Belmondo
Re: Belmondo
Ciekawe co on tam recytuje na tym zdjęciu, pajac. Nic z niego nie będzie medialnie, chyba że to jakieś super prowo.
Dokładnie to samo chodzi mi po głowie i oby się sprawdziło.. poki co od 3h nadrabiam cała historie od początku i pięknie mija czas w pracy
Myśle ze w obliczu tego wszystkiego co się zadziało w ostatnim czasie będzie w chuj osób które będą chciały iść na koncert ale.. ze wzgl. na Młodego G.
Anyway, chyba zaryzykuję i kupię bilet, bo zostały prawie 3 tyg a tutaj w 3 dni wszystko do góry nogami się wywróciło.
-
ksiazenieporzadek
no ale przecież nawet koncert z belmondo fizycznie wyglądały tak, że gsp rapował a belmondo był z playbacku i jedynie tam stał i rzucił jakimś niezrozumiałym słowem xD
zrobi ktoś skrót 90 stron?
bo nie wiem ocb
no tak pojda
up, bylem na koncercie, oprocz tego, ze byla obsuwa to normalnie caly czas rapowal, widac bylo ze porobieni ale na zajawie
up, bylem na koncercie, oprocz tego, ze byla obsuwa to normalnie caly czas rapowal, widac bylo ze porobieni ale na zajawie
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
To wszystko jest tak absurdalne i wydawało mi się, że nic mocniejszego nie jest w stanie się wydarzyć, a kolejne godziny pokazują tylko, jak bardzo się mylę 
- maly mefedronik
Belmondziak złamał kodeks Mobbyn kąpiąc się w wannie Rafalali, po tym jak walnął z dychy i koncerty z nim nie będą odbywane, bo GPS wyrzucił go ze składu. Reszta to zwyczajowe przepychanki, o to kto robił loda transom. Przy okazji potwierdziło się prorocze "Napisałeś, że ma piękne stopy, nie zamoczysz tu nigdy kolby. " i "Nie wal z dychy bo będzie bida". A co tu naprawdę było odbywane przez samego Młodego Sarmatę po sakwach, to nie wiemy i nie wiadomo czy się dowiemy.
#PRAY4BELMONDO
To samo, już myślałem że niedziela i oświadczenie młodego sarmaty to smutny final, ale wjechały dodatkowe sceny po napisach końcowych
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

kurwa nie moge co niektorzy tu rozkminiaja xD
oswiece was jedyna prawda bo nie ma co snuc jakichs pojebanych teorii
1 belmondo rucha trapa (lub jest przez niego ruchany) ktory upublicznia sprawe
2 rafał podlapuje atencje i bedzie wymyslal farmazony teraz dopoki wszystkim cala sprawa sie juz zudzi
oswiece was jedyna prawda bo nie ma co snuc jakichs pojebanych teorii
1 belmondo rucha trapa (lub jest przez niego ruchany) ktory upublicznia sprawe
2 rafał podlapuje atencje i bedzie wymyslal farmazony teraz dopoki wszystkim cala sprawa sie juz zudzi
- rakieta_rakieta
rozpoczynam trans misję z sedna mobbyn
główny narrator g młody
belmondo, nie aktor, to w dziale hardkor
rafalalamido, chciałbyś być z moją matką
oycze wybacz, miało pójść gładko
priscilla, nie presley królowa pustyni
kwitflip na desce, co na to powie wini?
główny narrator g młody
belmondo, nie aktor, to w dziale hardkor
rafalalamido, chciałbyś być z moją matką
oycze wybacz, miało pójść gładko
priscilla, nie presley królowa pustyni
kwitflip na desce, co na to powie wini?
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
- rakieta_rakieta
Ciupkę na poważnie. Przerasta Tytus Szyluk intelektualnie 99 proc polskich raperów? Jasne, kapitał kulturowy z chaty, ilość nawiązań kulturowych, etc pozwala mu na bawienie się słowem i konwencją. Jest Nina Kukawska jedną z największych spierdolin polskiego LGBT robiącą krzywdę ludziom? Jest, a mówię to z perspektywy biseksualnego zioma, co na marsze chodził już jak Żabson uczył się liter ( i do dziś się nie nauczył)
Z mojej, powtarzam z mojej perspektywy, Belmondo wróci i to na pełnej, rozpierdoli tak, że Katber HTA połknie własnego kutasa. Powinien nagrać kawałek ogólnie z Afrojaxem - który mimo czestego hasania w sukienkach, zdjęć z żarówką w odbycie i posiadania kobiety bez nogi nadal ma street cred i jest szanowany o czym świadczą choćby gościnki. Elo.
Z mojej, powtarzam z mojej perspektywy, Belmondo wróci i to na pełnej, rozpierdoli tak, że Katber HTA połknie własnego kutasa. Powinien nagrać kawałek ogólnie z Afrojaxem - który mimo czestego hasania w sukienkach, zdjęć z żarówką w odbycie i posiadania kobiety bez nogi nadal ma street cred i jest szanowany o czym świadczą choćby gościnki. Elo.
Całkowicie szczerze - tego mu życzę.rakieta_rakieta pisze: ↑08 paź 2019, 11:42 Belmondo wróci i to na pełnej, rozpierdoli tak, że Katber HTA połknie własnego kutasa.
Shit, tego nie wiedziałem. Masz jakiś sos?
Ogólnie zgadzam się z Tobą, ale na nagrywki z afro raczej nikła szansa.

- rakieta_rakieta
https://www.facebook.com/mamabeznogi/ - lekki oftop, ale tu żona Afro 
ja obstawiam zaawansowaną chorobę dwubiegunową, albo bardzo poważne problemy z odnalezieniem swojej seksualności. co w połączeniu z chorymi ilościami dragów wjebało go w niezłe szambo, miejmy nadzieje że mama się nie wypnie tylko zapewni mu konkret lekarza
szkoda chłopa, obejrzałem sobie właśnie teledysk "do następnego" to aż mi się smutno zrobiło w chuj
szkoda chłopa, obejrzałem sobie właśnie teledysk "do następnego" to aż mi się smutno zrobiło w chuj
Spoiler
nie wiem czy ktoś ogląda serial Big Mouth, ale po przeczytaniu wczoraj 70 stron tego tematu historia młodego G od razu skojarzyła mi się z Jay'em z owej kreskówki
[mention]Wonski[/mention] w sumie ChAD to całkiem dobra teoria, ale schizofrenia też jest dość prawdopodobna