Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
przedszkolanek

Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Post autor: przedszkolanek »

swoją drogą prześmieszne jest to przeświadczenie stanowskiego o swojej zajebistości i wyższości względem takiego fame mma w sytuacji, gdy robi kontent na bardzo zbliżonym poziomie xDD
oyche

Post autor: oyche »

przedszkolanek pisze: 22 lis 2020, 17:14 ej, kiedy przegapiłem ten moment, w którym kanał sportowy się zamienił w taki biedapatostream jak wczoraj ze stanowskim rzucającym popcornem czy co to tam było? parę miesięcy nie śledziłem i w lekkim szoku byłem, w którą stronę po poszło
haha ja pierdole :bowdown: ten mumin w okularach co sie odpalil najlepszy
pardon

Post autor: pardon »

najpierw stan futbolu w tvp, potem kotleszka dzielacy obowiazki miedzy weszlo, kanal sportowy a tvp, potem borek i teraz wawrzyniak bedacy na kontrakcie zarowno w tvp jak i kanale sportowym, a dzis marek szkolnikowski w misji futbol.

ja pierdole :oops:
Bakan

Post autor: Bakan »

Ja już mam taki przesyt tego wszystkiego, że oglądam już tylko materiały Weszło. Liga Minus, Quiz i Stan Futbolu.

Ps. Rozważam jeszcze sprawdzenie nowej Sekcji Piłkarskiej bo niedoceniany program a dużo treści + Wilkowicz fajny dziennikarz.
Awatar użytkownika
pigment

Post autor: pigment »

Ja Wilkowicza to chyba cenie najbardziej z całego środowiska mega się rozwinął pamiętam jakim bezbekiem potrafił być jeszcze parę lat temu w magazynie ekstraklasy w TVN.No i pięknie ora tego marniaka Rudzkiego
Awatar użytkownika
Ybnaldo

Post autor: Ybnaldo »

Możesz przybliżyć skąd wziął się ich konflikt?
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Bo się nie wypowiedział na temat Włodarczyka i tego co zaszło w redakcji PS
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

jeżeli dobrze pamiętam to był wówczas naczelnym w PS, jeśli się mylę to mnie poprawcie, i Wilkowicz sugerował, że jako naczelny powinien podjąć pewne kroki

dzięki @Krynew za sprostowanie ;)
Ostatnio zmieniony 24 lis 2020, 20:55 przez Prez, łącznie zmieniany 1 raz.
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
pardon

Post autor: pardon »

Bakan pisze: 24 lis 2020, 7:47 Ja już mam taki przesyt tego wszystkiego, że oglądam już tylko materiały Weszło. Liga Minus, Quiz i Stan Futbolu.

Ps. Rozważam jeszcze sprawdzenie nowej Sekcji Piłkarskiej bo niedoceniany program a dużo treści + Wilkowicz fajny dziennikarz.
no mi raczej chodzilo, ze jestesmy swiadkami nieformalnego sojuszu szkolnikowskiego i stanowskiego, o czym malo kto chce glosno powiedziec.

a jeszcze w mojej wyliczance zabraklo tego chujowego magazynu ligowego z tralka i zewklakowem, ktory byl jednoczesnie emitowany na tvp sport i w kanale sportowym dx

wilkowicz faktycznie baardzo sie wyrobil i obecnie to czolowka dziennikarzy, ktorzy o pilce potrafia powiedziec cos niesztapowego i spoza waskiego kontekstu. cos jak zelazny i stec choc ten drugi po slynnym wywiadzie z pilka i latce pismaka z gazety wyborczej raczej nie ma najlepszych notowan i uciekl z mainstreamu. a pomyslec, ze jeszcze kilka lat temu wraz z polem i wolowskim prowadzili bodaj najpopularniejsze pilkarskie blogi w pl :oops:
Ostatnio zmieniony 24 lis 2020, 18:26 przez pardon, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Prez pisze: 24 lis 2020, 13:11 jeżeli dobrze pamiętam to był wówczas naczelnym w PS, jeśli się mylę to mnie poprawcie, i Wilkowicz sugerował, że jako naczelny powinien podjąć pewne kroki
Blisko, ale to było tak, ze naczelnym był wtedy Pol, ale on nie wiedział o tej sytuacji nawet, bo wówczas Koprowiak zgłosiła to Rudzkiemu, który tam był wicenaczelnym i on to wtedy chyba wyciszył. Pol zresztą mówił, że chujowo wyszło, bo poczuł się, że był słabym naczelnym skoro z takim problemem nie przyszła do niego i dopiero dowiedział się o akcji z jej wywiadu. Sam Nudzki się wytłumaczył raz, ze jeszcze nie może sie odnieść do sytuacji, bo obowiązuje go zakaz wypowiadania się odnosnie PS przez jakiś okres, natomiast chyba już dawno minął, a on wciąż ani razu nie skomentował tamtego zdarzenia.
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
pigment

jebać ten zakaz, słucham sobie w newoncne jego gadki o książce werner i kołodziejczyka i tego jego sentymentalnego pierdolenia i nie wierze .Typie płaczesz nad losem kobiet w Srebrenicy a nie potrafiłeś się zachować jak facet wobec kobiety w WWA ?Jebać cie
Awatar użytkownika
KejMart

Post autor: KejMart »

Wilkowicz, Żelazny, Ćwiakala i typy z Eleven chyba tylko oni mają jeszcze coś ciekawego do powiedzenia. A nie sztampowa gadka całej reszty. Najbardziej ostatnio wkurwia ta wyniosła gadka Borka który ojcowskim tonem pierdoli te swoje prawdy objawione. Kiedyś jarałem sie Misja Futbol czy Stanem Kadry teraz już nie pamiętam kiedy całe obejrzałem. A i szkoda ze juz nie ma na Foot Tracku programu o lidze angielskiej bo Zachodny też bardzo spoko tam wypadał.
Awatar użytkownika
pigment

Ta Żelazny daje rade i ta cała ekipa zgromadzona w okół niego typu zachodny(71 :bowdown: )czy gomołysek jest ciekawa aczkolwiek Borek atencjusz mocno pikujacy
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ale co jest złego we współpracowaniu z TVP Sport? Szkolnikowski może i ma ego wyjebane, ale przecież ogarnął tam ładnie i dziś np. Polsat nie ma podjazdu do TVP Sport. I nie mówię tylko o prawach sportowych, bo wiadomo że skupują za nieswoje pieniądze, ale np. właśnie takie programy czy studia meczowe, pozbycie się starych Engelów i Gmochów, to naprawdę dużo plusów można znaleźć.
W sensie mogę kumać, że jest już za dużo tych programów i też nie oglądam ani Stanu Futbolu ani Misji Futbol, ale no właśnie to nie trzeba tego oglądać przecież.

A Kanał sportowy dobre układy ma też i z C+ skoro Borek i Smoku tam komentują, a w KS pojawiają się Lipiński, Orłowski i tego typu ludzie z Canału. Pewnie i Twaro i Ćwiąki by byli czasami tylko, że mają umowę z Fortuną a tamci z etoto to się blokuje.

Pol dziś na hejt parku z Lotkiem zapowiedział, że Borek poprowadzi HP w piątek z absolutnym czempionem w swojej kategorii. Pewnie Błachowicz, no ale skoro już nie mają umowy z Okocimiem to chyba nic nie stoi na przeszkodzie żeby Mati prowadził hejt parki.
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

potter pisze: 25 lis 2020, 2:39 czy studia meczowe, pozbycie się starych Engelów i Gmochów, to naprawdę dużo plusów można znaleźć.
To na plus, ale potem zastąpił ich Sebastianem Milą, a mecze dalej współkomentuje Juskowiak :lol:
Ale poza tym wykonał dobrą robotę.

Te Misje Futbol czy Stany Futbolu na początku mogły robić jakieś tam wrażenie jak przecierały szlaki; pierwsze poważniejsze programy na YT które odpalasz kiedy chcesz, towarzystwo też jak na tamte standardy zbierało się ciekawe, w Stanie jeszcze Zarzeczny. Dzisiaj beka z oglądania tego, '20 to nie '15, jak ktoś się interesuje piłką to nie ma najmniejszego sensu odpalać, namnożyło się programów, każdy musi mieć swój, wszędzie przewijają się te same mordy, jedni zapraszają drugich. Nuda jak rap, no chyba że oglądasz sobie tylko reprezentację i ligę mistrzów, to może wtedy ma to sens. Jak chcesz się dowiedzieć czegoś ciekawego to odpalasz magazyn konkretnej ligi gdzie masz ekipę, która jest w nią totalnie wkręcona i w środku nocy wyrecytuje ci kadrę ostatniej drużyny w lidze, taka jest moja prawda futbolu, a nie kurwa dyskusja Borka z Kowalem czy jakoś tak
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Awatar użytkownika
KejMart

Dokładnie jak ogarniasz piłkę na bieżąco to oni z siebie nie są w stanie Ci nic powiedzieć co Cię zaskoczy. A jak odpalisz np Calcio Trucka to te mordki kurwa wiedzą wszystko na ten temat. Również lubiłem posłuchać Urbana jak mówi o Bundes bo typ był w stanie nawet Matthausa zaskoczyć.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

No właśnie to jest troche problem Kanału Sportowego. Treści pod względem ilości jak dla futbolowych świrów, ale mało interesujących rzeczy dla tych świrów, bo dużo oczywistości. Ofc ja też lubie czasami obejrzeć coś z banałami bo dobrze się słucha, więc czaje że ktoś lubi sobie obejrzeć, ale imo to jest problem KSu przez który wszyscy jak tako wrócili do komentowania czy tam czego innego
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Ybnaldo

Post autor: Ybnaldo »

svnchez pisze: 25 lis 2020, 8:56 ale potem zastąpił ich Sebastianem Milą
Najgorszym "ekspertem" to jest Tomasz Kłos. Chłop bulgocze jakieś niepoprawnie poodmieniane zdania budowane na bezokolicznikach, męcząc się przy tym jak podczas meczu. Zanim zdąży rzucić jakiś banał to już piłkarze wracają z szatni na murawę. :bag:
Awatar użytkownika
KejMart

A Radek Majewski ? On sam przyznał że nie ogląda piłki a teraz komentował mecz i wyczytał że Cech grał w Rennes więc może napisał smsa do nich by Ci sprzedali go do Chelsea. I wiele innych kwiatków.
Widzicie kogoś co gra jeszcze w piłeczkę i by się sprawdził w roli eksperta? Może Fabiański lub Piszczek?
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Piszczek podobno ma smykałkę trenerską i dobrze czyta i analizuje na bieżąco wydarzenia boiskowe, dużo w piłce też przeżył, a jeszcze więcej widział. to mogłoby być ciekawe
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
ODPOWIEDZ