bo nitro inhaluje jak Maj00r, albo w Warszawie taki poziom reprezentuje szkołę na zawodachCo Mata ma wspólnego z piłką nożną?
Michał jest Warszawiakiem, więc chcąc nie chcąc zna się choć trochę na piłce nożnej. Reprezentował swoją szkołę w zawodach, jak wspomina na „100 dni do matury”. Od 2016 do 2018 był związany z amatorskimi drużynami w niższych warszawskich ligach Playarena. FC Pędzące Jaguary oraz Garda Warszawa miały zaszczyt mieć 20-latka w swoich składach. Ogólnie polski raper zdobył w dwóch sezonach aż 9 bramek!
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Do kamer chyba powinien juz przywyknąć, a on sie rusza jakby z trudem walczył o kontrolę nad poszczególnymi częściami ciała. Może sie nie znam i teraz gówniaki tak mają, w końcu tyle sie mówi o epidemii otylosci, ze sportów nie uprawiają itd
Hę? Te skurwysyny to się na wszystkim znają.oldschool pisze: ↑06 sty 2026, 1:36Co Mata ma wspólnego z piłką nożną?
Michał jest Warszawiakiem, więc chcąc nie chcąc zna się choć trochę na piłce nożnej. Reprezentował swoją szkołę w zawodach, jak wspomina na „100 dni do matury”. Od 2016 do 2018 był związany z amatorskimi drużynami w niższych warszawskich ligach Playarena. FC Pędzące Jaguary oraz Garda Warszawa miały zaszczyt mieć 20-latka w swoich składach. Ogólnie polski raper zdobył w dwóch sezonach aż 9 bramek!
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
- rozklad_gaussa
nie wierze, ze oldskul nie dopisal tego zdania sam xd
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Nie mieli nikogo lepszego do tej ekipy zeby juz Mata mial grac? Czy chodzi o promocje sportu? (co byloby logiczne w sumie dla nieznanego sportu)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Niestety tylko w Warszawie się gra w piłkę kopaną, w innych jest to sport niszowy i tam młodzi ludzie spędzają wolny czas głównie głaszcząc krówki, i nie mogli dać nikogo innego młodego dynamicznego z innego miasta
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
w ogole troche przepasc w umiejetnosciach jak do maroka wzieli losowego araba z brukseli (pzdr walid propsy za 4 bramki z kolumbia) a do polski takiego mate 
Dodano po 37 sekundach:
(i niestety nie piszemy o juanie ktory bylby jakims cudem naturalizowany na polaka)
Dodano po 37 sekundach:
(i niestety nie piszemy o juanie ktory bylby jakims cudem naturalizowany na polaka)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Jak oni wszyscy do klepiska i skórzanej piłki przywyczajeni, na stołecznym orliku taki delikwent nie kopnie prosto na 2 metry, a biega jak Koterski w Ajlawju. Musiał to być normalny człowiek ze stolicy, czemu akurat Mata też nwm
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować