OFFTOPIC SERIALOWY

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Re: OFFTOPIC SERIALOWY

Post autor: badi »

Luxair pisze: 29 wrz 2023, 10:03Bez przesady
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Luxair pisze: 01 paź 2023, 13:52 Odpaliłem wczoraj LEGION S01E01 i to jest fe-no-me-nal-ne. Jeśli pozostałe odcinki będą trzymały poziom i nie będzie żenujących cameo to będzie to chyba najlepsze co wyszło ze stajni Marvela
Pierwszy sezon pamiętam fajny i również byłem pod ogromnym wrażeniem, a potem już jak dla mnie odkleiło ich zbyt bardzo. 2 sezon dużo dużo słabszy
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Tak tylko napisze zjak ktoś jeszcze nie ma totalnie w dupie uniwersum SW to nowa Ahsoka to gowno obesrane, może nie poziom Obiwana ale niemal tak samo głupi, za to chujowej zagrany
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ależ Meryl Streep wniosła Only Murders in the building na jeszcze wyższy poziom, kapitalny trzeci sezon po nieco słabszej dwójce. A już zapowiedzieli kolejny, fajno fajno.
Awatar użytkownika
frikz

Post autor: frikz »

Oglądaliście słoneczną włócznie? Pamiętam jak się bałem Zaaka tego huja czarnego
styl zakręcony jak czas akkusativ
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Lupin s3 wleciał na N jakby kogoś
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
moody

Post autor: moody »

Obrazek

pozytywne zaskoczenie. glownymi postaciami rapujaca nastolatka i spolecznosc romska - brzmi jak przepis na flopa, a tu nie dosc, ze oglada sie bez przypalu, to jeszcze nie brakuje scen zrobionych na naprawde wysokim poziomie, np.
Spoiler
proba samobojcza ojca przeplatana goleniem lba mlodej z soundtrackiem w postaci remixu "barbie girl" aqua, niezle combo :bowdown:
zajezdza w tej kwestii momentami euphoria. z panii zofii jastrzebskiej nie wiem czy polska zendaya wyrosnie, ale udzwignela glowna role, a poza tym bardzo przystojna baba

dla odmiany druga nowa netflixowa rzecz na rapie, czyli 'freestyle' z musialowskim - kiepskie
Awatar użytkownika
potter

imo za dużo tego rapowania, kiepskiego dodajmy (chyba że jest ktoś fanem tej Ryfy Ri), ale tak poza tym to jest okej.
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

te wstawki rapowe to szczyt żenady przecież, dajcie spokój guys
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
moody

Post autor: moody »

postac ktora jest nastolatka nawijajaca swoje pierwsze wersy w zyciu powinna nakurwiac po 3 flow na zwrote jak lil wayne czy co? Jej rap rzeczywiscie jest przecietny (nikt nie napisal, ze jest inaczej) ale wlasnie tak to powinno wygladac u nowicjuszki, wiec akurat o to nie kumam przypierdolki. Zreszta chyba nikt nie odpala serialu w celu posluchania rapu na wysokim poziomie
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

oliwka brazil jakoś dawała radę od początku także marne tłumaczenie
Awatar użytkownika
potter

Nie podobał mi się trzeci Belfer, muszę już sobie dać spokój z tymi kryminałami gdzie zawsze jest jakaś akcja wśród młodzieży, gdzie sprawy nie rozwiązuje tylko policja, ale jeszcze ktoś poboczny, że przeważnie główną prowadzącą z policji jest samotna matka z dzieckiem, a komisariaty wyglądają ciemno i obskurnie, a komendant jest oczywiście umoczony; takie to już schematyczne że niczym mnie nie zaskakują. A jak dodamy do tego jeszcze Stuhra i Gąsiorowską, których jakoś niezbyt cenię za aktorstwo to wychodzi takie miałkie, nudne i niestrawne gówno.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Obejrzałem obydwa sezony Hierro. Bardzo fajny kryminał z Hiszpanii. Nie męczy, ciekawe postacie, są pewne sprawy oczywiste a są i takie które zaskakują. Z rzeczy najistotniejszych, główna bohaterka jak na 5 dyszek całkiem ruchable imo.

https://www.filmweb.pl/serial/Hierro-2019-809761
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Obrazek
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Belfer do zapomnienia. Finał jeszcze przede mną, ale nic tego nie uratuje.

Z nowości to polecam brytyjski Bodies na NF. Taka wersja lajtowa Dark.
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

@trez
Coś jak Dark i w dodatku z Wielkiej Brytanii? Biorę w ciemno.

Tylko to jest miniserial, czy będą następne sezony?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Reklamowany był jako miniserial. Ale niewykluczone, że mogą dokręcić drugi sezon. Oby nie xd
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

badi pisze: 23 paź 2023, 13:06 Obrazek
Ziomie ona ma over 50

Obrazek
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Obejrzałem pierwszy sezon Walking Dead, niestety to, na co przymknąłem oczy w pierwszym odcinku, jest powielane w kolejnych. Wiem, że to serial o zombie, ale niesamowicie mnie irytują durne zachowania, luki (w stylu postoju z powodu zepsutego auta, gdzię w międzyczasie ktoś umiera, po czym oni bez żadnej naprawy wsiadają i jadą autem dalej, a tego jest duzo dużo więcej) i operomydlane wstawki. Czytałem, że późniejsze sezony są słabiutkie, ale skoro wkurwiam się już teraz (wczoraj zacząłem drugi sezon i znowu bzdury, przeczesuja teren szukajac dziewczynki, specjalnie w wiekszym gronie, to myslale, ze beda szli szeroko by spenetrowac jak najwiecej terenu, a oni wężykiem :lol: ), to warto jeszcze w ogole dawać szanse?
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Nie warto
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
ODPOWIEDZ