Perfumy
Moderator: wrubel
Re: Perfumy
To chyba przetestuje, bo nie wiem co na wiosnę nosić poza Issey Miyake l'eau d'issey (promowanym mocno tu lub na starym forum, nie pamiętam, ale za co dziękuję).
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
od issey miyake moze le sel d'issey, dobre rzeczy slyszalem ale jeszcze nie testowalem
u mnie wleci russian tea od masque milano na testa na ta wiosne
u mnie wleci russian tea od masque milano na testa na ta wiosne
Ostatnio zmieniony 05 mar 2026, 12:34 przez ART, łącznie zmieniany 1 raz.
- Haczapurjan
Creed Aventus to wybitnie przehajpowane gówno tak swoją drogą
@@ART O stary!
Nie znam tego zapachu, ale to musi być zajebiste!
Twórcą kompozycji zapachowej jest Quentin Bisch. Nutami głowy są Sól morska i Imbir; nutami serca są Wodorosty i Wetyweria; nutami bazy są Cedr i Mech dębowy.
Nie znam tego zapachu, ale to musi być zajebiste!
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
@Klaic jak chcesz morskiego potwora to moge ci lattafe atlas puscic w dobrej cenie
Dodano po 3 minutach 36 sekundach:
Dodano po 3 minutach 36 sekundach:
i wlecial juz malibu party in the bay, imo fajniejszy niz creed virgin island water ktorym sie "inspiruje";__)
właśnie zastanawiałem się nad powinięciem odlewki virgin island, więc może sprawdzę najpierw to party in the bay
@Klaic pytanie czy rozdzielasz zapachy na formalne i nieformalne itd. jak szukasz uniwersalnego zapachu to Armaf jest imo bardzo dobry do tego.
Ta ruska herba wygląda spoko gdyby nie ta pierdolona kocanka
No i powtarzam do znudzenia w kółko, że na ciepłe dni https://www.fragrantica.pl/perfumy/Fuga ... 81518.html jest największym sztosem świeżości, jaki dotychczas spotkałem, tylko zaznaczam, że kupiłem flakon po 662.35 zł na promce w aeli + kod z peppera na -100 zł (100 ml) i uważam to za przystępną cenę. 889 zł które jest obecnie najniższą ceną to przesada, dlatego warto ustawić alert na perfumehubie i czaić się na obniżkę.
@Klaic pytanie czy rozdzielasz zapachy na formalne i nieformalne itd. jak szukasz uniwersalnego zapachu to Armaf jest imo bardzo dobry do tego.
Ta ruska herba wygląda spoko gdyby nie ta pierdolona kocanka
No i powtarzam do znudzenia w kółko, że na ciepłe dni https://www.fragrantica.pl/perfumy/Fuga ... 81518.html jest największym sztosem świeżości, jaki dotychczas spotkałem, tylko zaznaczam, że kupiłem flakon po 662.35 zł na promce w aeli + kod z peppera na -100 zł (100 ml) i uważam to za przystępną cenę. 889 zł które jest obecnie najniższą ceną to przesada, dlatego warto ustawić alert na perfumehubie i czaić się na obniżkę.
nic na potem
jak ktos chce powijac club de nuit to polecam wersje limited edition https://www.fragrantica.com/perfume/Arm ... 77861.html
Moja partnerka przyniosła mi z pracy Luna Rossa Ocean Prada i bardzo mi się podoba ten zapach
pierszy w polsce perfum-rap, oczywiście nie mogło zabraknąć ulubieńca forum paluszaka
ja jebie jakie gówno, wielcy perfumiarze muszą nagrywać w sklepie XD jeszcze to co stoi na stoliku w studio (?) to niezły szajs.
nic na potem
dlaczego acqua di parma ma takie chujowe parametry ehhh, fico di amalfi to chyba mój nowy ulubiony letniak ale zamkniesz za sobą drzwi i musisz się znowu pryskać
to raczej typowe dla letniaków, niestety 
nie no taki bois czy dylan blue ma dosyć fajne parametry
zamówiłem piątke boisika na te testy, zobaczymy czy rzeczywiście taki dobry gracz. Poza tym do testów na najbliższy okres:
*armaf club de nuit intense man - ponoć mega komplementogenny
*Allure Homme Sport Cologne Chanel
*Armani Eau de Cèdre
*armaf club de nuit intense man - ponoć mega komplementogenny
*Allure Homme Sport Cologne Chanel
*Armani Eau de Cèdre
- ConeyIsland
Jak podobają mi się Mont Blanc Legend to któreś z poniższych też będą ok czy totalnie przestrzelone propozycje?
Abercrombie & Fitch Fierce
Parfums de Marly Percival
Chanel Egoiste Platinum
Abercrombie & Fitch Fierce
Chanel Egoiste Platinum
nigdy nie siedziałem w arabach, jak tam forumowicze, jest coś godnego uwagi z firmy typu: lattafa, armaf, afnan, rasasi(*oprócz la yuqawam bo znam i nie lubię heh) ?
Coś tam spoko się znajdzie, ale przy większości koniec końców to wybór gorszego i tańszego zamiennika. Mam ich w szafie kilka i jedyny, który bym kupił jeszcze raz to Vulcan Feu (i ogólnie jakościowo French Avenue to chyba top araby aktualnie)
tak, tak tylko za drogo, takConeyIsland pisze: ↑21 mar 2026, 11:57 Abercrombie & Fitch Fierce
Chanel Egoiste Platinum
ale jak lubisz montblanc legend to ci moge popchnac 50tke z ubytkiem moze 3-4ml
ta w chuj rzeczy, dorzucam al haramain do stawki z kozackimi klonami tf tv i lv imagination
armaf cdnim wspominany wielokrotnie podstawa kolekcji zawsze, lattafa asad tez warto miec za takie grosze za jakie smiga, afnan testowalem 9pm i snoi i nie lubie, rasasi hawas jak ktos jest pedalem tez sie moze spodobac, fattan i dareej tez maja swoich fanow ale ja nie lubie
mozna oszalec jak wpadniesz w arabskie sidla