Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: Sportowy Offtopic
to kurwa trzy mecze otwarcia?
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
-
genocidegeneral
tak, oraz de facto sześciu gospodarzy XD
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
czyli co Urugwaj, Paragwaj i Argentyna sobie kupiły darmowy wjazd na ms, ale popierdolone
a czy to nie jest przypadkiem uklon wobec mundialu 1930 na stulecie
- ConeyIsland
Yy jak
A z racji że w 2030 nic nie zagrają w Azji, to cyk w 2034 do ZEA (właśnie zgłosili kandydaturę).
przecież to jakiś poroniony pomysł z tymi meczami otwarcia, jeszcze Urugwaj sam może by jakoś przeszedł ale pozostałe 2 kraje jak i cała koncepcja to jakiś pomysł za który ktoś skasował pewnie dobrą łapówkę za ich kandydaturę i w ramach rekompensaty coś takiego wymyślili
że mecz otwarcia w urugwaju (gdyby oczywiście się zakwalifikował) na cześć 100 lat mundialu, bo pierwszy i organizowali, i go wygrali to jeszcze ok, ale po huj ten paragwaj i argentyna
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
No tak jak pisałem kraje te + Chile złożyły wspólną kandydaturę oczywiście odnosząc się lzawo do 1930 więc pewnie jacyś decydenci uznali że całe mistrzostwa to tyle to nie ale w momencie gdy takie tribute są modne a w łapę już pobrane to GENIALNYM pomysłem będzie zrobić tam 3 mecze by totalnie rozpierdolic i tak turniej ktory bedzie bedzie mial milion faz przedwstepnych, już widzę to Senegal-Iran grane w Paragwaju na otwarcie
Pozdrawiam te druźyny, które będą musiały zapierdalać na wycieczkę w związku z tymi spotkaniami
Znając życie będzie to Polska
Co za różnica i tak nie wyjdą, a przynajmniej ameryke pld zobaczą
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Albo Arabii Saudyjskiej skoro odpuścili temat 2030.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
losowy rzecz- właśnie wpadłem na info o wspólnej szkółce treningowej, uwaga clarenca seedorfa i chabiba nurmagomvedova XD
https://www.arabnews.com/tags/seedorf-k ... mance-club
https://www.arabnews.com/tags/seedorf-k ... mance-club
Spoiler
czy mógłby mi ktoś polecić jakiś ściągacz, stablizator na kolano, który nadawałby się do grania w kosza? Mam ogólnie problem z więzadłami i rzepką, kolano rozjebane x lat, ale grać jakos trzeba i pomyślałem o małej pomocy dla stawu :|
- scam_sakawa
Nie polecę stabilizatora, ale spytam - byłeś kiedyś z tym problemem u fizjoterapeuty? Wiesz, co Ci dokładnie dolega?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.