Fifa
Moderator: con shonery
- Korben Dallas
Re: Fifa
Sprawdź w ustawieniach czy masz ustawione "Własne" czy coś takiego, jeśli tak to zmień na Klasyczne czy na jakie tam zawsze miałeś
Anybody else want to negotiate?
Dzięki ziom, znalazłem przyczynę. Ja gram nadal na starych ustawieniach pada, nie potrafię się przestawić. Więc stworzyłem nowe ustawienia WŁASNE B i działa R3 do ruchu bramkarzem i R2 do zmieniania zawodników. Git.
Rush jest naprawdę spoko, jak ludzie nie afkują.
Rush jest naprawdę spoko, jak ludzie nie afkują.
- bloodyhell
rush zajebisty ale jak masz ekipe swoją bo z randomami jest tragedia
- Korben Dallas
prawda, Rush zajebisty, zwłaszcza jak jeszcze trafisz na kumatych co i spełniają wymagania dotyczące lig lub narodowości poprzez wybór odpowiedniego grajka, i umieją podać oraz cofnąć się w samej grze
na szczęście znacznie częściej trafiam jakoś na ogarów, ale wiadomo, kilka razy ręce opadają na randomów xd
na szczęście znacznie częściej trafiam jakoś na ogarów, ale wiadomo, kilka razy ręce opadają na randomów xd
Anybody else want to negotiate?
ostatnio nostalgiczny powrót do karierki w fifce 13 i grywam sobie po pare meczyków wieczorami
taki składzik ulepiony po odholowaniu tych wszystkich soldadów i innych banegów
prawa strona w obronie jeszcze do przebudowy, ale i tak jest elegancko
a wanyama to top dzików
pondro dla oldskulowych graczy
taki składzik ulepiony po odholowaniu tych wszystkich soldadów i innych banegów
Spoiler

pondro dla oldskulowych graczy
- ebismolarek
Co przypomniał chłop... Piękne wspomnienia z karierki w fifie 13, to już nigdy nie wroci ehhh
- bloodyhell
ale w jaki tryb grasz, ut czy towarzyskie? jak chcesz core mechaniki gry poznać to najprościej na towarzyskich bo szanse pod kątem składu są mniej więcej wyrównane a też poziom w tych ligach widać że idzie stopniowo do góry. w przypadku UT niestety najważniejszy jest mocny team więc nauczenie się gry jest sporo trudniejsze
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... 7naPVslNrC
tu masz za free spoko poradniki jak chcesz cos podskillować ale generalnie to trzeba dużo grać żeby skill jako tako poszedł do góry
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... 7naPVslNrC
tu masz za free spoko poradniki jak chcesz cos podskillować ale generalnie to trzeba dużo grać żeby skill jako tako poszedł do góry
fifa 17 była ostatnią grą, w którą grałem. W tamtym tygodniu zagrałem z nim kilka meczów w tę 25 i kurwa konstruujesz akcję, starasz się, a przeciwnik bierze Viniciusia i napierdala z 30 metrów, a Mbappe czy inny murzyn pół boiska przebiega
Dziękuję za przypomnienie, dlaczego porzuciłem to gówno.
Główki Mandzukica albo Benteke w 14 były mniej wkurwiające niż to
Dziękuję za przypomnienie, dlaczego porzuciłem to gówno.
Główki Mandzukica albo Benteke w 14 były mniej wkurwiające niż to
Ostatnio zmieniony 30 sty 2025, 16:18 przez kapper1, łącznie zmieniany 1 raz.
- ConeyIsland
Oho. Jakbym widział siebie przerzucającego się z grania w PES / eFootball na Fifę przez sieć. Na chuj myśleć o taktyce skoro rywal umie prawym drążkiem dryblować?
Naprawdę dobry trailer. Oby tylko UT nie umarł po kilku miesiącach

- Cz4rny1337
- Moderator
- zemsta1camzata
Umrze po kilku tygodniach xD
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- bloodyhell
pierwsze realne promo na black friday wchodzą
zeby jakkolwiek zbić cene to mozesz pokupować doładowania portfeli psn, często wlatują na stronach typu kinguin czy co tam jeszcze jest jakieś deale gdzie jest doładowanie portfela 100zł za 85
zeby jakkolwiek zbić cene to mozesz pokupować doładowania portfeli psn, często wlatują na stronach typu kinguin czy co tam jeszcze jest jakieś deale gdzie jest doładowanie portfela 100zł za 85